Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPhone w Polsce w kwietniu? [NIEPOTWIERDZONE]

• Zamknięty Temat jest zamknięty
253 odpowiedzi w tym temacie

#26 klakier

klakier

The Man That Walks Alone

• 1 327 postów
  • SkądPiła, Poland

Napisano 10 marca 2008 - 15:05

mam 2 kontakty z Ery i jeden z Orange w sekcjach IT i marketingu ... wszyscy na moje pytanie walneli rotfla :) a ostatnio w newsach ciagle widze iPhone iPhone plotki plotki plotki .... dali byscie sobie siana juz bo zaczyna sie to nudzic ;)

#27 lutecki

lutecki
  • 3 315 postów

Z tego co czytałem to iphon ma być sprzedawany przez Plus gsm. Ma on podpisaną umowę z operatorem Vodafone, który w swojej ofercie niebawem umieści iphona

Ale chyba tylko w Sami Swoi.

Według banku inwestycyjnego Credit Suise firma Vodafone ma największe szanse otrzymać wyłączność na iPhone’a na terenie Europy.

To masz trochę lipne informacje, bo iPhone jest już w kilku krajach w Europie, mają je różne sieci i niebawem dołączą kolejne.

#28 macdesk

macdesk
  • 849 postów
  • SkądWarszawa

Tak w ogóle to niby dlaczego ERA nie miała by wprowadzić iPhone właśnie teraz??? Cóż w tym takiego dziwnego, że operator telefonii wprowadza nowy telefon do oferty?

#29 Goorsky

Goorsky
  • 200 postów
  • SkądSzczecin, Poland, Poland

Informacje posiadam od pracownika ERY, a konkretnie od jednego z dyrektorów.

czyli jesteś tak zwanym kabelkiem/przedłużaczem xD

#30 lutecki

lutecki
  • 3 315 postów

Napisano 10 marca 2008 - 15:07

Dzisiaj u mnie w firmie był przedstawiciel biznesowy ERA GSM i powiedział że od kwietnia iPhone będzie w ofercie ERA BIZNES za 1 zł ale tylko z abonamentem Era Prestiż.

A nie próbował Cię w różny sposób namówić na niepodpisywanie umowy z innym operatorem? :)
Tacy przedstawiciele robią różne sztuczki i fikołki, aby tylko podpisać z nimi umowę.

---- Dodano 10-03-2008 o godzinie 15:08 ----

Z tego co ja wiem, Apple ma ogłośić iPhone w Polsce ok.29 kwietnia, a dostępny ma być od września. Info. niepotwierdzone!

Ja słyszałem, że ma ogłosić w lutym 2008 roku, ale to też info jest niepotwierdzone.

#31 LB1989

LB1989
  • 244 postów
  • SkądSzczecin/Stargard

Napisano 10 marca 2008 - 15:09

Wracając dziś ze szkoły zobaczyłem... iPhone'owe drzewo! Stało zaraz obok wierzby z gruszkami, a obok jakiś marsjanin tańczył kazaczoka z świętym Mikołajem. ;) A tak na poważnie to bardzo dobra wiadomość!!!

#32 lutecki

lutecki
  • 3 315 postów

Napisano 10 marca 2008 - 15:09

Oby szybko to nie nastąpiło bo się porobi pełno dresiarzy machających iPhonami

A już teraz nie ma?

#33 LASERman

LASERman

• 2 286 postów
  • SkądMaidstone, UK

Napisano 10 marca 2008 - 15:10

Najbardziej podejrzane są warunki sprzedaży: 1 - iPhone za 1zł ?!! Cała zachodnia Europa zaprotestowałaby przeciw takiemu faworyzowaniu jednego małego kraju wschodniej Europy - toż to bzdura! 2 - Czy Era Prestiż zawiera nielimitowany internet via EDGE? Oferta na iPhone bez nielimitowanego EDGE nie ma przecież sensu! Jakoś zupełnie nie wierzę w taką... ubogą ofertę.

#34 Goorsky

Goorsky
  • 200 postów
  • SkądSzczecin, Poland, Poland

Napisano 10 marca 2008 - 15:12

Prestiż ma pakiet 50Mb internetu :) ogolnie ta taryfa jest porównywalna do europejskiej z iPhone (minuty/smsy) ja sie tylko obawiam, ze to bedzie jak z telefonem Nokia 8tysiecy cos Luna, ktory w Erze nawet w abonamencie 300zl kosztuje chyba 1500 !

#35 mimon

mimon
  • 158 postów
  • SkądMaków Maz

Napisano 10 marca 2008 - 15:13

jak dla mnie to baśń z tym kwietniem iphona... ale dlaczego myapple wypuszcza taką informację? ^^

#36 _krzysiek

_krzysiek
  • 1 971 postów
  • SkądŁódź

Napisano 10 marca 2008 - 15:19

iPhone juz dawno bylby w Polsce, z pewnoscia sie tylko sieci komorkowe klócą ktora bedzie miala go na wylacznosc...

#37 iMarkus

iMarkus
  • 64 postów
  • SkądKraków/Wisła

Napisano 10 marca 2008 - 15:20

Byłoby to niezgodne z polityka Apple, nie oszukujmy sie, Polski nie stac na iPhone, tel bylby dostepny za ok 2000zl gdzie drugie tyle byloby ukryte w Abonamencie+zarobek operatora . W Niemczech gdzie telefony i usługi telekomunikacyjne charakteryzuja sie niskimi cenami iPhone jest dostepny za 400euro + 400euro w abonamencie (najtanszy iPhone wynosi z wszystkimi oplatami 1673Euro=5972zl), "goły" telefon (bez simlocka) pozbawiony wszystkich usług operatora kosztuje w T-mobile shop 999 euro. Moim zdaniem do konca tego roku mozemy sie spodziewac iPhona tylko w krajach strefy pieniążka euro. Informacje typu iPhone w Erze, Orange, Play itd... wykorzystywane sa tylko w celach reklamowych.

#38 PatrykPiwowarski

PatrykPiwowarski
  • 51 postów
  • SkądNowy Sącz/Londyn

Napisano 10 marca 2008 - 15:22

iPhone a kwietniu a Polsce? Moooożliwe ale za złotówkę???!!! :D podczas gdy w innych krajach płaci się ciężkie pieniądze! No ale w sumie "takie rzeczy to tylko a Erze" :D

#39 Bartch

Bartch
  • 438 postów
  • SkądWarsaw, PL

Napisano 10 marca 2008 - 15:27

A już teraz nie ma?

Szczerze? nie spotkalem sie jeszcze z dresem, posiadaczem iPhona.

A tak btw to dopiero 1 osobe z iphonem widzialem. Musicie je niezle kitrac (;

#40 napa

napa
  • 122 postów

Napisano 10 marca 2008 - 15:29

jesli iPhone to i ITS tylko ciekawe co zaiks na to:)

#41 silverball

silverball
  • 218 postów
  • Skądhome is where the heart lies

Napisano 10 marca 2008 - 15:39

Informacje posiadam od pracownika ERY, a konkretnie od jednego z dyrektorów.

No, ja od jednego pracownika mojej firmy, konkretnie od dyrektora, słyszałem, że mam dostać podwyżkę. A będzie jak będzie....

#42 Rosiu

Rosiu
  • 37 postów

Napisano 10 marca 2008 - 15:39

Było by genialnie jeśli to prawda ale coś mi się zdaje że nie.

#43 _krzysiek

_krzysiek
  • 1 971 postów
  • SkądŁódź

Napisano 10 marca 2008 - 15:45

Ludzie... dobra plotka sie pojawila byc moze bedzie, byc moze nie, a wy teraz piszecie takie lamenty, jakbyscie byli wzruszeni ogladajac zdjecia ze swojej pierwszej komunii swietej. Poczekamy zobaczymy, nie popisujcie sie idiotycznymi tekstami, bo mi to forum coraz bardziej przypomina forum.fotka.pl ... btw mam iq 130...

#44 lutecki

lutecki
  • 3 315 postów

Napisano 10 marca 2008 - 15:47

iPhone juz dawno bylby w Polsce, z pewnoscia sie tylko sieci komorkowe klócą ktora bedzie miala go na wylacznosc...

hehe... zabawne. To nie piaskownica. Kto a więcej kasy ten ma iPhone - proste.

---- Dodano 10-03-2008 o godzinie 15:49 ----

A ja na okrągło widzę. Nie dalej jak wczoraj siedziałem sobie z myapple w kafejce jedząc żeberka gdy obok nas śmignął koleś z iPhonem. Nie była to jedyna taka sytuacja.

---- Dodano 10-03-2008 o godzinie 15:50 ----

btw mam iq 130...

Nie widać po tym co wypisujesz ;)

#45 Googlarz

Googlarz
  • 384 postów
  • SkądPoznań

Napisano 10 marca 2008 - 15:53

Szczerze? nie spotkalem sie jeszcze z dresem, posiadaczem iPhona.

Bo iPhone nie jest do używania - jego się tylko MA! :-) (i czasami uzywa gdy acer w kafejce sie rozladuje ;-) )

#46 sron

sron
  • 112 postów
  • SkądŚwiebodzin

Napisano 10 marca 2008 - 15:58

Najbardziej podejrzane są warunki sprzedaży:
1 - iPhone za 1zł ?!! Cała zachodnia Europa zaprotestowałaby przeciw takiemu faworyzowaniu jednego małego kraju wschodniej Europy - toż to bzdura!
2 - Czy Era Prestiż zawiera nielimitowany internet via EDGE? Oferta na iPhone bez nielimitowanego EDGE nie ma przecież sensu!
Jakoś zupełnie nie wierzę w taką... ubogą ofertę.

450 brutto przez 24 miesiace to jakby nie liczyc jest sie czym dzielic ze stefanem.

#47 Bartch

Bartch
  • 438 postów
  • SkądWarsaw, PL

Napisano 10 marca 2008 - 16:06

Bo iPhone nie jest do używania - jego się tylko MA! :-) (i czasami uzywa gdy acer w kafejce sie rozladuje ;-) )

No chyba ze tak (;

#48 kabanos

kabanos
  • 352 postów
  • SkądW-wa

Napisano 10 marca 2008 - 16:12

a ja ostatnio bylem w orange ze wzgledu na dziwnie wysoki rachunek i babka mnie poprosila o telefon bo chciala gdzies zadzwonic... dalem jej a ona taaaakie galy :D chwile sie pogapila, zabralem jej telefon i wybralem numer i dalem jej. po chwili sie pytala w jakim komisie crackowalem... gdy powiedzialem ze sam w domu to nie wierzyla... eh ta obsluga...

#49 gravit

gravit
  • 48 postów
  • Skądgda.pl.earth.mw

Napisano 10 marca 2008 - 16:15

jesli iPhone to i ITS tylko ciekawe co zaiks na to:)

Proste. Będzie polski iTS, tyle że bez muzyki, filmów, seriali itp. Aby tylko było można iPhone aktywować.
Tak jak jest apple.pl, tyle że bez sklepu.

#50 Kvczor

Kvczor
  • 1 468 postów

Napisano 10 marca 2008 - 16:17

A ja mam taką teorię: W Polsce Era ma zmienić się na Vodafone. Na świecie Vodafone dopiero podpisuje umowę z Apple. i dla porównania: W Polsce Idea już dawno zmieniła się w Orange. Na świecie Orange w wielu krajach wydaje już iPhone. A więc: Orange będzie wydawała iPhone w Polsce.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych