Tak.
Znaczy jeśli zamówiłeś 12/12 Pro gdzieś i ten ktoś Ci dał dostawę na dziś, to też możesz dostać, wiadomo. Ale ogólnie zbiorowa podnieta jest o max i mini, bo dziś pierwszy dzień dostaw.
iPhone 12 - status zamówienia, opłaty, kurierzy, zwroty
Napisano 13 listopada 2020 - 10:21
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
Napisano 13 listopada 2020 - 10:23
O tą dzisiejszą, zbiorową pytałem Dzięki. Rozumiem. Ja jeszcze trochę poczekam. 17-25 listopad. Szykują do wysyłki.Tak.
Znaczy jeśli zamówiłeś 12/12 Pro gdzieś i ten ktoś Ci dał dostawę na dziś, to też możesz dostać, wiadomo. Ale ogólnie zbiorowa podnieta jest o max i mini, bo dziś pierwszy dzień dostaw.
MacBook Pro 14" M3 | iPhone 16 Pro 256 GB
Napisano 13 listopada 2020 - 10:28
Mój jest 'wydany do doręczenia'. Kończą mi się fajki i polazłbym po chleb, ale znając moje szczęście akurat jak wyjdę z domu, gość przyjedzie i wtedy odbiorę 'kiedyś' ;-)
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
Napisano 13 listopada 2020 - 10:33
Mój jest 'wydany do doręczenia'. Kończą mi się fajki i polazłbym po chleb, ale znając moje szczęście akurat jak wyjdę z domu, gość przyjedzie i wtedy odbiorę 'kiedyś' ;-)
Zadzwoń do kuriera i poproś żeby Ci podrzucił fajki i ten chleb
Ja mam to samo czyli czekam jak na szpilkach i nigdzie nie wychodzę bo paczka w doręczeniu już
Użytkownik vBB edytował ten post 13 listopada 2020 - 10:34
- cesiu111 lubi to
Napisano 13 listopada 2020 - 10:34
Haha Dobre. Sam się sobie dziwie, że czytam ten wątek. Po raz pierwszy bo z reguły wywoływał śmiechMój jest 'wydany do doręczenia'. Kończą mi się fajki i polazłbym po chleb, ale znając moje szczęście akurat jak wyjdę z domu, gość przyjedzie i wtedy odbiorę 'kiedyś' ;-)
Bez chleba wytrzymasz ale fajki...? Powodzenia i żebyś mógł do sklepu pójść już z nowym iPhonem. Zapale za Ciebie.
MacBook Pro 14" M3 | iPhone 16 Pro 256 GB
Napisano 13 listopada 2020 - 10:40
hahaha co za post każdy posikany kiedy dostanie nowy telefon u mnie też w doręczeniu ale aż tak nie przeżywam
Iphone 16 pro max , AW ultra 49mm
Spokojnie, jeszcze mam pół paczki ;-) Z chlebem to bardziej chciałem się wstrzelić przed godziny dla seniorów, teraz to i tak po ptokach i do 12:00 muszę siedzieć.
Napisano 13 listopada 2020 - 11:05
http://fotoo.pl/show...6876f.jpeg.html
Użytkownik Regiss edytował ten post 13 listopada 2020 - 11:07
- krystek82 lubi to
iPhone 15 Pro
Napisano 13 listopada 2020 - 11:42
Mój też właśnie przyszedł, ale otworzę po spotkaniach.
Napisano 13 listopada 2020 - 12:06
A ja na zwyklego pro dalej czekam. Zamowienie złozone 1 listopada. Na stronie dostawa 25 listopada. Kasę wzięli wczoraj w nocy - status wciąż "przygotowanie do wysylki" i data wciąż 25 listopada. Tak się zastanawiam, czemu jest wciąż 25 listopada a już przygotowują do wysyłki - prawie 2 tygodnie będą to pakować? ;-)
Ten topic jest super Można bezkarnie sobie ponarzekać ;-)
Jest mój Miniak Mega leciutki i malutki. Na to czekałem od dawna.
http://fotoo.pl/show...6876f.jpeg.html
To dajesz zdjęcia z uboxingu
iMac + MacBook Air + Time Capsule | iPhone 12 Pro | iPhone 11 Pro Max | WATCH + Band(PRODUCT) RED | iPad Pro 12,9" + Pencil
Napisano 13 listopada 2020 - 12:12
No mój 12 Pro Max też już się zameldował
Napisano 13 listopada 2020 - 12:13
To i ja się pochwalę, wczoraj odebrany zasilacz a właśnie przed chwilą 12 mini
- sheepysheep lubi to
Napisano 13 listopada 2020 - 12:14
U mnie mały upgrade w Media Expert, iPhone 12 Pro 128 GB Gold zamówiony 27.10, dziś dostałem maila i mam status zamówienia "W realizacji".
Użytkownik MrMind edytował ten post 13 listopada 2020 - 12:14
iPhone 12 Pro MacBook Air 13' 2017 iPad 6th (WiFi) Apple Watch 4 (GPS + Cell) AirPods II
Napisano 13 listopada 2020 - 12:31
Moje zamówienie z playa zostało wysłane. Nie ogarnęli tematu idealnie jak to Play, ale przynajmniej w poniedziałek pewnie to będzie. Mimo wszystko jestem z nich totalnie niezadowolony - panuje tam absolutny chaos informacyjny. Każdy konsultant podaje inne, sprzeczne informację, a rzecznik Playa do ostatniej chwili upierał się, że zamówienia będą u klientów na premierę.
Napisano 13 listopada 2020 - 12:43
Pro Max wlasnie przyszedl, troche jeszcze zajmie set-up bo przychodzi z ios 14.1
Wyglada idealnie
Napisano 13 listopada 2020 - 12:50
Moje zamówienie z playa zostało wysłane. Nie ogarnęli tematu idealnie jak to Play, ale przynajmniej w poniedziałek pewnie to będzie. Mimo wszystko jestem z nich totalnie niezadowolony - panuje tam absolutny chaos informacyjny. Każdy konsultant podaje inne, sprzeczne informację, a rzecznik Playa do ostatniej chwili upierał się, że zamówienia będą u klientów na premierę.
U mnie w Playu nadal zero informacji... Dostałeś linka do śledzenia paczki już?
Napisano 13 listopada 2020 - 13:01
Na upartego możesz odebrać przesyłkę z magazynu DPD w weekend, o ile będzie taka możliwość. Niestety Play jak to Play.To i tak cud, że nadali do wysyłki
Napisano 13 listopada 2020 - 13:01
U mnie mały upgrade w Media Expert, iPhone 12 Pro 128 GB Gold zamówiony 27.10, dziś dostałem maila i mam status zamówienia "W realizacji".
Moje zamówienie w ME też zmieniło status na "w trakcie kompletacji" IP 12 pro zamówiony 18.10. Czy ktoś się orientuje za jaki czas ME wysyła po zmianie statusu na w/w?
Napisano 13 listopada 2020 - 13:08
mam i ja DHL odebrał o 11 a o 13 był tel u mnie
iMac 27" 2013; 3.4Ghz, GTX 775M
iPhone 12 mini
Napisano 13 listopada 2020 - 13:13
Tak, dostałem linka do śledzenia paczki zarówno od nich (Playa) jak i od DHL. Myślałem, że logistykę robi dla nich DPD, ale widocznie mają to zdywersyfikowane, bo moją paczkę obsługuje DHL.
Napisano 13 listopada 2020 - 13:15
Tak, dostałem linka do śledzenia paczki zarówno od nich (Playa) jak i od DHL. Myślałem, że logistykę robi dla nich DPD, ale widocznie mają to zdywersyfikowane, bo moją paczkę obsługuje DHL.
Ciekawe, mojego nadali DPD.
Napisano 13 listopada 2020 - 13:26
Napisano 13 listopada 2020 - 13:36
Standardowo w przypadku Playa. Po prostu nie mają sprzętu i się migają (lub maja naprawde minimalna ilosc, ktora rozchodzi sie w moment w nieustalony sposob). To musi być jedyny powód. Jak pisalem wczesniej - robilem nawet printscreeny z rozmow z konsultantami, zeby moc sie powolac na jakiekolwiec dane, fakty itd. Wkurzało mnie to, ze nawet jesli podałem konsultantowi dokladnie to co powiedzial jego kolega (wymieniony przeze mnie z imienia i nazwiska) to on nie wiedział skad ta nagła rozbieżność w przekazywanych informacjach
iMac + MacBook Air + Time Capsule | iPhone 12 Pro | iPhone 11 Pro Max | WATCH + Band(PRODUCT) RED | iPad Pro 12,9" + Pencil
Napisano 13 listopada 2020 - 13:39
A kiedy zamawialiście w Play jeśli można wiedzieć? Od razu po starcie przedsprzedaży? Ja płaciłem we wtorek i póki co ani maila od DHL, DPD ani nikogo
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych