Pozwólcie że ja się wstrzymam od oceny obsługi tego zamówienia. Sami sobie wyróbcie opinię. Dotyczy Iphone 12 pro graphite 128GB.
iPhone 12 - status zamówienia, opłaty, kurierzy, zwroty
Napisano 11 stycznia 2021 - 11:41
Napisano 11 stycznia 2021 - 13:31
Ale jakiego zamówienia? Twój pierwszy (i póki co: jedyny) post to 'w sumie mam historię, ale jej nie opiszę, sami se oceńcie'. To co mamy ocenić?
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
Napisano 11 stycznia 2021 - 16:53
Ale jakiego zamówienia? Twój pierwszy (i póki co: jedyny) post to 'w sumie mam historię, ale jej nie opiszę, sami se oceńcie'. To co mamy ocenić?
Wybacz Załącznik widocznie był za duży.
x-kom.pl pt., 30 paź 2020, 16:29
Wojciech Nowaczyk sob., 2 sty, 21:59 (9 dni temu)
x-kom pon., 4 sty, 20:19 (7 dni temu)
Wojciech Nowaczyk pt., 8 sty, 10:54 (3 dni temu)
x-kom pt., 8 sty, 12:39 (3 dni temu)
x-kom
Uprzejmie informuje, iż wskazane zamówienie zostało skompletowane, w chwili obecniej znajduje się w trakcie nadania do firmy kurierskiej.
Napisano 17 stycznia 2021 - 12:08
Witam. Ma ktoś dzisiaj problem z odczytaniem swojego zamówienia na stronie Apple. Logując się na na stronie lub przez aplikacje Pokazywało stan przetwarzanie od dnia 12.01.2021 pieniędzy nie blokowało na koncie. Dzisiaj nagle pokazuje "Wystąpił błąd. Wystąpił błąd z Twoim zleceniem. Spróbuj ponownie." Ktoś ma taki sam błąd? Może lepiej zadzwonić na infolinię i zapytać o wyjaśnienie? Zamawiany iPhone 12 Pro.
Napisano 17 stycznia 2021 - 13:21
Witam. Ma ktoś dzisiaj problem z odczytaniem swojego zamówienia na stronie Apple. Logując się na na stronie lub przez aplikacje Pokazywało stan przetwarzanie od dnia 12.01.2021 pieniędzy nie blokowało na koncie. Dzisiaj nagle pokazuje "Wystąpił błąd. Wystąpił błąd z Twoim zleceniem. Spróbuj ponownie." Ktoś ma taki sam błąd? Może lepiej zadzwonić na infolinię i zapytać o wyjaśnienie? Zamawiany iPhone 12 Pro.
Czasami tak się dzieje, miałem to wielokrotnie. Spróbuj później
Macbook Pro '14 M4 / iPhone 16 Pro / Apple Watch s10 titanium 46mm / iPad Pro '11 M4 / AirPods Max / AirPods Pro & Pro 2
Napisano 25 lutego 2021 - 12:21
Cześć! Obecnie w większości dużych sieci brakuje iPhonów 12 pro, np. Cortland czeka na dostawy, w Mediamarkt 90% to ekspozycyjne. Czy obecnie jest jakaś zasada co do częstotliwości dostaw? Kiedy można spodziewać się dostępności? Interesuje mnie szczególnie Mediamarkt, w zw. z możliwością wzięcia na firmę na raty 0%.
Napisano 25 lutego 2021 - 12:31
No to chyba najsensowniej będzie zapytać w MediaMarkt. My tam nie pracujemy ;-)
Btw. nie wiedziałem, że _nadal_ nie ma pro dostępnych. Ciekawe dość, tak mało wyprodukowali, czy ciągle taki duży popyt?
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
Napisano 25 lutego 2021 - 12:37
Użytkownik Mikołaj Maciejko edytował ten post 25 lutego 2021 - 12:38
Napisano 25 lutego 2021 - 15:11
Wpisujesz emaila w pole poinformuj mnie o dostępności produktu jak pojawi się na stanie przy interesującym Ciebie wersji iphona 12 pro i po sprawie. Kupiłem tak 2 telefony u nich...musisz tylko pamiętać, że takie powiadomienie trafia nie tylko do Ciebie i liczy się refleksCześć! Obecnie w większości dużych sieci brakuje iPhonów 12 pro, np. Cortland czeka na dostawy, w Mediamarkt 90% to ekspozycyjne. Czy obecnie jest jakaś zasada co do częstotliwości dostaw? Kiedy można spodziewać się dostępności? Interesuje mnie szczególnie Mediamarkt, w zw. z możliwością wzięcia na firmę na raty 0%.
Co do iSpot...żenada, w ubiegłym tygodniu byłem w iSpot Stary Browar w Poznaniu i sprzedawca poinformował mnie, że obecnie realizują zamówienia z listy kolejkowej (sic!) z końca grudnia/początku stycznia i nadal dostają po parę sztuk co jakiś czas.
Napisano 25 lutego 2021 - 17:02
Napisano 25 lutego 2021 - 18:14
Kupiłem właśnie w oficjalnym sklepie Apple online iPhone 12 Pro Max. Telefon dostępny od ręki, po dwóch dniach był w domu.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych