Witam,
do całego wątku dorzucić chcę dwie rzeczy. Pierwsza:
Witam
W związku z brakiem potwierdzonego terminu dostawy zamówionego produktu zmuszeni jesteśmy anulować wprowadzoną przedsprzedaż oraz złożone zamówienie.
Za zaistniałą sytuację, która nie jest od nas zależna najmocniej przepraszamy.
W ramach rekompensaty dwa kolejne zamówienia w naszym sklepie internetowym będą realizowane bez kosztów wysyłki - warunkiem skorzystania z darmowej wysyłki jest złożenie zamówienia z tego samego konta oraz dodanie adnotacji w komentarzu do składanego zamówienia.
Pozdrawiam
Ten uprzejmy list przysłał mi pan Dawid Kędzia z firmy VOBIS, w której zamówiłem CS3 dla córki. Ciekawe, o co chodzi z tym brakiem potwierdzenia terminu dostawy.
Druga (fragmencik z FAQa na stronie
adobedlastudenta.pl):
8. Jak dokonać procesu rejestracji i uzyskać numer seryjny?
Student (lub jego rodzic czy inna osoba) kupuje program w formie pakietu instalacyjnego bez numerów seryjnych. Po zainstalowaniu programy będą pracowały przez 30 dni, jako wersja testowa. W tym czasie student musi wypełnić formularz dostarczany z pakietem, podpisać go, dołączyć potwierdzenie o trwających studiach i wysłać pocztą na adres Centrum Obsługi Programu Studenckiego. Po wykonaniu tych czynności zastanie przydzielony numer seryjny dla jego produktu. /.../
Adobe zastrzega sobie odmowę przyjęcia do programu „Adobe dla studenta” bez podania przyczyny.
Czyli istnieje możliwość, że w dobrej wierze nabyty program już po 30 dniach stanie się bezwartościowym podełkiem z płytką - na przykład w związku z poruszanymi już niejasnościami co do tego, jakiemu studentowi promocja się należy, a jakiemu nie...
Po zebraniu wszystkiego do kupy zarówno córka, jak i ja doszliśmy do wniosku, że lepiej dać sobie spokój z tą promocją.
Burro