Powiem Ci, ze obracam sie nie tyle w 'takim towarzystwie' ale zyje w Lodzi. Normalnym miescie. Wiem ktorrzy dziekani sa gejami, wiem ktorzy szefowie wielkich spolek sa gejami oraz wiele wiele innych, siekawy i wplywowych ludzi. Jest to jednak ulamek tego co jest naprawde - nie mam szans na poznanie wszystkich a nawet na uslyszenie o nich
Mógłbyś wymienić ich z imienia i nazwiska ?
'Dyskusja' jaka tutaj sie toczy od kilkunastu stron jest na 'bardzo wysokim' poziomie. Martwi mnie brak reakcji administracji na obrażanie innych użytkowników (homeseksualistów / biseksualistów / czarnych).
Nietolerancja / brak akceptacji dla ludzi jest wszędzie. U każdego. Ma tylko inną 'moc'. Jednym się nie podoba sztuczny biust u kobiet i nigdy tego nie będą tolerowali, innym sztuczne paznokcie, doklejane dready, warkoczyki, kolczyki w dziwnych miejscach. I będą takich ludzi wytykali palcami - tylko po co ? Aby pokazać, że jest się 'normalnym' ?
Moja opinia jest taka - nie podoba mi się jak facet maluje się dla poprawienia swojej urody (ale nie widziałem na żywo zbyt wielu), nie lubię kobiet z silikonowym biustem i sztucznymi paznokciami. Jest jeszcze kilka innych rzeczy - ale - jeśli im jest wygodnie i lepiej się żyje z tymi dodatkami to czemu nie ? Cieszę się razem z nimi i ich wygodą i lepszym samopoczuciem

Nie będę podawał ile osób procentowo ma takie podejście do sprawy jak ja bo nie prowadzę statystyk
 Nie stwierdzę też, że dużo osób jest nietolerancyjnych bo czasami zdarza się tak, że ludzie nie są szczerzy i po prostu kłamią będąc w grupie znajomych.
 Nie stwierdzę też, że dużo osób jest nietolerancyjnych bo czasami zdarza się tak, że ludzie nie są szczerzy i po prostu kłamią będąc w grupie znajomych.Niech każdy będzie sobą

tym optymistycznym akcentem mówię dobranoc i szczęśliwego nowego roku wszystkim jak i każdemu z osobna
tym optymistycznym akcentem mówię dobranoc i szczęśliwego nowego roku wszystkim jak i każdemu z osobna