Nabór moderatorów MyApple.pl
#101 Gość_tygrysio_*
Napisano 31 marca 2008 - 00:13
Interesujące Działy :
- Gry
- Jaki sprzęt wybrać
- Dyskusje na temat sprzętu
- Windows na Mac'u
Nie będę uzasadniał bo trudno pisać obiektywnie o sobie .... Administracją oceni moją ewentualną przydatność
Jeśli się przydam ok ... jeśli nie to maybe next time
Napisano 31 marca 2008 - 00:43
Napisano 31 marca 2008 - 02:28
to ja ponawiam swój post:
jeśli istnieje potrzeba to chciałbym zgłosić swoją kandydaturę na moderatora portalu myapple.pl w działach:
Pod+iTunes
Podcasting / Videocasting
ew. Think Different i Offtopic
na forum piszę od dawna, kiedyś pisałem dużo, dziś mało, ale znam forum dość dobrze.
Pozdrawiam, piotrek.
taa... teraz mało ale solidnie...
nie chciałbym mieć moderatora, kt. takie posty stosuje:
Drogi, Bushmanie!
Taki temat to typowy spam. Co mnie obchodzi, że Martin Lechowicz to fenomen Polskiego podcastingu? Jeśli chodziło Ci o zareklamowanie jego podcastów to każdy podcastosłuchacz je zna. Chyba, że Ty chciałeś się pochwalić, ze Martin odpowiada na Twoje wiadomości i możesz z nim pogadać? Ale jesteś super. ;]
Jeśli chcesz porozmawiać o podcastach to polecam: Forum polskiego podcastingu]
pozdrawiam, piotrek
Napisano 31 marca 2008 - 07:04
Napisano 31 marca 2008 - 08:45
Nie macie się co teraz wysilać, w ogóle. Przy sprawdzaniu waszych dotychczasowych "osiągnięć" na forum na pewno nie będziemy brać pod uwagę ostatniego tygodnia, raczej cofniemy się dalej i będziemy się starać spojrzeć na Was bardziej ogólnie, a nie przez pryzmat jednego tygodnia. Przesadą tylko robicie sobie koło tyłka, bo nikt nie chce mieć moda który przesadza.
Napisano 31 marca 2008 - 11:28
Ja chcialbym zaproponowac sonicgtMlody chlopaczek,ktory sie caly czas rozwija,ale ma kaapitalna wiedze jesli chodzi o iPhony i wszystko co z nimi zwiazane.Zawsze pomaga,jest bardzo czesto obecny na forum,mily i niezwykle przyjazny,potrafi pomoc w kazdym przypadku zwiazanym z iPhonami!!!
Cenie go za jego profesjonalizm!!!
zgodzę się, sonicgt na moda
Dlaczego, krótko.. ciągle go widac jak się udziela i pomaga innym
Napisano 31 marca 2008 - 13:12
zgodzę się, sonicgt na moda
Dlaczego, krótko.. ciągle go widac jak się udziela i pomaga innym
Ale czy potrzeba nam kolejnego moda do rooma iPhona?
Napisano 31 marca 2008 - 14:47
- Offtopic;
- Think Different.
Oraz ewentualnie (aczkolwiek niekoniecznie):
- Informacje;
- Propozycje zmian.
Myślę, że tutaj sprawdziłbym się najlepiej - biorąc pod uwagę, że nie mam tak fachowej wiedzy na temat produktów Apple jak pozostali koledzy.
Mam nadzieję, że mimo tego, że czasem zdarzało mi się lawirować na granicy przesady, będę miał okazję odkupienia swoich win nienachalną, wyważoną moderacją wyżej wymienionych działów.
Zobaczymy czy uda mi się ożywić te troszkę martwe obecnie działy.
Pozdrawiam,
Simborek.
---- Dodano 31-03-2008 o godzinie 16:48 ----
No i nijak wymoderować błędy stylistyczne.
Napisano 31 marca 2008 - 15:25
Napisano 31 marca 2008 - 15:45
Napisano 31 marca 2008 - 18:21
Napisano 31 marca 2008 - 18:27
Ale czy potrzeba nam kolejnego moda do rooma iPhona?
myslę że nie, ale jeśli zajdzie taka potrzeba to jak najbardziej jestem za soniczkiem
Napisano 31 marca 2008 - 18:28
Chłopaki, nie chcę ostudzać Waszego zapału, ale osoba z ostrzeżeniami ma nikłe szanse na zostanie moderatorem...
Użytkownik 510m wstawił mi ostrzeżenie o wartośći 4 (!) punktów za to że zaproponowałem lepszą cenę w czyjejś ofercie. To już jest nie fair. :mad:
---- Dodano 31-03-2008 o godzinie 19:28 ----
51n0m
NIE 51n0m tylko 51m0n - i nie Uzytkownik tylko SuperModerator. - Blade__
Napisano 31 marca 2008 - 18:40
goodboy, ostrzeżenia są do wglądu modów i administracji, zresztą nie będę tutaj tłumaczył zasadności przyznanych Ci pkt. Jeśli masz jakiekolwiek zastrzeżenia do mojej pracy zapraszam na pw, ewentualnie do któregoś z administratorów, którzy pełnią funkcję moich przełożonych. Zresztą zostałeś BARDZO DOKŁADNIE poinformowany o tym za co i dlaczego dostałeś pkt. EOT
Napisano 01 kwietnia 2008 - 20:28
#116 Gość_tygrysio_*
Napisano 01 kwietnia 2008 - 20:32
Czy ja mógłbym poprosić o prawa moderatora na 24 godziny do jednego działu:"Gry DOS w DOSBOX - gotowe paczki na MacOSX" ??
Trzeba tam trochę posprzątać, ponieważ ludzie trafiają na linki, które są już nieaktualne.
Wiem co i jak, sam jestem modem na innym forum, zasady znam - nie będzie kontrowersyjnie. Usunę tylko to, co nieaktualne, poprawię trochę błędów. Posprzątam temat i można mi będzie zabrać uprawnienia.
Z tego co patrzyłem to dział Gry nie ma moderatora wiec niech Administracja potraktuje Twoj wpis jako zgłoszenie rozpatrzy i wtedy bedziesz bardziej oficjalnie sprzątał bo takie praktyki z modem na godziny to nic dobrego wyobraź sobie że inni też będą chcieli na godzine w dziale iPhone bo to następni w dziale Think Diferrent bo siamto Bałagan się zrobi i niezdrowa atmosfera
Napisano 01 kwietnia 2008 - 20:40
jestem za tym, aby raptou został moderatorem
Napisano 01 kwietnia 2008 - 20:56
Napisano 01 kwietnia 2008 - 20:59
Nie wiem, czy byłby to dobry pomysł. Moderator powinien się znać na tym, czego dotyczy dział.
Jak uważacie. Mogę moderować i działem Gry ale graczem nie jestem i mogę czasem nie zareagować, ponieważ po prostu nie będę wiedział o co chodzi.
W takim razie bardzo poproszę o porządki w dziale, który wymieniłem. Proszę choćby o usunięcie postów z linkami do gier, które kierowały na PowerPoint Presentation - Rabsat.pl (do postu o przenosinach plików), ponieważ już kilka osób niedokładnie przeczytało cały wątek i klikali na coś, czego już nie ma.
A mnie na 24h nie trzeba się bać. Jestem odpowiedzialnym człowiekiem, nie kłócę się, łagodzę spory, gafy walnę, jak każdy ale umiem powiedzieć, że miałem zły dzień i przeprosić. Zawsze odnoszę się do postu a nie człowieka. Przy odpowiedzi i w dyskusji nie patrzę na Nicka. Nie ma to znaczenia komu odpowiadam.
---- Dodano 01-04-2008 o godzinie 22:06 ----
Ja się nie proponuję jako moderator. Zgadzam się, że to widać po postach i nie mnie się proponować. Zresztą co ja mam za staż. Nawet Maczka mam zaledwie rok. Co prawda uczę się szybko ale jeszcze muszę trochę "dorosnąć" stażem i doświadczeniem z Makami, abym się nadawał na Moda na Myapple.
Chciałem posprzątać tylko jeden temat, który właściwie jest "cały mój"
Napisano 01 kwietnia 2008 - 21:18
Eh najbardziej rozwala mnie wystawianie własnych kandydatur . Trochę to nieskromne i pyszałkowate. Nasi moderatorzy czytają forum i wyławiają odpowiednie ich zdaniem osoby. Kto wie może niektórzy z popieranych przez siebie samych dostanie PM z zaproszeniem.
Czy ja wiem?
Wszak ktoś wymyślił zasadę, że w dużych społecznościach wybiera się*spośród tych, którzy się dobrowolnie zgłoszą - czyli takich, którzy są zmotywowani aby brać czynny udział w sprawowaniu władzy. MyApple się taką stało więc wystawianie własnych kandydatur nie jest moim zdaniem niczym nagannym - dlatego sam też się*zgłosiłem.
Może będę odpowiedni, może nieodpowiedni jednak myślę, że warto próbować chociażby po to by zmienić to co może być 'nie na miejscu'.
---- Dodano 01-04-2008 o godzinie 23:20 ----
'nie na miejscu'.
...z mojej strony.
Napisano 01 kwietnia 2008 - 21:32
jeszcze proponuję altcomputing. Jest bardzo kreatywny.
Napisano 01 kwietnia 2008 - 21:39
Ja chcę być moderatorem!! Kiedyś byłem młody i piękny , dziś jestem tylko "i" , ale mam też wiele innych atutów. Znam się jak każdy Polak na wszystkim, mam mocne przekonanie i argumenty w postaci ciosu wirującej korby od STARA. Obiecuje nie banować bezpodstawnie, tylko tych którzy mnie wkurzają Jestem gwarantem porządku (huh), no ale jakbym sobie nie poradził zawsze mogę poprosić chłopaków z naszej wiejskiej siłowni. Zapewniam, że po wizycie moich kumpli w domach niesubordynowanych forumowiczów i wyjątkowo obrazowemu wytłumaczeniu popełnionych przez nich błędów forum będzie idealne.
Wybaczcie nie mogłem się powstrzymać.
Pozdrawiam.
Napisano 01 kwietnia 2008 - 21:46
z naszej wiejskiej siłowni.
Mówiłeś coś o autoprezentacji?
---- Dodano 01-04-2008 o godzinie 23:48 ----
Żarcik, huh?
PS. Włączcie edycję chociaż na minutę!
Napisano 01 kwietnia 2008 - 21:51
Napisano 01 kwietnia 2008 - 21:53
---- Dodano 01-04-2008 o godzinie 23:56 ----
No cóż nikt nie jest doskonały.