Akurat na grach to się nie znam zbytnio. Raczej na starociach.
Nie wiem, czy byłby to dobry pomysł. Moderator powinien się znać na tym, czego dotyczy dział.
Jak uważacie. Mogę moderować i działem Gry ale graczem nie jestem i mogę czasem nie zareagować, ponieważ po prostu nie będę wiedział o co chodzi.
W takim razie bardzo poproszę o porządki w dziale, który wymieniłem. Proszę choćby o usunięcie postów z linkami do gier, które kierowały na
PowerPoint Presentation - Rabsat.pl (do postu o przenosinach plików), ponieważ już kilka osób niedokładnie przeczytało cały wątek i klikali na coś, czego już nie ma.
A mnie na 24h nie trzeba się bać. Jestem odpowiedzialnym człowiekiem, nie kłócę się, łagodzę spory, gafy walnę, jak każdy ale umiem powiedzieć, że miałem zły dzień i przeprosić. Zawsze odnoszę się do postu a nie człowieka. Przy odpowiedzi i w dyskusji nie patrzę na Nicka. Nie ma to znaczenia komu odpowiadam.
---- Dodano 01-04-2008 o godzinie 22:06 ----
Ja się nie proponuję jako moderator. Zgadzam się, że to widać po postach i nie mnie się proponować. Zresztą co ja mam za staż. Nawet Maczka mam zaledwie rok. Co prawda uczę się szybko ale jeszcze muszę trochę "dorosnąć" stażem i doświadczeniem z Makami, abym się nadawał na Moda na Myapple.
Chciałem posprzątać tylko jeden temat, który właściwie jest "cały mój"