Witam,
Zgłaszam swoją kandydaturę na Moderatora (Dział - iPhone)...
Kilka punktów o sobie:
- Często udzielam się na forum, na ten czas (Dział - iPhone), oczywiście postaram się poszerzyć aktywność w pozostałych.
- Z natury i z serca jestem bardzo pomocną osobą, także miłą, życzliwą oraz kulturalną.
- Piszę po polsku i staram się nie popełniać błędów językowych.
- Wypowiadam się merytorycznie i obszernie, chętnie udzielam pomocy użytkownikom.
- Nie odsyłam osób do wyszukiwarki, zazwyczaj staram się podpinać linki bądź hiperłącza do omawianych wcześniej tematów.
- Nie jestem despotą, którego nie obowiązują żadne zasady - załagodzę ewentualne konflikty, z każdym znajdę wspólny język, ostrzeżenia przyznam za nagminne lub poważne naruszenia regulaminu i mogę przymknąć oko na jednorazowe drobne przewinienie. Nie chcę, aby nowi użytkownicy zrażali się do forum ze względu na ostre traktowanie czy też wyśmiewanie za zadawanie pytań, na które jest już odpowiedź.
- Zarejestrowałem się w połowie 2008r. Nie dostałem żadnych ostrzeżeń, tak więc świecę przykładem stosując się do wszystkich punktów regulaminu.
- Znam dobrze forum, użytkowników, zasady oraz rozwiązania na wszelkie problemy związane z iPhone-m.
- Resztę punktów mogłoby dodać wielu użytkowników, którym już pomogłem, oraz tym, dla których spełniam wyżej wymienione.
Dziękuję serdecznie za zainteresowanie się moją osobą.
Pozdrawiam,
majkool
Jak najbardziej popieram. Z tego co zaobserwowałem użytkownik Majkool zawsze stara sie pomóc i udziela konkretnych odpowiedzi, ktore satysfakcjonuja w 100%
. Dodatkowo moge powiedziec ze uzytkownik ten byl gotów poswiecic mi swoj prywatny czas na wytlumaczenie kilku spraw odnosnie iphona na GG co rowniez pozytywnie za nim przemawia
. Majkool takze sprawia wrazenie osoby uprzejmej i posluguje sie poprawna polszczyzna co w dzisiejszych czasach i dobie internetowych troli powinno byc bardzo cenione.
Ja jestem jak najbardziej ZA
!