...Forum wlasnie po to jest - by sobie pomagac, by zadawac pytania, odpowiadac lub tez uzyskiwac odpowiedzi...
Otóż to. Nieraz łatwiej i szybciej jest udzielić odpowiedź, niż szukać link do tematu.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 15 listopada 2007 - 21:11
...Forum wlasnie po to jest - by sobie pomagac, by zadawac pytania, odpowiadac lub tez uzyskiwac odpowiedzi...
Napisano 15 listopada 2007 - 21:12
W nowoprojektowanym regulaminie forum moze znalezc sie zapis o odpowiedzialnosci za slowa. Gloszenie klamstw pod adresem innego uzytkownika, jesli zostanie potem udowodnione, ze to klamstwo, bedzie niedopuszczalne. To na razie pomysl, wisi zreszta w prozni bo nie wiadomo czy to ma sens i nie bardzo tez jak jest to ugryzc.
Napisano 15 listopada 2007 - 21:13
Napisano 15 listopada 2007 - 21:14
Otóż to. Nieraz łatwiej i szybciej jest udzielić odpowiedź, niż szukać link do tematu.
Napisano 15 listopada 2007 - 21:15
i prosze napisz mi gdzie trzymałem się tezy że "twardo trzymałem się regulaminu", bo dostaniesz ostrzezenie za wymyślanie nieprawdziwych bajeczek
przeprosiłem szybciej, niż ty zdązyłeś przeczytać tamten wątek
tak najpierw usunalem, pozniej sie skapowałem, ze powinien byc w koszu a nie usuniety i go przeniosłem do kosza. podjalem taka decyzje gdyby, komputer nie był z legalnego źródla. nie chce mi sie wnikac czy jest czy nie. zawsze moze isc do ispotu, dzwonic do wlasciciela nie wiem...
Jesli cos zaczynasz , to to kończ , i głowa powinna Ciebie boleć , że grzegor dostanie powiadomienie , a nie masz do niego pretensje że ZA SZYBKO REAGUJE ... nie byl przez noc na forum , rano nie ma tematu to ma czekac 24h bo a nóż sie pojawi ?? A potem przepraszać za bezszczelność ?o usunieciu watku chyba autorzy sa informowani mailem.
i żebyś wiedział, że są zapracowani, usunąłem watek, pozniej przeniosłem do kosza, a 3 min pozniej byla reakcja grzegora. w miedzyczasie prowadze milion innych rozmów wiec, wybacz, że nie zdazylem napisac czegos do autora wątku w ciagu tych 3 min
Napisano 15 listopada 2007 - 21:16
Lustracje? Pachnie mi to troche IV RP
. Czemu nie może być tak jak było 2 lata temu :/ wszyscy byli po prostu życzliwi, ehh...
Napisano 15 listopada 2007 - 21:16
Napisano 15 listopada 2007 - 21:18
nie jestem urażony. tylko skoro o czymś pisze i uważa ze cos twierdzilem to niech da dowód. bo inaczej podważa, moje dobre imię - bo uważa ze trzymałem sie czegoś i nie potrafiłem sie przyznać do za szybkiej decyzji
Napisano 15 listopada 2007 - 21:18
Ale wtedy zabraknie czynnika ludzkiego... To bedzie dzialac jak automat. Nie bedzie juz odpuszczania,a wierzcie mi lub nie, staralem sie tak robic wiele razy w stosunku do userow, ktorym po prostu cos sie wymsknelo. Zastanowcie sie nad tym dobrze.
Napisano 15 listopada 2007 - 21:19
Ja również jestem za zrobieniem porządku z iPhone.
@Lempciap: Może lepiej sobie poszukaj forum o pieskach i kotkach do moderowania, bo widać że jesteś tutaj przez pomyłke, a Twoje posty dotyczące Apple można policzyć na palcach. MyApple to nie to samo co MyPets. Poukładać to trzeba by było przedwszystkim Ciebie.
Napisano 15 listopada 2007 - 21:20
Wlasnie dlatego wisi to w prozni i ciagle jest na etapie jednego z miliona pomyslow ;PLustracje? Pachnie mi to troche IV RP
. Czemu nie może być tak jak było 2 lata temu :/ wszyscy byli po prostu życzliwi, ehh...
Napisano 15 listopada 2007 - 21:24
Napisano 15 listopada 2007 - 21:25
Tak wsumie to bylem jedną z pierwszych osób włączonych do dyskusji .... a takie straszenie warnami jest bez sensu i własnie z tym walczę .....
Nie rozumiem po co to zorbiles co zrobiles .
Jesli cos zaczynasz , to to kończ , i głowa powinna Ciebie boleć , że grzegor dostanie powiadomienie , a nie masz do niego pretensje że ZA SZYBKO REAGUJE ... nie byl przez noc na forum , rano nie ma tematu to ma czekac 24h bo a nóż sie pojawi ?? A potem przepraszać za bezszczelność ?
tu są moje wypowiedzi (...) kasuje zeby łatwiej sie reszte czytało
S
Napisano 15 listopada 2007 - 21:28
Napisano 15 listopada 2007 - 21:29
Napisano 15 listopada 2007 - 21:42
Napisano 15 listopada 2007 - 21:46
Napisano 15 listopada 2007 - 21:55
Nie wyciągaj takich argumentów bo nieprawdę mówisz ty , że to TY przeprosiłes , a tak naprawdę przeprosiny były ogólne .... A swoją droga to wygląda tak że ktoś przesadził , a starszy posprzątal ... niewątpię ,że podpisałes się pod tymi przeprosinami , jednak nie jest to uwzględnione szczegółowo , jak i nieprawdę napisałes , grożąc mi warnem ... Każdy mod jak cos zażuca powinien najpierw to sprawdzić ... I chociaz umiec przyznać sie do błedu w stwierdzeniu to ludzkie ... a może modzi nie sa ludzi tylko wyżej rozwiniętymi humanoidami , ba może bogami ?
Napisano 15 listopada 2007 - 22:00
hehe, dokładnie - regulamin nic nie daje jeśli nie ma woli jego przestrzegania, a przede wszystkim jeśli nie stawia się przed nim zdrowego rozsądku - inaczej każdy znajdzie dla siebie jakiś "kruczek prawny", a na kogoś "haka".ja tylko po cichu dodam, ze jestem pod wrazeniem wiary w moc regulaminow... jesli one faktycznie maja taka sile, to moze by dopisac jakis punkcik typu "i zeby byl pokoj na swiecie"?
Napisano 15 listopada 2007 - 22:01
Napisano 15 listopada 2007 - 22:01
Napisano 15 listopada 2007 - 22:08
Napisano 15 listopada 2007 - 22:12
moze zrobic cos w rodzaju sadu kolezenkiego? Dla userow i dla modow. Ch...wo ale jednakowo.
Napisano 15 listopada 2007 - 22:20
Napisano 15 listopada 2007 - 22:25
banan - co do pierwszej czesci to sie z Toba zgadzam. Co do drugiej juz nie - nie wyobrazam sobie, aby nie bylo czegos takiego jak system kar - nawet na czatach jest i funkcjonuje cos takiego (za wulgaryzm - ostrzezenie, kolejne ban na nicka . zasmiecanie itd.) Dyskusyjne jest to, czy user ma miec wiedze za co jak moze byc ukarany .... czy byc tego nieswiadoma ,,owieczka,, zdana na laske kogos z Administracji. zaluzmy czysto teoretycznie ze ja Ciebie nie lubie (bo masz lepszy avatar niz ja :grin: ) - w poscie umieszczasz wulgaryzm a ja to wykorzystuje i wale Ci po zlosci 5 pkt. karnych. Czy to jest uczciwe ??? Oczywiscie ze jestesmy tylko ludzimi i ulegamy czasami emocjom - taryfikator nie pozwala nam na takie kierowanie sie prywata i emocjami.
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych