Temat ujemnych punktów przyznanych przez MacDadę grzegorowi jest w tej chwili poruszany w dziale dla moderatorów. Proszę o cierpliwość i odrobinę wyrozumiałości.
Mam nadzieje,*że reszta użytkowników zostanie poinformowana o rozstrzygnięciu.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 07 listopada 2007 - 21:24
Temat ujemnych punktów przyznanych przez MacDadę grzegorowi jest w tej chwili poruszany w dziale dla moderatorów. Proszę o cierpliwość i odrobinę wyrozumiałości.
Napisano 07 listopada 2007 - 23:10
Napisano 07 listopada 2007 - 23:24
Funkcja moderatora nie pretenduje do bycia funkcją publiczną. Ona jest funkcją publiczną, a jako taka wymaga, by osoba ją pełniąca była poza wszelkim podejrzeniem. W związku z tym zrezygnowałem swego czasu z funkcji, co spotkało się z niezrozumieniem, ale może w świetle ostatnich wydarzeń moje motywy staną się bardziej oczywiste. Jeżeli moderatorowi się ufa, łatwiej jest przyjąć jego decyzje, nawet gdy są nie po naszej myśli. Moderator posiada ogromną władzę, a, jak mawia Jar, im więcej wolno, tym mniej wypada.Jednakze zachowanie osob ktore pretenduja do osob w pewien sposob publicznych - bycie modem do czegos zobowiazuje - jest czasem karygodne...
Napisano 07 listopada 2007 - 23:57
Napisano 08 listopada 2007 - 00:10
Nieprawda i jesteś niesprawiedliwy. Kiedyś jeden użytkownik napisał "Chyba zgłupiałem, że to zainstalowałem.", a Tony mu odpisał "Masz rację, zgłupiałeś?.Jakiś sukces jednak jest, ponieważ w tym wątku po raz pierwszy zobaczyłem, jak Tony przyznaje rację użytkownikom...
Napisano 08 listopada 2007 - 01:23
Napisano 08 listopada 2007 - 01:36
Czy to ma coś wspólnego z Plewkami, tymi od Al-Kaidy i UFO?zdjecie Czarnej Plewki na priva
![]()
Napisano 08 listopada 2007 - 01:40
Napisano 08 listopada 2007 - 02:19
Napisano 08 listopada 2007 - 02:43
Nie, żaden wątek nie jest wyłączony z powiadomień.Hmm, właśnie zauważyłem dziwną rzecz. Dostaję mailowe powiadomienia o nowych wpisach w różnych wątkach, za wyjątkiem tego jednego. Czyżby dział z propozycjami zmian był wyłączony z automatycznych powiadomień?
Napisano 08 listopada 2007 - 02:54
Popatrz grzegor co zostalo z Twojego watku. Tylko przykrosc. Szkoda wogole tego czytac. Twoje propozycje zmian zaginely gdzies w gaszczu jakiejs chaotycznej krytyki, gdzie nawet czesc uzytkownikow uwaza, ze to nie ma sensu. Albo wracamy do tematu, albo zamykam watek. Twoje sugestie zostaly przyjete i zastanawiamy sie co z tym zrobic, czekamy na wypowiedz Administratora, do ktorego, jak wiesz, naleza ostateczne decyzje i tylko on jest w stanie wniesc poprawki techniczne. Opinie, ze modzi, ktrzy nie maja czasu, powinni odejsc, sa calkowicie nietrafione. Admin forum, tez czesto nie ma czasu, ale to nie znaczy,ze go nie ma, bo gdyby nie to, forum juz dawno by nie istnialo. Naprawde, proponuje zakonczyc te wszystkie wywody.
Napisano 08 listopada 2007 - 03:03
Napisano 08 listopada 2007 - 03:08
Konstuktywna krytyka - oczywiscie. Ale nie robmy z forum Sciany Placzu. Staram sie temu zapobiegac. Nie zabraniam krytykowac.
Napisano 08 listopada 2007 - 09:53
Jest już dodany do wątków subskrybowanych. Dodał się automatycznie, czyli tak jak powinien. Tyle że nie dostaję powiadomień.Nie, żaden wątek nie jest wyłączony z powiadomień.
Próbowałeś dodać wątek ręcznie do Subskrybowanych?
Napisano 08 listopada 2007 - 16:03
Hmm... No właśnie, a jak Ty byłeś w szkole, to chyba tego jeszcze nie uczyli...Tak. Zdecydowanie z mojej wypowiedzi wynika że atak był skierowany na Ciebie. Czad. Gratuluję czytania ze zrozumieniem. Teraz tego ponoć już uczą w szkołach a ty sam nabyłeś!
MacDada sam sobie usunął raport przyznany mu w wątku o kolczykach za rasistowską wypowiedź (już dokładnie nie pamiętam o co poszło). Tłumaczył się że to był żart. Ale widać ktoś tego nie uzna w kategoriach żartu. A tłumaczenie że to był TD IMHO nie ma nic do rzeczy bo za coś pank bana dostał..
Ja też nie - gwoli ścisłości mam dostęp jedynie do panelu moderatora. Co nie zmienia faktu, że inni modzi mogą sprawdzić, że nic tam nie wywalałem, nie zmieniałem, nie manipulowałem. Tak więc, kłamiesz - świadomie czy nie, ale kłamiesz. Być może coś Ci się "pomerdało", ale to nie zmienia sytuacja, że to co napisałes prawdą nie jest.Nie mam dostępu do panela administratorów forum i nie wiem co tam dokładnie zrobiłeś.
Nie? Chyba zacytuję Cię ponownie...Nie powiedziałem że usunąłeś post ale wyśmiałeś to że Ci ktoś wlepił raport
MacDada sam sobie usunął raport przyznany mu w wątku o kolczykach za rasistowską wypowiedź (już dokładnie nie pamiętam o co poszło). Tłumaczył się że to był żart. Ale widać ktoś tego nie uzna w kategoriach żartu. A tłumaczenie że to był TD IMHO nie ma nic do rzeczy bo za coś pank bana dostał..
Co mam gdzieś? Za co miałoby mi "coś grozić"? Twoje wnioski są zdecydowanie zbyt dalekoidące... Przynamniej moim zdaniem.z Twojej wypowiedzi jasno wynikało że nic Ci za to nie grozi i masz to gdzieś.
Aha, więc "coś ma mi grozić" za "nieudany żart"? Hehehe...Już pisałem w tym wątku (i wtedy, w kolczykach) że ja zrozumiałem że to był żart chociaż w pierwszej chwili stwierdziłem że na tyle nie udany, że sam miałem ochotę Ci kliknąć.
Owszem dostałeś. Nie było to natomiast "w ramach odwetu". Za publiczny atak na moderatora z wykorzystaniem kłamstw moim zdaniem powinieneś dostać ostrzeżenie, ale nie jestem idiotą i wiem, że to nic nie da. Co ciekawe ten jeden punkcik i tak zresztą nic zmienił w Twojej sytuacji, więc nie wiem czemu się nie cieszysz, że to tylko tyle. Ostrzeżenia nie dostałeś. Choć jeślibyś ładnie poprosił... AFAIK, chyba w tym miejscu powinienem dodać emotikonkę?Dostałem od Ciebie zdaje się jakieś ujemne punkty przed chwilą w ramach odwetu
Za krytykę nikt jeszcze na tym forum bana nie dostał i, z tego co się orientuję, nie dostanie.Proponuję od razu mnie dobić banem bo pewnie to nie ostatnia moja krytyka wobec Was na tym forum jak tak będziecie działać.
Napisano 08 listopada 2007 - 16:08
Nie? Chyba zacytuję Cię ponownie...
Owszem dostałeś. Nie było to natomiast "w ramach odwetu". Za publiczny atak na moderatora z wykorzystaniem kłamstw moim zdaniem powinieneś dostać ostrzeżenie, ale nie jestem idiotą i wiem, że to nic nie da. Co ciekawe ten jeden punkcik i tak zresztą nic zmienił w Twojej sytuacji, więc nie wiem czemu się nie cieszysz, że to tylko tyle.
Napisano 08 listopada 2007 - 16:35
Napisano 08 listopada 2007 - 16:51
Hmm... No właśnie, a jak Ty byłeś w szkole, to chyba tego jeszcze nie uczyli...
Co mam gdzieś? Za co miałoby mi "coś grozić"? Twoje wnioski są zdecydowanie zbyt dalekoidące... Przynamniej moim zdaniem.
Owszem dostałeś. Nie było to natomiast "w ramach odwetu". Za publiczny atak na moderatora z wykorzystaniem kłamstw moim zdaniem powinieneś dostać ostrzeżenie, ale nie jestem idiotą i wiem, że to nic nie da. Co ciekawe ten jeden punkcik i tak zresztą nic zmienił w Twojej sytuacji, więc nie wiem czemu się nie cieszysz, że to tylko tyle. Ostrzeżenia nie dostałeś. Choć jeślibyś ładnie poprosił... AFAIK, chyba w tym miejscu powinienem dodać emotikonkę?
Napisano 08 listopada 2007 - 17:01
Napisano 08 listopada 2007 - 17:03
Tak więc możesz się tylko i wyłącznie cieszyć, że nie dostałeś ostrzeżenia.
3.) Nie usunąłem swoje wpisu, nie usunąłem także raportu. Tak było. Nie rozumiem, dlaczego twierdzisz inaczej i skąd w ogóle możesz takie rzeczy wiedzieć, skoro jak sam pisałeś, nie masz dostępu do działu TDM? Jeszcze raz powtórzę - nie usunąłem raportu, który został wysłany na mój wpis, nie usunąłem także tego wpisu.
4.) Mój ujemny punkt reputacji został Ci usunięty, bo... nie dałem Ci ostrzeżenia! Tak, moderator daje ujemny punk wraz z ostrzeżeniem, a ja zrobiłem tylko to drugie. Jak widać popełniłem błąd - byłem zbyt łagodny.
Napisano 08 listopada 2007 - 17:10
Napisano 08 listopada 2007 - 17:11
Napisano 08 listopada 2007 - 17:29
Napisano 08 listopada 2007 - 17:52
Napisano 08 listopada 2007 - 17:57
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych