Jakby myapple napisał to co napisał insider zrozumiałbym...
Daniel wypowiedział sie w imieniu moderatorów, wiec skoto sie nie zaprotestowalem, to jest to rownoznaczne, ze sie pod tym podpisałem

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 05 listopada 2007 - 22:21
Jakby myapple napisał to co napisał insider zrozumiałbym...
Napisano 06 listopada 2007 - 01:06
Tony, a nie masz wrażenia, iż pisanie autorowi wątku, że pisze nie na temat i powoływanie się przy tym na pole opisane wyraźnie jako "Tytuł" jest, delikatnie mówiąc, sporą impertynencją z Twojej strony? Tym bardziej, że Grzegor bardzo wyraźnie wyłuszczył, tu i w poprzednim wątku, który łatwiej by było przenieść, zamiast zamykać, co go boli i co mu się nie podoba. Trzeba by mieć IQ na poziomie numeru własnego buta, aby nie domyślić się, iż właśnie te rzeczy proponuje zmienić.No OK. Ale piszesz nie na temat. Temat brzmi "Propozycja zmiany". Wiec jaka jest Twoja propozycja zmiany?
O, za to ten wpis rzeczywiście jest nie na temat. Ba, jest kpiną moderatora z faktu, że użytkownik forum ma zastrzeżenia do pracy moderatorów. Zrobisz coś z tym? Czy to teraz taki oficjalny modus operandi moderatorów?Kawał mi się*przypomniał:
Izba kuchenna, stół, przy nim dziadek z babcią siedzą. Babcia podsuwa dziadkowi talerz z chlebem, chochlą z wazy wlewa mu gorącą zupę. Dziadek w trzęsących się juź dłoniach trzyma łyżkę, po chwili zaczyna jeść. . Nagle: rym! łup! Trzasnął łyżką o stół i dłonią prask babcię w głowę.
- Co, zupa niedobra? -pyta babcia.
- Nie - odpowiada wściekły dziadek.
- To za co?
- Za to, że gdym cię brał, toś dziewicą nie była.
No matko huto! Przecież pisałem już o tym kiedyś, a teraz to aż żenujące, iż muszę szanownym moderatorom wyjaśniać sposób działania narzędzi, z których korzystają.Jak już to było kiedyś mówione - powiadomienie o usunięciu postu powinno się dostawać z automatu, tak działa mechanizm na forum. Dlatego też moderatorzy nie wysyłają pw że usunęli post. Czasem zdarzy się że coś szwankuje, bywa, ale na prawdę wątpię żeby to było tak że w ogóle nikt nie dostaje pw że ktoś usunął mu wątek.
Napisano 06 listopada 2007 - 09:38
Napisano 06 listopada 2007 - 10:13
Napisano 06 listopada 2007 - 13:56
Napisano 06 listopada 2007 - 14:43
Napisano 06 listopada 2007 - 15:06
Napisano 06 listopada 2007 - 15:16
to raczej efekt tego że modkowie nadużywają tego wykrętu, kiedy tylko ktoś ma do nich o coś pretensje. jeden nie odpowiada na PW, bo nie ma czasu, drugi kasuje wątki, bo się śpieszył i coś popieprzył. Masz rację, to jest jakaś paranojatak Heidi, odrazu zatrudnić kogoś na funkcje SM, zaplacic mu i wtedy nie bedzie mogl powiedziec "nie mam czasu"...
to jakas paranoja, że moderator nie moze napisać, że nie ma czasu :/ odrazu ktoś wyskakuje, żeby dał możliwość moderowania komuś kto ma czas :/ po to jest wiecej moderatorów, żeby gdy jeden nie ma czasu, drugi go zastępuje/uzupełnia/momaga
Napisano 06 listopada 2007 - 18:35
Napisano 06 listopada 2007 - 21:40
Napisano 06 listopada 2007 - 22:11
Napisano 06 listopada 2007 - 22:17
Napisano 06 listopada 2007 - 22:17
Napisano 06 listopada 2007 - 22:24
Napisano 06 listopada 2007 - 22:32
Napisano 06 listopada 2007 - 22:34
Napisano 06 listopada 2007 - 22:51
A jeszcze dodam jedną sprawę dlaczego tu dalej się wypowiadam a nie na privie. Odpowiedziałem na privie myapple'owi żeby właśnie nie przedłużać wątku w stronę offtopów. Ale po odpowiedzi której częścią było coś na kształt: "nie miałem czasu przeczytać wątku ale widocznie chyba nie napisałeś jasno że blabla" - dokładnej nie przytoczę bo miałem zapchaną skrzynkę i i pousuwałem wszystko, ale pewnie u myapple jeszcze kopia jest wysłanych. Więc przepraszam, ale jak ktoś mi mówi co ja napisałem przyznając się jednocześnie że tego nie czytał to za bardzo nie mamy o czym rozmawiać.
Napisano 07 listopada 2007 - 01:24
Napisano 07 listopada 2007 - 13:17
Nie dramatyzuj. Nie trzeba sięgać od razu po tak krańcowe rozwiązania. Istnieje wiele metod pośrednich, trzeba tylko chwilę pomyśleć.tak Heidi, odrazu zatrudnić kogoś na funkcje SM, zaplacic mu i wtedy nie bedzie mogl powiedziec "nie mam czasu"...
Paranoją jest to, że kilku moderatorów od dłuższego czasu sprowadza wszelkie zastrzeżenia do poziomu ataków osobistych. Tony pisze o braku merytoryczności, a sam jedzie na emocjach.to jakas paranoja, że moderator nie moze napisać, że nie ma czasu :/ odrazu ktoś wyskakuje, żeby dał możliwość moderowania komuś kto ma czas :/ po to jest wiecej moderatorów, żeby gdy jeden nie ma czasu, drugi go zastępuje/uzupełnia/momaga
Napisano 07 listopada 2007 - 15:05
Napisano 07 listopada 2007 - 18:24
Napisano 07 listopada 2007 - 18:32
1.) Klamstwem jest jakobym usunął wysłany na mnie raport lub usunął swój wpis w tym wątku. Nie wiem co w tej chwili zrobić, ale uważam, że takie oskarżenia bez podania dowodu są co najmniej nie na miejscu.MacDada sam sobie usunął raport przyznany mu w wątku o kolczykach za rasistowską wypowiedź (już dokładnie nie pamiętam o co poszło). Tłumaczył się że to był żart. Ale widać ktoś tego nie uzna w kategoriach żartu. A tłumaczenie że to był TD IMHO nie ma nic do rzeczy bo za coś pank bana dostał..
Napisano 07 listopada 2007 - 19:45
o, zonk, rzeczywiście wątek jest zamknięty
co nie zmienia faktu, że nie żałuję, że się tam dopisałem - atak był tam skierowany bezpośrednio na mnie i pozostawienie tego bez odpowiedzi byłoby IMO o wiele bardziej nie fair - wcześniej po prostu nie miałem dostępu do neta.
Acha, właściwie to ten wątek zaczyna się od tych samych oskarżeń w moją stronę, dlatego wyjaśniam także tutaj:
1.) Klamstwem jest jakobym usunął wysłany na mnie raport lub usunął swój wpis w tym wątku. Nie wiem co w tej chwili zrobić, ale uważam, że takie oskarżenia bez podania dowodu są co najmniej nie na miejscu.
2.) Mój wpis nie miał na celu nikogo obrazić.
3.) Mój wpis był żartem, choć część osób może uważać, że niestosownym (jak np żartowanie z prezydenta).
4.) Pank dostał bana za co innego, więc proszę mnie z nim nie zrównywać.
To tyle.
Napisano 07 listopada 2007 - 20:09
Dostałem od Ciebie zdaje się jakieś ujemne punkty przed chwilą w ramach odwetu (piękna ta filoetowa ikonka!). Tak trzymać panowie moderatorzy! Proponuję od razu mnie dobić banem bo pewnie to nie ostatnia moja krytyka wobec Was na tym forum jak tak będziecie działać. Macie jak widzę całkowicie wolną rękę do korzystania z narzędzi dostępnych modom. To korzystajcie - na zdrowie! Kumulowanie w sobie frustracji jest szkodliwe *więc należy dać jej w końcu jakiś upust!
Napisano 07 listopada 2007 - 21:14
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych