1. Bezpodstawne usunięcie wpisów na forum.
2. Przekroczenie kompetencji - moderator nie może żadąć aby nie pisano na tematy które nie są zawarte na czernej liście regulaminu i robić to według własnego widzimisię bo temat jest kłopotliwy.
Wymagam wycięgnięcia konsekwencji.
Link do usuniętych postów: http://img262.images...obrazek9cq6.png
że został wysłany wielokrotnie. Za każdą próbą wysłania dostawałem informację, że "limit czasu został przekroczony". Przepraszam. Miał pójść jeden.
niestosuje się do moich poleceń jako moderatora, a potem jeszcze wymaga idiotycznych potwierdzeń na PW
Poleceń? Skoro to było "polecenie" które JASNO przekraczało Twoją kompetencję jako moderatora? I czy ja jestem sterowany przez Ciebie żebyś mógł mi wydawać jakiekolwiek polecania?
No to czemu Ty nie stosujesz się do zaleceń?Jako moderator nie mam obowiązku słuchać się na tym forum nikogo prócz Code'a.
Istnieje zalecenie, by wysyłać powiadomienia o usuniętych wpisach, tak by zainteresowany o usunięciu wiedział, ponieważ skrypt forum jest w tej kwestii niedoskonały.
W tym przypadku zainteresowany doskonale wiedział o usunięciu jego wpisów, więc może prosić o "potwierdzenie", a nie mówić mi co mam robić.
A bałwan Cię to jasny. Dostałeś zalecenie aby wysyłać powiadomienia. Czemu tego nie robisz? Ja też nie dostałem. Przez chwilę nie czytałem forum. Ustawiłem sobie specjalnie wtedy powiadamienie o PM'ach zebym wiedział że ktoś czegoś ode mnie chce. I co? Jestem wśród zainteresowanych a nie wiem że mi coś usunąłeś.
Ciekawe jest to, że niektórzy traktują Forum jako pole bitwy - są pewne sprawy o których moderatorzy nie chcą / nie mogą teraz rozmawiać, a Wy - goście - nie chcecie tego uszanować. Nie rozumiem tego. Kto Wam dał prawo do roszczenia sobie czegokolwiek?!
Tak. Sprawa regulaminu. Usunąłeś mój wpis gdzie nie wypowiadałem się na temat regulaminu tylko na temat rozmwiania o nim w tym wątku. Ale skoro ja jestem gościem a Ty gospodarzem to istotnie nie mamy o czym rozmawiać.
Forum jest dla ludzi, a nie dla robotów. Nie jestem niczyim niewolnikiem nadrabiającym braki forum i wysyłającym PW do frustratów, którzy wcale ich nie potrzebują, a jedynie chcą się odegrać.
Nie. W tym momecie to forum przestaje być dla ludzi bo ludzie mają zagwarantowaną wolnośc słowa w polsce od 89 roku. Proszę - napisz kogo uważasz za frustrata. To jest obrazliwe określenie i jak tylko wymienisz te osoby dam Ci koleny raport za obrazę, który oczywiście nic nie zmieni. Obraza jest podciągalna pod odpowiedzialnośc prawną panie MacDada!
Na prawdę nie zależy mi, żeby się na kimś wyżyć czy nie wiem co. Wręcz przeciwnie, co wyszło kiedy dałem ujemnego punkta reputacji zamiast ostrzeżenia ze wszystkimi jego konsekwencjami - okazałem się zbyt łagodny i nawet za to oberwałem, co mnie zupełnie zaskoczyło.
Nie wiem co było zaskakującego w tym, że - jak się okazało - błędnie mi przyznałeś punkty ujemne.
Nie wiem, w którym miejscu chcecie zakończyć ten wątek, ja optuję za tym, by zrobić to teraz, ale jest to moje prywatne zdanie jako osoby, która nie lubi tarzać się bagnie, a jest do tego zmuszana.
Przpraszam za wulgrazym ale to jest cyctat pewnego poważanego w polsce i na świecie literata.
"Własna opinia jest jak dupa - każdy ma swoją".
Jak chcesz zamknąć wątek to masz przecież odpowiednie narzędzia do tego. Do tej pory raczej beztrosko ich używałeś. W czym problem?
Do zobaczenia w Realu, bo w Internecie łatwiej jest po kimś jeździć i rzucać oszczerstwa niż podczas normalnego spotkania.
Pozdr.
Tak. Zapraszam do Krakowa!