Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Xbox czy PS3?

• Please log in to reply
334 replies to this topic

#126 matdys

matdys
  • 1253 posts
  • SkądRzeszów, PL

Posted 11 November 2007 - 08:10

ok, nie bede nic w tej chwili mowil na temat home. Zobaczymy czy wymiecie konkurencje ;). Co do visty to przeciez ona jaest REWOLUCYJNA kopia mac osx :)

#127 Wicko

Wicko
  • 1405 posts
  • SkądBiałystok

Posted 11 November 2007 - 08:16

Aww.. jeszcze coś, bo nie doczytałem postu mekintosza.

Co do optymalizacji kodu to nie pisze ze ten Linux ma sensownie dzialac na 32MB RAMu (choc i byla taki na PS2 i tez dalo sie go uzywac jako przegladarka + mp3 + prosty edytor tekstu i mail), a tu muwimy o 256 MB ktore niedawno byly na porzadku dziennym, a tak sie sklada ze kernela Linuxa mozna bardzo latwo i dowolnie kroic i optymalizowac.

Akurat kernel zajmuje od 2mb do 20mb w porywach. Optymalizować to można całą resztę.
Musisz przyznać, że tak czy siak Linux działa lepiej na XO.

Co do Conviction - Owszem, tekst jest w tym przypadku mocno naciągnięty. Mówiłem już, że takich słów było wiele, wlącznie z tymi, które podałem.

#128 matdys

matdys
  • 1253 posts
  • SkądRzeszów, PL

Posted 11 November 2007 - 08:31

niech sobie dziala jak chce skoro z jego instalacja jest mnostwo problemow i poczatkujacy uzytkownik sobie z tym nie poradzi. Na PS3 jest o niebo latwiej.

#129 Wicko

Wicko
  • 1405 posts
  • SkądBiałystok

Posted 11 November 2007 - 08:34

No, fakt. Póki co homebrew jest w powijakach i bawimy się w rozdłubywanie kernela, hypervisora i zabawy keyvaukltem. Jakiś czas temu wyszedł invectus, który znacznie ułatwia takie zabawy. Ale już bardzo bliziutko do prościutkich instalacji homebrew, jak na oryginalnym Xboksie. Wtedy PS3 wymięknie jak PS2 względem Xboksa 1 ;)

#130 lukas_gab

lukas_gab
  • 828 posts

Posted 11 November 2007 - 09:37

PS2 nie wymiękła ! Co czarnulka to czarnulka - w polsce karzdy miał PS2 i wszędzie były na to gry , a do xboxa nic porządnego nie widziałem ...Jednak ps2 to rewelka , - świetne gry , pojemne dysk , z możliwościa kopiowania gier , i ogólnie kompatybilny z szarakiem i co najwazniejsze - Final Fantasy ! ;p

#131 ClassicGOD

ClassicGOD
  • 1643 posts
  • SkądTychy

Posted 11 November 2007 - 11:20

@Wicko nie chce twojego swiata burzyc ale PS2 nigdy nie "wymieklo" ;) Nie potrzfisz spojzec na obie konsole neutralnie to twoj problem - lol. Pragniesz sie oszukiwac czytajac propagande na fanbojowskich stronkach to twoj wybor. Kogo obchodzi ze jakies tam gry biegaja w 720p na PS3, bo stwierdzenie ze na PS3 jest wiecej tytulow w 1080p niz na X360 jest nadal przwdziwe - musicie sie pogodzic z tym ze PS3 jak narazie wydaje sie i zapewne jest mocniejsza maszynka od X360 co nie znaczy ze jest na nia wiecej lepszych gier.

#132 mekintosz

mekintosz
  • 964 posts

Posted 11 November 2007 - 11:24

Co do obslugi to moze i obsluguje w kazdej wersji, ale nie wiem czy wiesz ale 1080p wymaga dual link DVI, lub HDMI, natomiast nie da sie go przeslac po zlaczu analogowym, a componnent pozwala jedynie na 1080i, tak wiec pomimo ze sprzet obsluguje, to nie wyswietli. Wyswietli 1080i, albo nic, wersja HDMI natomiast wyswietli. Wlasnie stad wynikal moj blad ze X nie obsluguje 1080p, bo pierwsze nie mialy HDMI i nie mogly tego zrobic, a soft zaktualizowano we wszystkich.

Co do Linuxa na konsolkach poprzedniej generacji - fakt dziala o niebo lepiej na X'ie, a szczegolnie po rozbudowie RAMu do 128 MB i mial duzo wieksza spolecznosc uzytkownikow.

A co do wymiekania PS2, chodzilo pewnie o to ze wymiekla pod wzgl. homebrew, pod wzgld. gier klasyczny X jej nie pobil.

---- Dodano 11-11-2007 o godzinie 11:32 ----

No, fakt.
Póki co homebrew jest w powijakach i bawimy się w rozdłubywanie kernela, hypervisora i zabawy keyvaukltem. Jakiś czas temu wyszedł invectus, który znacznie ułatwia takie zabawy.
Ale już bardzo bliziutko do prościutkich instalacji homebrew, jak na oryginalnym Xboksie. Wtedy PS3 wymięknie jak PS2 względem Xboksa 1 ;)

W tej rundzie (czyli 7gen konsol) pod wzg. homebrew wygra PS3, to wiadomo z gory bo instalacja Linuxa jest na niej bardzo prosta itd. podczas kiedy X'360 jest wciaz "hakowany" i wciaz efekty sa marne i skaczny tak jak linux na ps2 - zwyczajna, droga niewarta zachodu ciekawostka, podczas kiedy PS3 moze byc jeszcze popularniejsze pod wzgl. homebrew od klasycznego xboxa i to co piszesz to juz typowe fanowskie bronienie ukochanej platformy. Z tym ze XO 360 nie bedzie tak populary pod homebrew, jak klasyczny i PS3 go "pokona" musisz sie niestety policzyc, co nie zmienia faktu ze moze byc dobra maszynka do gier jak to bylo z czarnulą.

---- Dodano 11-11-2007 o godzinie 11:34 ----
Podumowujac ludzie XO m aobecnie najwieksza biblioteke gier, co sklania do jego zakupu, podczas kiedy PS3, jest narazie bardziej maszynka na przyszlosc i mozna jej uzywac nie tylko jako konsoli, a takze zwyklego komputera (jaki przecietnemu Kowalskiem spokojnie wystarczy).

---- Dodano 11-11-2007 o godzinie 11:45 ----
A'propos placenia akurat mnie tez "wpienia" to ze musze te 120-170zl zaplacic, bo jak wiesz na konsolach gra duzo "studentow, uczniow itd." ktorzy na konsolke ciulaja np. cale wakacje na wisniach czy innych pracach dorywczych i maja do tego jeszcze inne wydatki i w dodatku placa dosc sporo za neta, wiec jeszcze oplata za mozliwosc skorzystania z tego placonego neta jest dla nich obciazeniem. W dodatku pececiarze maja pelno tego typu uslug za darmo, a Home na PS3 bedzie czyms w rodzaju XBLive! Gold, wiec bedzie iferowal to samo i bedziemy moze sie klocic potem o wyzszosci swiat bozego narodzenia, nad swietami wielkiej nocy.

I jedna i druga i trzecia konsola ma zalety, tylko nie nalzey zyc fanbojem, owszem mozna spojrzec troche katem oka bo bardziej lubie ta konsole, ale to co piszesz Wicko to lekka przesada. Bo ja np. przyznam ze obecnie PS3 ma ubozsza biblioteke gier i tu XO go bije, ale czekam na Tekkena, juz pogrywam w demko GT5 i sie ciesze, a co do tych pieniedzy to juz bronisz sie naprawde na sile, dobrze wiesz ze nie chodzilo mi o pieniadze wlasne Billa, tylko o to ze w razie czego M$ stac byc pierwszym.

#133 arsaghar

arsaghar

Sir

• 1639 posts
  • SkądPlewiska

Posted 11 November 2007 - 12:52

Czy da się pod PS3 podłączyć zwykły telewizor CRT, który ma tylko wejście Euro? Czy będzie w nim obraz i dźwięk? Czy potrzebna jest jakaś przejściówka? XBox360 miało taki kabel oryginalnie i nie było problemów, a jak się ma sprawa z PS3?

#134 mekintosz

mekintosz
  • 964 posts

Posted 11 November 2007 - 15:44

Ma ono wbudowany standardowy A/V Multiout, wiec wystarczy kupic dowolny kabel RGB do PS2 i jazda. A do X'a "takie kable" byly dawane tylko do core'a i nie byly to kabel RGB, tylko zwykle chinche z przejsciowka na scart. Jednak na zwyklym TV nie zobaczysz ani kawalka "magii" PS3, juz lepiej podpiac je do monitora od kompa.

#135 robbie

robbie
  • 475 posts
  • SkądGdynia, PL

Posted 11 November 2007 - 15:52

Przekopałem się przez poprzednie wątki i nadal nie wiem na co się zdecydować. Generalnie chciałbym aby konsola odtwarzała moje mp3-ki, seriale TV i prywatne zdjęcia, które leźą na zewnętrznym dysku, podłączonym do routera. Filmy to seriale TV (czasami w HDTV) i kodowane bardzo różnymi kodekami. Chodzi mi po prostu o taką funkcjonalność jaką ma mój stary xBox, tzn. włączam i oglądam/słucham muzy lub gram bez kombinowania. Która z tych konsol już oferuje taką możliwość, a jeśli żadna to której jest do tego bliżej??

#136 arsaghar

arsaghar

Sir

• 1639 posts
  • SkądPlewiska

Posted 11 November 2007 - 16:09

A ja bym chciał żeby moja konsola służyła ... tylko do gier. I dlatego chyba wybiorę PS3...

#137 mekintosz

mekintosz
  • 964 posts

Posted 11 November 2007 - 17:50

Do zastowoswan multimedialnych, nie tylko gry, zdecydowanie lepsze bedzie PS3 - latwosc przerzucania zdjec itp na HD, latwosc wymiany HD w razie czego itd. no i Linux. Juz dawalem dwa razy link do topicu na innym forum gdzie jest to ladnie objasnione ---> http://www.in4.pl/nb...&post_id=287879

P.S. Jest tu ktos kto widzial na zywo biala PS3 :?:

---- Dodano 11-11-2007 o godzinie 17:51 ----
Aaaa i ---> http://www.valhalla....on-Network.html
  • robbie likes this

#138 ClassicGOD

ClassicGOD
  • 1643 posts
  • SkądTychy

Posted 11 November 2007 - 18:03

W sumie PS3 ze swoim wsparciem serverow multimediow (np sieciowe dyski maxtora takie posiadaja) i widocznie zblizajacym sie wsparcie dla divx moze przeskoczyc x360 ;)

#139 robbie

robbie
  • 475 posts
  • SkądGdynia, PL

Posted 11 November 2007 - 18:14

No właśnie chodzi mi o to aby konsola czytała dane z dysku sieciowego, mam kieszeń na HDD Wellanda i chciałbym aby moje dane multimedialne były na 1 dysku a nie we wszystkich komputerach/konsolach.

#140 uaru

uaru
  • 256 posts
  • SkądWrocław, Haga, Sendai, Tokyo

Posted 11 November 2007 - 18:27

Ś

Ta moda to chyba już trwa od wejścia konsoli na rynek, żadna moda, poprostu Nintendo wstrzeliło się w nisze graczy/nie graczy, to jest konsola dla wsyztskich z nakierowaniem na ludzi którzy wcześńiej mogli wogóle nie grać. Dlatego stąd taki sukces.

Nintendo zrobiło to drugi raz. Na rynku konsoli przenośnych jest tak samo. PSP jest bardziej zaawansowane, ale ludzie kupuja DS. I na DS są takie programy, jakich na innych konsolach po prostu nie ma.

#141 JędrekMac

JędrekMac
  • 1712 posts
  • SkądŁódź

Posted 11 November 2007 - 18:59

ale dyskusja, szczerze powiem, nie chce nikomu dokuczac na temat gier, ale popytajcie się dzieciaków, one wiedzą najlepiej;p

#142 Wicko

Wicko
  • 1405 posts
  • SkądBiałystok

Posted 11 November 2007 - 19:35

Kogo obchodzi ze jakies tam gry biegaja w 720p na PS3, bo stwierdzenie ze na PS3 jest wiecej tytulow w 1080p niz na X360 jest nadal przwdziwe - musicie sie pogodzic z tym ze PS3 jak narazie wydaje sie i zapewne jest mocniejsza maszynka od X360 co nie znaczy ze jest na nia wiecej lepszych gier.

To wymień mi ponownie, tlyko tym razem poprawnie, tytuły śmigające w 1080p.

Co do obslugi to moze i obsluguje w kazdej wersji, ale nie wiem czy wiesz ale 1080p wymaga dual link DVI, lub HDMI, natomiast nie da sie go przeslac po zlaczu analogowym, a componnent pozwala jedynie na 1080i, tak wiec pomimo ze sprzet obsluguje, to nie wyswietli. Wyswietli 1080i, albo nic, wersja HDMI natomiast wyswietli. Wlasnie stad wynikal moj blad ze X nie obsluguje 1080p, bo pierwsze nie mialy HDMI i nie mogly tego zrobic, a soft zaktualizowano we wszystkich.

Buahah. Właśnie o tym mówiłem. Nie masz pojęcia o czym nawijasz.
Component bez problemu puszcza 1080p. To, że niby tego nie robi to dawno zdementowany agrument fanbojów PS3. Obsługa 1080p została do X360 dodana ponad pół roku (prawie rok?!) przed pierwszą wersją z HDMI.
Same bzdury, bzdury, bzdury.

W tej rundzie (czyli 7gen konsol) pod wzg. homebrew wygra PS3, to wiadomo z gory bo instalacja Linuxa jest na niej bardzo prosta itd. podczas kiedy X'360 jest wciaz "hakowany" i wciaz efekty sa marne i skaczny tak jak linux na ps2 - zwyczajna, droga niewarta zachodu ciekawostk

Ssiesz to z palca, tak jak reszta rzeczy, które napisałeś, czy jednak coś na ten temat wiesz?
Bo na moje oko - ewidentnie nie masz pojęcia. Mamy już dostęp do praktycznie całego sprzętu w konsolce. Panujemy nad tym, co się z nią dzieje i możemy podmieniać już kernel systemu. Ba - możemy mieć*ich kilka na raz i się między nimi przełączać.

A do X'a "takie kable" byly dawane tylko do core'a i nie byly to kabel RGB, tylko zwykle chinche z przejsciowka na scart.

Poraz kolejny nie wiesz co mówisz. Chinche były zarówno w Core, jak i w Premium.

Chodzi mi po prostu o taką funkcjonalność jaką ma mój stary xBox, tzn. włączam i oglądam/słucham muzy lub gram bez kombinowania.
Która z tych konsol już oferuje taką możliwość, a jeśli żadna to której jest do tego bliżej??

Obie mają taką funkcjonalność. Podłączasz urządzenie przez USB lub sieć i Xbox autoam,tycznie je wykrywa. Jeżeli masz w domu sprzęt z Windows Media Center dodatkowo otrzymujesz funkcjonalność, której PS3 nie jest w stanie przebić.

W sumie PS3 ze [..] i widocznie zblizajacym sie wsparciem dla divx moze przeskoczyc

http://xboxonline.pl...x____,6566.html

Playstation Network pozwoli nam sprawdzić możliwości Need for Speed ProStreet. Odrobinę lepiej jest z dodatkami. Tu zobaczymy rozszerzenia do Folklore (Bottom of the Sea) oraz Motorstorm (Devil’s Weekend). Ostatnią nowością jest materiał filmowy z Uncharted: Drake’s Fortune.

Łaaał.. niesamowite ]:->
Na Marketplace niemal codziennie jest coś nowego.

#143 mekintosz

mekintosz
  • 964 posts

Posted 11 November 2007 - 20:13

Co do Linuksa to nie bede sie wypowiadal, bo napisales panujemy, a co to ty moze niby zes "hakowal" tego kernela :?: PS3 juz ma wszystko podane na tacy, podczas gdy z X'em trzeba kombinowac i ta przewaga ma PS3, chocby nie tracisz gwarancji i zostalo tylko odblokowanie GPU, a X'a trzeba bylo calego "hakowac". Czlowieku, moze i moje wypowiedzi zawieraly pare bledow, ale nie sse z palca i nie pisz mi ze nie jestem w temacie, bo na konsolach siedze dluzej nizby moglo Ci sie zdawac, bo watpie zebys mial w domu chocby Ninny 64, PSXa, DC, NESa i SNESa, czy chocy Atari 2600. I co do spraw graficznych juz zwrocilem honor, wiec czepiac bys sie nie musial. Kolego, otoz moze ostatnio nie czytam 24/7 wszystkich PSX extreme itp. bo nawet nie mam ich gdzie kupic, ale swoje wiem i nie jedeyny na tym forum Ci pisze ze wypowiadasz sie troche fanboyowsko i wywolujesz flejm, bo widzisz ja starm sie na ciebi enie naskakiwac, a ty mnie na sile uswiadamiasz o wyzszosci swej konsoli, a z braku argumentow posuwasz sie juz na moje bledy, do ktorych przeciez sie oficjalnie przyznalem, a to jakie kable daja to juz znowu nie jest problem wagi swiatowej i nie musisz o niego robic kolejnego flejma, a skoro tak kochasz M$ to po co wogole pchasz sie na Applowe forum, na ktorym jestesmy nastawieni na wszystkie alternatywy Microsoftu. Dziecko, jesli tak cieszy Cie wypisywanie sobie jaki to XO nie jest niebianski to lec na M$owskie forum nikt Ci tu nie trzyma. Bo widzisz ja tylko z ClassicGODem sie poklocilem i doszlismy do porozumienia, a ty nagle zauwazyles ze jest tu ktos kto nie podporzadkowuje sie twojej ideologi to od razu z fljmem na niego i wytknac mu jaki to glupi jest. Wiesz tak sie sklada ze jutro mam pogrzeb bliskiej mi osoby i nie mam nastroju na dalsze klocenie sie, tak wiec niech Ci bedzie, jestes normalnie od Billa madrzejszy i zacznij zaraz nam wciskac jaki to WMC jest wspanialszy od wszystkich ATV i FronRowow. pozdr.

#144 ClassicGOD

ClassicGOD
  • 1643 posts
  • SkądTychy

Posted 11 November 2007 - 20:32

To wymień mi ponownie, tlyko tym razem poprawnie, tytuły śmigające w 1080p.

Moze to ty wiemien te ktore nie biegaja albo wiem! Wymien te biegajace w 1080p na X360 bo o ile sie nie myle sa az 3....

Ssiesz to z palca, tak jak reszta rzeczy, które napisałeś, czy jednak coś na ten temat wiesz?
Bo na moje oko - ewidentnie nie masz pojęcia. Mamy już dostęp do praktycznie całego sprzętu w konsolce. Panujemy nad tym, co się z nią dzieje i możemy podmieniać już kernel systemu. Ba - możemy mieć*ich kilka na raz i się między nimi przełączać.

I kto tu ssie z palca - lol :D Czy te kernele pozwalaja odpalac jakis hombrew? Poza tym z tego co sie orientuje to do downgrade potrzebny jest hardware mod.

Obie mają taką funkcjonalność. Podłączasz urządzenie przez USB lub sieć i Xbox autoam,tycznie je wykrywa. Jeżeli masz w domu sprzęt z Windows Media Center dodatkowo otrzymujesz funkcjonalność, której PS3 nie jest w stanie przebić.

NIe chce cie martwic ale PS3 potrafi to co X360 i zadna z tych konsol nie widzi sieciowych hdd jezeli nie maja kompatybilnego servera mediow.

Wicko - fanboizm tak jak tu wielu innym przeslania ci oczy, nie chcesz widziec rzeczy oczywistych.

#145 toki

toki
  • 1211 posts
  • SkądPL

Posted 11 November 2007 - 21:04

znowu się pozabijacie... Ja jednak wybrałbym PS3. Dlaczego? Mam PS2, do tej pory wychodzą na niego nowe tytuły a na starego xboxa już nie bardzo. Sony zawsze będzie bardziej wspierane, no chyba że się mylę. Poza tym potencjał w PS3 spowoduje za jakiś czas takie produkcje że ...

#146 Wicko

Wicko
  • 1405 posts
  • SkądBiałystok

Posted 11 November 2007 - 21:14

Moze to ty wiemien te ktore nie biegaja albo wiem! Wymien te biegajace w 1080p na X360 bo o ile sie nie myle sa az 3....

Nie. Ty wymień te, które są na 100% w 1080p na PS3. Chcę tutaj obalić mit typu "PS3 ma 1080p, a XO nie ma."

I kto tu ssie z palca - lol :D Czy te kernele pozwalaja odpalac jakis hombrew? Poza tym z tego co sie orientuje to do downgrade potrzebny jest hardware mod.

Oczywiście, że pozwaalją. Same nim są, na dobrą sprawę.

NIe chce cie martwic ale PS3 potrafi to co X360 i zadna z tych konsol nie widzi sieciowych hdd jezeli nie maja kompatybilnego servera mediow.

Fakt.

Wicko - fanboizm tak jak tu wielu innym przeslania ci oczy, nie chcesz widziec rzeczy oczywistych.

Nie. Ja po prostu mam pojęcie o obu konsolach, ich wadach i zaletach i nie gadam bzdur o PS3, tak jak np. mekintosz o XO :)

Co do Linuksa to nie bede sie wypowiadal, bo napisales panujemy, a co to ty moze niby zes "hakowal" tego kernela ?

Nie hakuje się kernela. Kernel się podmienia.
Panujemy - my, czyli scena Xboksa. My - społeczność Xbox Live.
Wiem, że PS Network to dużo mniejsza społeczność, tam może jest często tylko "Ja" ;)

PS3 juz ma wszystko podane na tacy, podczas gdy z X'em trzeba kombinowac i ta przewaga ma PS3, chocby nie tracisz gwarancji i zostalo tylko odblokowanie GPU, a X'a trzeba bylo calego "hakowac".

Żeby odblokować GPU w PS3 też trzeba je "całe hakować". Jeżeli dla Ciebie ogólnie homebrew to tylko Linuks, to może dla Ciebie jest to wygodne rozwiązanie. Ja wolałbym mieć wszystko z poziomu dasha, jak w XBMC.

Czlowieku, moze i moje wypowiedzi zawieraly pare bledow, ale nie sse z palca i nie pisz mi ze nie jestem w temacie, bo na konsolach siedze dluzej nizby moglo Ci sie zdawac, bo watpie zebys mial w domu chocby Ninny 64, PSXa, DC, NESa i SNESa, czy chocy Atari 2600.

A. I to dowodzi, że się znasz na konsolach siódmej generacji, tak?

swoje wiem i nie jedeyny na tym forum Ci pisze ze wypowiadasz sie troche fanboyowsko i wywolujesz flejm

Nie.

ty mnie na sile uswiadamiasz o wyzszosci swej konsoli

Nie. Ja po prostu czyszczę Xboksa z bzdur, które wypisujesz ;)

a z braku argumentow posuwasz sie juz na moje bledy, do ktorych przeciez sie oficjalnie przyznalem

Ależ ja mam całe mnóstwo argumentów..

a skoro tak kochasz M$ to po co wogole pchasz sie na Applowe forum, na ktorym jestesmy nastawieni na wszystkie alternatywy Microsoftu

Eee.. właśnie to jest fanbojstwo. Wyznanie dla jednej firmy i negatywne nastawienie na konkurencyjne firmy. Powodzenia, trwaj dalej w takich przekonaniach ;) Ja widzę zarówno wady Apple, jak i Microsoftu. A już na pewno Sony.

Dziecko, jesli tak cieszy Cie wypisywanie sobie jaki to XO nie jest niebianski to lec na M$owskie forum nikt Ci tu nie trzyma.

Jak już pisałem, ja go tylko bronię.
A za "dziecko" dałbym Ci po prostu warna. To właśnie tego słowa używają tutejsi użytkownicy, gdy IM brakuje argumentów. Zawsze zjeżdżają na mój wiek.
Ale tym razem nie dam sie sprowokować. Żal.

Mam PS2, do tej pory wychodzą na niego nowe tytuły a na starego xboxa już nie bardzo

Niecały rok po premierze X360 na Xboksa 1 też wychodziły jakieś gry.

#147 lukas_gab

lukas_gab
  • 828 posts

Posted 11 November 2007 - 21:18

Panujemy - my, czyli scena Xboksa. My - społeczność Xbox Live.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA:lol: Ale jesteś upierdliwy :shock: Weź czasami poczytaj swoje posty , a swoją drogą inni , chodź w mniejszym stopniu również napędzają ten fleam ...

#148 Wicko

Wicko
  • 1405 posts
  • SkądBiałystok

Posted 11 November 2007 - 21:22

Ktoś jeszcze widzi w tym coś tak zabawnego? Nie słyszał nigdy o http://xbox-scene.com?
Serwis polskiej sceny, xbox-scene.pl, jest w trakcie przenoszenia na xbox-scena.pl..
Znowu - MY - Polacy, mamy kilka znanych osobistości zasłużonych dla XO.

#149 Krzysiek

Krzysiek
  • 4184 posts

Posted 11 November 2007 - 21:24

Wicko, rozśmieszasz mnie :D caaały czas :D

#150 ClassicGOD

ClassicGOD
  • 1643 posts
  • SkądTychy

Posted 11 November 2007 - 21:25

Nie. Ty wymień te, które są na 100% w 1080p na PS3. Chcę tutaj obalić mit typu "PS3 ma 1080p, a XO nie ma."

Ale my tu nie o tym mowimy ;)

Oczywiście, że pozwaalją. Same nim są, na dobrą sprawę.

Jakis link na poparcie?

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users