Cytat
A ja bym ten temat juz zamknął;P
Nie ma przymusu czytania

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 06 listopada 2013 - 09:12
Cytat
A ja bym ten temat juz zamknął;P
Napisano 06 listopada 2013 - 09:29
Cytat
A ja mam radę dla Ciebie: zmień forum, po co masz się denerwować...
Sam nie masz nic ciekawego do powiedzenia z tego co widzę.. Przeczytaj sobie tytuł tego tematu- może i teraz trafił mi się dobry egzemplarz, ale dzięki temu, że ludzie dzielą się swoimi doświadczeniami, wyciągam wnioski i będę bardziej uważny w przyszłości- np. kupując urządzenia tylko z Apple Store, a nie iSpotów itp.
Fajnie, że trafił Ci się dobry egzemplarz i nie życzę Ci żebyś musiał w przyszłości biegać po sklepach i użerać się z dystrybutorami.
Napisano 06 listopada 2013 - 09:53
Cytat
To znaczy, że co? Że nabywcy żółtego Air'a mają zamknąć jadaczki bo Apple dało za darmo iWork i iLife? Przyznam, że nie bardzo rozumiem Twój wtręt na temat tych pakietów. Rady odnośnie wyboru urządzeń zachowaj kolego dla siebie, jakoś sobie poradzimy. Chwalisz się, że trzeci iPad z kolei i wszystko w porządku, nic straconego, kiedyś prawdopodobnie i Ty trafisz swojego, prywatnego żółtkaJa się nie denerwuję, bo nie mam powodu. Trzeci iPad i trzeci strzał w dziesiątkę. Nowy iPad i wszyscy mają za darmo iWork, iPhoto, iMovie, choćby. A co chcesz jeszcze wiedzieć, chętnie odpowiem, jeżeli będę potrafił, rzecz jasna.
Cytat
Zamelduj w prokuraturze, że jakiś gość na forum szkaluje Apple. 10 lat dostanę jak nic, pozdrawiam.Podaj skąd czerpiesz statystyki do takich stwierdzeń? Bo rzuciłeś bardzo śmiałe twierdzenie.
Napisano 06 listopada 2013 - 09:58
Napisano 06 listopada 2013 - 10:17
Napisano 06 listopada 2013 - 10:22
Cytat
To znaczy, że co? Że nabywcy żółtego Air'a mają zamknąć jadaczki bo Apple dało za darmo iWork i iLife? Przyznam, że nie bardzo rozumiem Twój wtręt na temat tych pakietów. Rady odnośnie wyboru urządzeń zachowaj kolego dla siebie, jakoś sobie poradzimy. Chwalisz się, że trzeci iPad z kolei i wszystko w porządku, nic straconego, kiedyś prawdopodobnie i Ty trafisz swojego, prywatnego żółtka
Wyobraź sobie, że to mój 6 iPad i klops, wprawdzie mały bo zażółcenie niewielkie ale 5 iPad'ów do tej pory było idealnych. Pisząc o zdenerwowaniu chyba sam się lekko denerwujesz, stresuje Cię ten wątek, podobnie jak kolegę EMU. Naprawdę ciężko pojąć co Was tak drażni, czyżby Wasze ekrany nie były jednak śnieżnobiałe i chcecie to wyprzeć i zapomnieć a coś w tajemniczy sposób przyciąga Was do tego tematu i cierpicie?
Kolega BIGPUN opisał swój egzemplarz i wrażenia i nie krzyczy, że chce zamykać wątek bo mu iPad'a obrażają. Bierzcie przykład i dajcie ludziom się wypowiedzieć, to tylko iPad, nie Wasza rodzina, nie musicie bronić honoru.
Zamelduj w prokuraturze, że jakiś gość na forum szkaluje Apple. 10 lat dostanę jak nic, pozdrawiam.
Napisano 06 listopada 2013 - 10:24
Cytat
Zamelduj w prokuraturze, że jakiś gość na forum szkaluje Apple. 10 lat dostanę jak nic, pozdrawiam.
Napisano 06 listopada 2013 - 11:46
Cytat
Oczywiście, że nie znam dokładnych liczb wadliwych urządzeń. Apple się nimi nie pochwali, nigdy tego nie robiło. Przeglądając jednak fora, nie tylko to, w momencie kiedy wychodził The New iPad i teraz można wyciągnąć wnioski, że jest gorzej. I nie rób ze mnie idioty, kolejny raz próbujesz mnie prowokować. Masz problem? Dawaj na priv, postaram się go rozwiązać.Piszesz o czymś o czym nie masz pojęcia. Z reguły jest tak, że jak podaje się takie informacje należy podać źródło.
Napisano 06 listopada 2013 - 11:55
Napisano 06 listopada 2013 - 11:56
Napisano 06 listopada 2013 - 12:10
Cytat
Nikogo nie zaczepiam a tłumaczę ludziom z cenzorskimi zapędami by ochłonęli i pozwolili ludziom pisać i nie próbowali zamykać tematu. Kolego, PRL się skończył, pisanie o wadach w sprzętach Apple nikogo nie obraża, jeśli jednak ktoś czuje się obrażony to nie jest dobrze, wizyta u lekarza mocno wskazana. Kiedy w końcu ludzie tego pokroju zrozumieją, że w ten sposób działają na szkodę społeczności korzystającej z tych urządzeń a więc i swoją? Chyba, że pracujecie dla Apple, wtedy można to zrozumieć bo mielibyście z tego korzyści. Zamiatanie pod dywan i zbywanie problemu jeszcze nigdy, nikomu nie wyszło na dobre. Skąd w Was się biorą te zapędy? I po co te jałowe dyskusje z ludźmi, którzy problem jednak mają? Cały czas wygląda to tak, że ktoś opisuje tu, że ma żółty ekran i zaraz pojawia się "obrońca" z krzykiem na ustach "u mnie ideał" , "śnieżna biel" , "zamknąć wątek" , "kup Pan Samsunga jak się nie podoba". To naprawdę nie jest normalne.Póki co to Ty tu masz największe problemy i nie tylko ze mną. Ty zaczepiasz Ty krytykujesz. A brałeś pod uwagę to że sprzedaż iPad-a AIR jest zdecydowanie większa niż iPad 3 jak wychodził? A to ma ogromny wpływ na ilość wpisów?
Napisano 06 listopada 2013 - 12:16
Cytat
:-) bardzo dobry wpis "lubie to".Nikogo nie zaczepiam a tłumaczę ludziom z cenzorskimi zapędami
Napisano 06 listopada 2013 - 13:13
Cytat
JerzyMarian - twoje posty w tym watku sa bezwartosciowe. W watku o ipad air piszesz o samsungu s3 i nawolujesz zeby przestac pisac o air. Sa podejrzewam fora o s3 gdzie kogos to zainteresuje , bo tutaj watpie zeby komus sie przydalo info o awaryjnosci starych telefonow samsunga. Masz tez fajne podejscie. Jesli jestescie zadowoleni piszcie, jesli nie to nie piszcie. Tak bylo kiedys naszczescie po 89 moga pisac i zadowoleni i nie zadowoleni.
Watek wedlug mnie bardzo przydatny. Forumowicz ktory jest grafikiem i jest zadowolony z ekranu, podal wazne info. Jesli osoba z pojeciem twierdzi ze ekran jest ok to znaczy ze jest ok. Co z kolei znaczy ze da sie trafic dobra sztuke i warto sie troche pomeczyc i powymieniac i miec gleboko gdzies czy beda nas z takim zachowaniem identyfikowac o co martwil sie JerzyMarian.
Napisano 06 listopada 2013 - 13:17
Cytat
Nikogo nie zaczepiam a tłumaczę ludziom z cenzorskimi zapędami by ochłonęli i pozwolili ludziom pisać i nie próbowali zamykać tematu. Kolego, PRL się skończył, pisanie o wadach w sprzętach Apple nikogo nie obraża, jeśli jednak ktoś czuje się obrażony to nie jest dobrze, wizyta u lekarza mocno wskazana. Kiedy w końcu ludzie tego pokroju zrozumieją, że w ten sposób działają na szkodę społeczności korzystającej z tych urządzeń a więc i swoją? Chyba, że pracujecie dla Apple, wtedy można to zrozumieć bo mielibyście z tego korzyści. Zamiatanie pod dywan i zbywanie problemu jeszcze nigdy, nikomu nie wyszło na dobre. Skąd w Was się biorą te zapędy? I po co te jałowe dyskusje z ludźmi, którzy problem jednak mają? Cały czas wygląda to tak, że ktoś opisuje tu, że ma żółty ekran i zaraz pojawia się "obrońca" z krzykiem na ustach "u mnie ideał" , "śnieżna biel" , "zamknąć wątek" , "kup Pan Samsunga jak się nie podoba". To naprawdę nie jest normalne.
Napisano 06 listopada 2013 - 13:25
Napisano 06 listopada 2013 - 13:26
Napisano 06 listopada 2013 - 13:52
Cytat
Szkoda, że nie zrozumiałeś wątku z Samsungiem. Podałem ten przykład na dowód tego, iż skoro jestem niezadowolony to czegoś nie robię albo nie zrobię w przyszłości, czyli więcej nie kupię, a nie narzekam i nie epatuje z dumą, iż właśnie po raz 22 zwróciłem.
Potwierdzam w zupełności opinię Grafika o iPad Air, z tym, że "dobre" sztuki się nie trafiają tylko są. Czyli to co dla was jest wyjątkiem dla mnie regułą, a ponieważ jest to reguła to kupuje właśnie iPady.
Ja znam opinią o Polakach, w zasadzie opinia ta mnie bezpośrednio nie dotyczy, gdyż wyznaję inne wartości, to generalnie nie jest miła. Inne nacje, w tym i te najbliższe, cieszę się większym poważaniem. Tak więc pozostawiam was nieutulonych w żalu i życzę szczerze wreszcie udanej dostawy.
Napisano 06 listopada 2013 - 14:02
Napisano 06 listopada 2013 - 14:16
Napisano 06 listopada 2013 - 14:17
Cytat
No nareszcie. Dostałem zamówionego 1-go listopada w Apple Store
iPada Air 128GB Wi-Fi+Cell Space Gray - czekałem 6 dni :-)
PS. Musiałem się pochwalić. 6 dni to była dla mnie wieczność :-)
Napisano 06 listopada 2013 - 14:18
Napisano 06 listopada 2013 - 14:23
Cytat
Do tego fajnie by było gdyby każdy kto wypowiadał się o swoim Air w tym wątku edytował swoją wypowiedź dodając początek (4 litery) numeru seryjnego. Ciekawe czy faktycznie jest jakiś związek pomiędzy SN i wadliwymi i w 100% wolnymi od wad iPadami. Dzięki z góry.I jak wrażenia?
Mam nadzieję, że masz 100% sprawny egzemplarz i nie masz problemów z ''zażółceniem'' lewej strony
Jak już się ''pobawisz'' to podziel się spostrzeżeniami
Napisano 06 listopada 2013 - 14:25
Napisano 06 listopada 2013 - 14:37
Napisano 06 listopada 2013 - 14:54
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych