Te benchmarki to testy przeglądarki, ściślej mówiąc Chrome'a, który niestety ssie pałkę na Androidzie... O wiele lepsza była przeglądarka AOSP. Nic więc dziwnego, że N4 tak słabo wypada w tych wszystkich testach. Co nie znaczy, że w rzeczywistości jest dwa razy wolniejszy
W rzeczywistości jest kilka razy wolniejszy, bo nie ma LTE.
Sam nie masz pojęcia o czym piszesz:Opinie Ł.I. są tyle warte, co prognozy pogody w TV.
Podobno nowy BB miał byc zdecydowanym i murowanym hitem. A nawet "killerem". I to przy formie zdań, które nie pozostawiały złudzeń, że będzie inaczej.
Efekt jest taki, że nawet Z10 nie sprzedaje się dobrze na żadnym rynku i BlackBerry ma spore problemy.
Na dowód tego: zainteresowanie Z10 – nowym smartfonem, z nowym systemem operacyjnym BlackBerry 10 wyraziło jedynie AT&T. Na dodatek nawet u tego operatora nie ma zainteresowania Z10 i sprzęt "leży i kurzy się".
Od niepamiętnych czasów Ł.I. nie robi nic poza "Google" przeczytaniu kilka słów i stwierdzeniem "tak musi być, bo ja tak to widzę i ja tak chcę".
Czytając opinie sprzed kilku miesięcy i porównując z późniejszymi - ten człowiek nie ma pojęcia o czym pisze.
BlackBerry Z10 Gets Record Orders in Canada - Bloomberg
BlackBerry Q10 is the fastest selling consumer electronics product ever at U.K. retailer Selfridges
BlackBerry Q10 outselling the iPhone 5 and Galaxy S4 in France | CrackBerry.com
Prosze, oficjalny crash test sponsorowany przez Homer'a. Zartuje, zrobilem to juz niechcący dawno temu:
Offtop jak sam sku...., no ale co zrobic.
A co to tam masz na nim nalepione?
Ta folia ochronna w sumie potwierdza, że sam masz obawy o solidność tego telefonu.
Tak z ciekawości, w jakiej sieci go używasz?Jesli to ma służyć jako telefon, pytam co z zasięgiem?! I nie jestem sam w takiej sytuacji, bo to praktycznie przypadłość tego urządzenia.
Ok, na obudowę nakleję sobie full multi coverage "cos tam" w ilości 3 sztuk, na to nałoże bumper i owinę folią stretch. OK.
A na zwiększenie zasięgu zainstaluję sobie:
a najlepiej:
Będę miał All in One wraz z LTE
Bo może problem jest po jej stronie, a nie telefonu.