Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Cookoo watch- wszystko na temat zegarka

• Please log in to reply
150 replies to this topic

#76 liroyek

liroyek
  • 530 posts
  • Skądslask

Posted 16 April 2013 - 08:41

bedzie nowa wersja, pisali juz na swoim FB ze czekaja na akceptacje od apple :)

#77 swiety74

swiety74
  • 773 posts
  • SkądKatowice

Posted 18 April 2013 - 09:42

Jest update aplikacji i wszystko nagle zaczęło działać. Zegarek ponownie łączy się z iPhonem, powiadomienia się pojawiają.

#78 LaserDGL

LaserDGL
  • 26 posts
  • SkądGłogów, PL

Posted 18 April 2013 - 22:00

Co dokładnie zostało zmienione ? Lepiej się korzysta ? Wciąż nie zdecydowałem, się na ten zegarek. Czy zostały wprowadzone powiadomienia SMS i e-mail bo na nich zależy mi najbardziej :)

#79 skc

skc
  • 925 posts

Posted 18 April 2013 - 22:48

Wyszczególnione jest wszystko w opisie aplikacji. https://itunes.apple...d569014243?mt=8

#80 LaserDGL

LaserDGL
  • 26 posts
  • SkądGłogów, PL

Posted 18 April 2013 - 23:42

Wiem wiem, czytałem ale chodzi mi jak to w praktyce wygląda :)

#81 liroyek

liroyek
  • 530 posts
  • Skądslask

Posted 19 April 2013 - 08:15

zauwazylem jedna rzecz, caly czas mam ikonke GPS ze aktywny, wczesniej tego nie bylo. nawet jak wylaczylem aplikacje cookoo to nie znika, musialem recznie wylaczyc dostep dla aplikacji gps

#82 elita

elita

• 3034 posts
  • SkądKalisz, PL

Posted 19 April 2013 - 13:44

A jak wygląda sprawa łączenia ze zegarkiem i z zestawem HF po BT w aucie jednocześnie? Czy aby obecność zegarka nie spowoduje że HF przestanie działać? No i ten zasięg i brak reconnect, chyba i tak nie kupię, ale warunek ww. musi być spełniony.

#83 lavvina

lavvina
  • 24 posts
  • SkądRacibórz, Poland

Posted 22 April 2013 - 10:45

Update

Zrobilem Update i jest zdecydowanie lepiej niz bylo.Zegarek nadal pika ze gubi telefon chociaz jest od niego oddalony o 1,5 metra ale sie nie rozlacza na stale jak to bylo poprzednio.Nadal nie powiadamia o sms'ach,mailach itp jedynie o FB.Mam nadzieje ze wkrotce znowu cos poprawia,szczegolnie to tzw.sparowanie.Czekam na kolejne poprawki.Juz sie mniej denerwuje i nie planuje walnac zegarkiem o sciane.

- - - Połączono posty - - -

Zegarek nie przeszkadza podczas korzystania z HF ,ale to tez kwestia marki samochodu czy tez urzadzen obslugujacych HF

#84 red944

red944
  • 2 posts

Posted 08 May 2013 - 15:12

Cześć. Mój zegarek najlepiej sparuje się sam w nocy lub co 5 minut na zwenątrz , chociaż jest w kieszeni spodni i co tu poradzić, może update coś da, ale jeśli to usterka to będzie ciekawie...Pozdrawiam Artur:cool:

- - - Połączono posty - - -

tutaj mala podpowiedz: [url]https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/383192_321356174660395_2068512786_n.png[/url]

#85 buldoggg

buldoggg
  • 544 posts
  • SkądKatowice

Posted 12 May 2013 - 07:04

2 altualizacje zmienily sporo,ale w dalszym ciągu nie ma powiadomień sms,jest już dużo lepiej i myśle że będzie jeszcze lepiej bo na 100% będą powoadomienia sms tylko nie wiemy kiedy.

#86 buldoggg

buldoggg
  • 544 posts
  • SkądKatowice

Posted 24 May 2013 - 17:59

Kolejna aktualizacja maile smsy itp tak jak kazdy tego chcial,dziala wam wszysyko ? Podoba mi sie sterowanie muzyka :)

#87 benji

benji
  • 24 posts

Posted 24 May 2013 - 20:39

Jak ustawić powiadomienia SMS w Cookoo? Mi się nie wyświetlają. Powiadomienia z Twittera też nie. Chyba, że tylko pokazują się odpowiedzi do własnych Tweetów.

#88 proxx

proxx
  • 1264 posts

Posted 30 May 2013 - 10:12

Zmieniło się coś w kwestii przypominania przez zegarek ze zostawiliśmy gdzieś telefon-nadal jest to tak krótka odległość ?

#89 XPower

XPower
  • 18 posts

Posted 20 June 2013 - 11:06

O Masz ..... - czemu nie trafiłem na tego posta wcześniej .... :/ ! Witam Wszystkich! Rzadko, a nawet bardzo rzadko udzielam się na forum, ale często tu zaglądam. Niestety nie wyłapałem tego tematu wcześniej i wczoraj zakupiłem CooKoo. Generalnie, jeśli chodzi o wykonanie i design - NIE ŻAŁUJĘ, ale ..... : - nie mam powiadomień o sms-ach, chociaż wczoraj jedno przyszło. Niestety na tym się temat zakończył. - często gubi połączenie z iP pomimo tego, że leżą np. obok siebie - brak powiadomień o e-mail, FB Jedynie powiadomienie o stanie baterii w iP działa poprawnie i znika zaraz po podpięciu telefonu do ładowarki. Druga sprawa - rzekomy energooszczędny tryb Bluetooth Smart, który nie pochłania nam energii z iP. Mój akku wczoraj wieczorem miał 85% - dzisiaj rano już tylko 35%, gdzie wcześniej, bez CooKoo pojemność spadała w ciągu nocy o jakieś max. 10%, jeśli przychodziły jakieś powiadomienia, etc. Nie wiem gdzie zasięgnąć informacji odnośnie w/w więc pozwalam sobie na zamieszczenie tematu tutaj, może ktoś z Was wie już coś więcej na ten temat i ma chęć zabrać głos :), za co z góry dziękuję ! Pozdro Power JESZCZE DWIE SPRAWY, o których zapomniałem napisać wcześniej. Jedna to wykonywanie zdjęć z funkcją pilota w CooKoo. Nie wiedzieć czemu, mam obraz 16:9 i nie potrafię ustawić normalnych proporcji. Druga sprawa - Czy da się jakoś "odblokować" sygnał BT, bo okazuje się, że jeśli powiążę iP z CooKoo moje radio z zestawem głośnomówiącym nie widzi telefonu :(. Wiązałem iP z innymi urządzeniami, a mimo tego połączenia działały. Teraz wygląda na to, że CooKoo watch zawłaszcza sobie połączenie tylko na WŁASNY użytek ... :(

#90 Turkish

Turkish
  • 35 posts
  • SkądWarszawa/Sri Lanka

Posted 07 October 2013 - 13:56

czy coś już wiadomo na temat powiadomień sms? czy jeszcze nic? u mnie nie działa ciągle.

#91 XPower

XPower
  • 18 posts

Posted 07 October 2013 - 14:47

Cześć ! Pisałem dzisiaj do iCorner-a, bo wybieram się z zegarkiem w celu jego zwrotu. Miało być wszystko ładnie, pięknie, itp, a tu niestety zima ... . iOS 7 miał wnieść wielkie zmiany, a ja mam wrażenie, że jest gorzej niż było. W wersji 6.1.3 dostawałem czasem (sporadycznie) info o rozmowie i mailu, oraz przypomnienia z kalendarza. Na dzień dzisiejszy ( testowane na 2 iP 4S) dostaję jedynie info o słabej baterii , a poza tym bezbłędnie działa jedynie pilot do aparatu. Widziałem, że wyszedł G-Shock pod iP i chyba zastanowię się nad takim rozwiązaniem .......

#92 lizako

lizako
  • 2 posts

Posted 20 October 2013 - 10:13

pomocy witam, jestem posiadaczem zegarka od wczoraj i mam kilka pytan. uzywam go z iphonem 5 ios 7. czy aplikacja cookoo na tel musi dzialac caly czas w tle? bo po jej wylaczeniu zegarek sie rozlacza. i czy po nieodebranym polaczeniu wyswietlany komunikat na zegarku moge tylko wykasowac z poziomu aplikacji na tel? dzieki i pozdrawiam.

#93 buldoggg

buldoggg
  • 544 posts
  • SkądKatowice

Posted 20 October 2013 - 15:15

Witam Cię,sam sprawdź czy po wyłączeniu aplikacji nadal będziesz miał połączenie i ustaw np przypomnienie,ja jednak sprzedałem swojego cookoo ponieważ nie będę czekał 1 roku od kupna żeby wprowadzili wszystkie funkcje o jakich pisali w czasie premiery.

#94 robgrab

robgrab
  • 1384 posts
  • SkądWarszawa

Posted 20 October 2013 - 17:32

Kup sobie citizen proximity.

#95 lizako

lizako
  • 2 posts

Posted 20 October 2013 - 18:34

[CIACH]

Twój wpis został usunięty ze względu na błędną pisownię. Napisz jeszcze raz, poprawnie.
Pamiętaj, na tym forum bezwzględnie przestrzegamy zasad jęz. polskiego. Przeczytaj koniecznie [URL="http://myapple.pl/iphone-150/announcement-b-font-color-red-na-tym-forum-piszemy-zgodnie-z-zasadami-jez_-polskiego-font-b.html"]TO[/URL].

#96 buldoggg

buldoggg
  • 544 posts
  • SkądKatowice

Posted 29 October 2013 - 08:40

Zegarek niby nie kosztuje dużo ale jak zapewniali producenci miały być częste aktualizacje i niby były ale po tak długi czasie jeszcze wszystkie nie wprowadzili co zapowiadali,dlatego moim zdaniem nie ma sensu kupować go.Bardzo dobrze że zegarek udało mi się sprzedać bo dobrej cenie.

#97 LosMarianos

LosMarianos
  • 26 posts

Posted 01 November 2013 - 21:02

Paniowie, czy zegarek w tej chwili powiadamia o mailach i smsach ?

#98 manio_g

manio_g
  • 8 posts

Posted 13 November 2013 - 17:31

Odświeżamy ;) Update był wczoraj ale nie mam przy sobie zegarka .. podrzuci ktoś czy sms wkońcu są? Bo to co było do tej pory to żart a nie powiadomienia :mrgreen:

#99 IRLvr

IRLvr
  • 87 posts
  • SkądKrk

Posted 15 November 2013 - 10:47

Jest nowa appka od COOKOO specjalnie na iP5 i wyzej pod iOS 7 - COOKOO Life :) Dziala dosc dobrze :)

#100 daniel4s

daniel4s
  • 1 posts

Posted 16 November 2013 - 02:39

Hej czy w Ip4s działają wszystkie powiadomienia i w ogóle, bo nie wiem czy kupować Hej czy w Ip4s działają wszystkie powiadomienia i w ogóle, bo nie wiem czy kupować

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users