Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Cookoo watch- wszystko na temat zegarka

• Please log in to reply
150 replies to this topic

#51 rj78

rj78
  • 9 posts

Posted 24 February 2013 - 19:34

Cookoo Widzę że to nie tylko u mnie gubi zasięg. Troszkę brakuje tego automatycznego łączenia. U mnie nawet jak wloze telefon do kieszeni to czasem gubi zasieg. Fajne moim zdaniem było by tez gdyby każde powiadomienie było rownież pokazywane za pomocą mrugajacego światełka bo te ikony słabo są widoczne.

#52 buldoggg

buldoggg
  • 544 posts
  • SkądKatowice

Posted 24 February 2013 - 19:39

Nie jest źle z tym,na głównej stornie pisało ze w lutym (tego roku)maja dodać smsy,maile i coś tej aktualizacji nie widać. rzadko ale występuje też chwilowe rozłączenie bt mimo iż telefon jest obok mnie ;) Światełko uhm.....może coś zrobią.

#53 liroyek

liroyek
  • 530 posts
  • Skądslask

Posted 24 February 2013 - 21:35

z tym zasiegiem cos nie tak, wczoraj mialem te w prawej kieszeni, zegarek na lewej rece i kilka razu zgubil zasieg. Tez tak macie ?

#54 rj78

rj78
  • 9 posts

Posted 24 February 2013 - 22:51

Cookoo Niestety ale tak. No cóż, poczekamy zobaczymy. Zawsze jest reklamacja na niezgodność z umowa. Widziałem tez ze ludzie piszą ze drogo, ze clo itd. Ja zakupilem wczoraj w salonie Cortland bez problemu a cena 399.

#55 jackopl1

jackopl1
  • 14 posts
  • SkądPOREBA(SLASK)

Posted 25 February 2013 - 13:05

teraz wszystko jest ok....ale zegarek i tak nie jest dopracowany w 100% czekam na wydanie zegarka z appla...pozdrawiam

#56 buldoggg

buldoggg
  • 544 posts
  • SkądKatowice

Posted 25 February 2013 - 19:39

Jackopol1 ciekawe czy zegarek apple będzie miał zwykły cyferblat czy lcd,ja obstawiam lcd i co 3-4 dni ładowanie zegarka,jak sadzicie jaka będzie cena ? 1000 zl ? cookooo niech wyda aktualizacje do tego zegarka czym szybciej bo będzie tracić klientów!!.

#57 jackopl1

jackopl1
  • 14 posts
  • SkądPOREBA(SLASK)

Posted 26 February 2013 - 12:07

Jackopol1 ciekawe czy zegarek apple będzie miał zwykły cyferblat czy lcd,ja obstawiam lcd i co 3-4 dni ładowanie zegarka,jak sadzicie jaka będzie cena ? 1000 zl ?
cookooo niech wyda aktualizacje do tego zegarka czym szybciej bo będzie tracić klientów!!.

Czesc!zegarek ma kosztowac podobno 1200/1500 mozna bedzie sterowac apple tv i imaca jakies proste sprawy,podobno zasieg do 40m.Zobaczymy co z tego bedzie.jezeli chodzi o blaty obstawiam lcd.Cookoo jednak slabe troszke i ciekawe czy bedzie aktualizacja?pozdrawiam

#58 liroyek

liroyek
  • 530 posts
  • Skądslask

Posted 28 February 2013 - 12:50

dziala wam ikonka slabej baterii w tel ? edit dziala, tylko ze pokazuje sie przez moment i pozniej znika, myslalem ze caly czas bedzie ;)

#59 skc

skc
  • 925 posts

Posted 28 February 2013 - 13:00

Działa.

#60 buldoggg

buldoggg
  • 544 posts
  • SkądKatowice

Posted 28 February 2013 - 22:22

Działa i jest do czasu kiedy podłącze tele do ładowarki.

#61 jackopl1

jackopl1
  • 14 posts
  • SkądPOREBA(SLASK)

Posted 05 March 2013 - 14:15

Działa i jest do czasu kiedy podłącze tele do ładowarki.

.....A ja mowie wam ze to badziew ten zegarek i naprawde ma male zastosowanie ...aktualizacji brak,gubi zasieg...rozczarowanie!!!postanowilem sprzedac...jak ktos bedzie zainteresowany to pisac...pozdrawiam

#62 swiety74

swiety74
  • 773 posts
  • SkądKatowice

Posted 06 March 2013 - 21:32

Czy udalo się komuś pokonać problem gubenia sygnału? Strasznie to denerwujące gdy po zagubieniu sygnału Bluetooth zegarek nie łączy sie ponownie.... Jak to tej pory to muszę napisać, że zegarek ładny ale działa do bani.

#63 skc

skc
  • 925 posts

Posted 06 March 2013 - 21:44

Czy udalo się komuś pokonać problem gubenia sygnału? Strasznie to denerwujące gdy po zagubieniu sygnału Bluetooth zegarek nie łączy sie ponownie....

Jak to tej pory to muszę napisać, że zegarek ładny ale działa do bani.

Ten problem może rozwiązać tylko aktualizacja. Powinna pojawić się niebawem, jeśli producentowi nie chodziło tylko o to, by wypromować, wyprodukować, zarobić i na resztę "lagę położyć".

Nic innego nie zrobisz.

#64 LaserDGL

LaserDGL
  • 26 posts
  • SkądGłogów, PL

Posted 14 March 2013 - 16:54

Przeczytałem trochę na jego temat jak również przeczytałem ten temat bo w sumie zaciekawił mnie ten zegarek i zastanowiłem się nad jego zakupem ze względu na dość fajny design - tylko troszkę przeraża mnie ta jego grubość, przynajmniej na zdjęciach - jak to się ma w praktyce ? Rozczarowałem się trochę ponieważ nadal nie wyczytałem nic na temat aktualizacji czyli nadal nie zmieniło się nic w kwestii powiadomień o sms i mailach ? bez tego ten zegarek praktycznie jest bezużyteczny a jeśli nie bezużyteczny to traci bardzo wiele przynajmniej według mnie. Cena jest bardzo atrakcyjna no ale funkcjonalność tutaj bez aktualizacji jest kiepska. Czy coś się już zmieniło ?

#65 skc

skc
  • 925 posts

Posted 14 March 2013 - 17:04

Nic. Jest jak było.

#66 LaserDGL

LaserDGL
  • 26 posts
  • SkądGłogów, PL

Posted 14 March 2013 - 17:10

Szkoda. Sporo czasu minęło od premiery tego zegarka, wygląda na to, że producent nieco "olał" swoich klientów szkoda bo przez to stracił nowych klientów którzy na przykład tak jak ja czekają aż coś się zmieni na plus - zobaczymy, może warto jeszcze poczekać :)

#67 last

last
  • 24 posts
  • SkądRzeszów

Posted 14 March 2013 - 17:21

Witam, a jak się sprawuje jako normalny zegarek ? Chętnie bym kupił bo podoba mi się z wyglądu chyba że ktoś zna jakieś podobne do niego zegarki.

#68 LaserDGL

LaserDGL
  • 26 posts
  • SkądGłogów, PL

Posted 14 March 2013 - 21:05

Napisałem maila do producenta czy zamierzają coś zmienić, wprowadzić jakieś nowe możliwości bo podobno były plany zmian w lutym... a mamy już marzec. Jak coś odpiszą - dam znać :) Póki co jakby ktoś z użytkowników mógł ocenić czy grubość zegarka przeszkadza ? jak to się ma w praktyce, czy faktycznie jest tak gruby jak wygląda to na zdjęciach ?

#69 EMU

EMU
  • 2372 posts

Posted 14 March 2013 - 21:09

Ja właśnie kupiłem ten zegarek bo podobał mi się. I powiem szczerze podłączyłem go na chwilę do iP5 ale zaraz wyłączyłem bo gubił zasięg. I więcej go już nie podłączyłem. Ale jakoś mi tam nie zależy, kupiłem go bo cena dobra, wykonanie bardzo dobre a co do grubości to ja lubię masywne zegarki. Ogólnie posiadam inne zegarki więc ten ma być takim sportowym zegarkiem do założenia raz na jakiś czas;)

#70 LaserDGL

LaserDGL
  • 26 posts
  • SkądGłogów, PL

Posted 21 March 2013 - 12:52

Kolejna aktualizacja iOS się pojawiła i nadal nic się nie zmieniło ? Może ma ktoś i nie używa i chce sprzedać ?

#71 buldoggg

buldoggg
  • 544 posts
  • SkądKatowice

Posted 07 April 2013 - 15:21

Nikt nie sprzeda ci cookoo za 200 zl :)

#72 Paf

Paf
  • 8094 posts

Posted 07 April 2013 - 16:25

Nikt nie sprzeda ci cookoo za 200 zl :)

A czy on podał jakąś cenę którą chce zaoferować ?-,-

#73 LaserDGL

LaserDGL
  • 26 posts
  • SkądGłogów, PL

Posted 08 April 2013 - 22:33

Dokładnie, czy ja napisałem, że dam 200zł za CooKoo ? Może ktoś kupił albo dostał i okazał mu się zbędny... więc nie bardzo rozumiem Twoje słowa "Nikt nie sprzeda ci cookoo za 200zl" :roll:

#74 lavvina

lavvina
  • 24 posts
  • SkądRacibórz, Poland

Posted 10 April 2013 - 10:18

Witam Od wczoraj t.09.04.2013 jestem a raczej moja malzonka jest w posiadaniu zegarka cookoo.Wszystko byloby super gdyby nie fakt ,ze omawiany zegarek po wylaczeniu telefonu przestal sie z nim calkowicie komunikowac.Tzw sparowanie nastapilo bez problemow ale jak juz wspomnialem po wylaczeniu telefonu nie mozna go juz polaczyc z cookoo.Probowalem sparowac go z innymi iPnone'ami ale bez skutecznie.Moze ktos ma jakis pomysł?

#75 IRLvr

IRLvr
  • 87 posts
  • SkądKrk

Posted 10 April 2013 - 11:03

Sprobuj jak w poprzednich postach koledzy sugerowali - zresetuj zegareczek (pod bateryjką) :)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users