Witam,
Czy ktoś ma problemy z ładowaniem ?
Nie mam tego.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 04 listopada 2012 - 21:11
Witam,
Napisano 04 listopada 2012 - 21:51
Witam,
Druga sprawa - przycisk power/sleep działa jak chce
Napisano 04 listopada 2012 - 22:02
Napisano 06 listopada 2012 - 03:08
Dokładnie! Porównywanie tej baterii do baterii w MBP jest totalnie bez sensu.
A co do Twojego pytania zajka na temat nagrzewania się Iphone'a podczas surfowania w 3G to zauważyłem, że robi się wtedy nieco ciepły.
Mi natomiast strasznie się nagrzał podczas giercowania w N.O.V.A. 3 :-D Swoją drogą polecam gierkę, bo jest świetna! Oststanio była zniżka i można było ją kupić za cenę około jednego euro (przy oprawie i rozmachu jak w produkcjach na PS 3). Jedyna wada podczas gry to dwa paski po bokach, ale pewnie szykuje się aktualizacja pod retine z nowego modelu.
Dokładnie! Porównywanie tej baterii do baterii w MBP jest totalnie bez sensu.
A co do Twojego pytania zajka na temat nagrzewania się Iphone'a podczas surfowania w 3G to zauważyłem, że robi się wtedy nieco ciepły.
Mi natomiast strasznie się nagrzał podczas giercowania w N.O.V.A. 3 :-D Swoją drogą polecam gierkę, bo jest świetna! Oststanio była zniżka i można było ją kupić za cenę około jednego euro (przy oprawie i rozmachu jak w produkcjach na PS 3). Jedyna wada podczas gry to dwa paski po bokach, ale pewnie szykuje się aktualizacja pod retine z nowego modelu.
Napisano 06 listopada 2012 - 07:26
Napisano 06 listopada 2012 - 07:43
Napisano 06 listopada 2012 - 08:51
Czy ktos ma jeszcze problem z przegrzewaniem i bateria?
Napisano 06 listopada 2012 - 09:00
Napisano 06 listopada 2012 - 09:18
czuje jakbym trzymal chinska tandete
Napisano 06 listopada 2012 - 09:26
Napisano 06 listopada 2012 - 09:30
Dziwne ze Play oddał telefon do regenersis. Jak reklamowalem swojego 4s to telefon poszedł do serwisu Play na Mineralną w Warszawie. Czekałem 8 dni i dostałem nowy telefon,oryginalnie zapakowany i zafoliowany. W Play powiedzieli ze maja swój serwis i nie wysyłają do RegenersisCzolem, w kwestii nagrzewania - u mnie to jest dosc spory problem. Po ok 20 min surfowania na 3g tel jest bardzo cieply (i b.szybko zzera baterie, ok 18%...).
Szczerze mowiac to jestem zalamany i rozcarowanyiphonem 5 (a po ipadzie 2 bylem krotko fanem aplple'a) - nagrzewanie to glowny problem, kolejny to mega skaba bateria (przy wlaczonym 3g i sporadycznym uzywaniu tel trzyma ledwo od rana do wieczora, przy wylaczonej sieci komorkowej ok 24 godz...). Poza tym slaw e "fioletowe slady" przy zdjeciach pid swiatlo, rysujace sie aluminium (od najdrobniejszego urazu), odpryski na farbie od nowosci, nie dzialajacy sync przez wi-fi + wady ios 6 (mapy etc).
Wtf?! Najbardziej wattosciowa firma swiata w historii i takie g**** za prze
- - - Połączono posty - - -
Czolem, w kwestii nagrzewania - u mnie to jest dosc spory problem. Po ok 20 min surfowania na 3g tel jest bardzo cieply (i b.szybko zzera baterie, ok 18%...).
Szczerze mowiac to jestem zalamany i rozcarowanyiphonem 5 (a po ipadzie 2 bylem krotko fanem aplple'a) - nagrzewanie to glowny problem, kolejny to mega skaba bateria (przy wlaczonym 3g i sporadycznym uzywaniu tel trzyma ledwo od rana do wieczora, przy wylaczonej sieci komorkowej ok 24 godz...). Poza tym slaw e "fioletowe slady" przy zdjeciach pid swiatlo, rysujace sie aluminium (od najdrobniejszego urazu), odpryski na farbie od nowosci, nie dzialajacy sync przez wi-fi + wady ios 6 (mapy etc). To wszystko u mnie sie pojawilo. W necie mozna znalezc tez inne narzekania (u mnie juz na szczescie sie nie pojawily)-z bardziej ekstremalnych niektorym swiatlo ekranu przeswituje wokol guzika home...
Wtf?! Najbardziej wattosciowa firma swiata w historii i takie g**** za przeproszeniem wydaja.
Czy ktos ma jeszcze problem z przegrzewaniem i bateria? Najlepsze jest to, ze oddalem tel do serwisu (tel z playa, wiec byl serwisowany w regenersis)i po 10 dniach mi go oddali z komentarzem "opisane usterki nie wystApily, przywrocono ustawienia fabryczne".
Pls help
Napisano 06 listopada 2012 - 10:00
Ja wlasnie jade metrem i coraz bardziej sie zalamuje-po 1sze juz na raclawickuej tel mi sie zagrzal i czuje jakbym trzymal chinska tandete
a dwa przeczytalem prawie caly watek i stwierdzam, ze wymiana tel ba nowy to Tak naprawde spore ryzyko, bo mozna trafic na inna jedna z pierdyliarda wad....
Na calym swuecie sa problemy z ta cholerna 5tka, co za fuck up. Jak tak dalej pojdzie to nie wroze applowi dalsEj swietlanej przyszlosci.
Zastanawiam sie bad jakims mailem bezposrednio do usa, choc watpie by sie ktos przejal, poza tym apple ma zawsze wytlumaczenue ("it's totally normal, in order to avoid this issue we suggest stop using your phone).....
Napisano 06 listopada 2012 - 11:16
Czolem, w kwestii nagrzewania - u mnie to jest dosc spory problem. Po ok 20 min surfowania na 3g tel jest bardzo cieply (i b.szybko zzera baterie, ok 18%...).
Szczerze mowiac to jestem zalamany i rozcarowanyiphonem 5 (a po ipadzie 2 bylem krotko fanem aplple'a) - nagrzewanie to glowny problem, kolejny to mega skaba bateria (przy wlaczonym 3g i sporadycznym uzywaniu tel trzyma ledwo od rana do wieczora, przy wylaczonej sieci komorkowej ok 24 godz...). Poza tym slaw e "fioletowe slady" przy zdjeciach pid swiatlo, rysujace sie aluminium (od najdrobniejszego urazu), odpryski na farbie od nowosci, nie dzialajacy sync przez wi-fi + wady ios 6 (mapy etc).
Wtf?! Najbardziej wattosciowa firma swiata w historii i takie g**** za prze
- - - Połączono posty - - -
Szczerze mowiac to jestem zalamany i rozcarowanyiphonem 5 (a po ipadzie 2 bylem krotko fanem aplple'a) - nagrzewanie to glowny problem, kolejny to mega skaba bateria (przy wlaczonym 3g i sporadycznym uzywaniu tel trzyma ledwo od rana do wieczora, przy wylaczonej sieci komorkowej ok 24 godz...). Poza tym slaw e "fioletowe slady" przy zdjeciach pid swiatlo, rysujace sie aluminium (od najdrobniejszego urazu), odpryski na farbie od nowosci, nie dzialajacy sync przez wi-fi + wady ios 6 (mapy etc). To wszystko u mnie sie pojawilo. W necie mozna znalezc tez inne narzekania (u mnie juz na szczescie sie nie pojawily)-z bardziej ekstremalnych niektorym swiatlo ekranu przeswituje wokol guzika home...
Wtf?! Najbardziej wattosciowa firma swiata w historii i takie g**** za przeproszeniem wydaja.
Czy ktos ma jeszcze problem z przegrzewaniem i bateria? Najlepsze jest to, ze oddalem tel do serwisu (tel z playa, wiec byl serwisowany w regenersis)i po 10 dniach mi go oddali z komentarzem "opisane usterki nie wystApily, przywrocono ustawienia fabryczne".
Pls help
Napisano 06 listopada 2012 - 12:22
Napisano 06 listopada 2012 - 13:44
Napisano 06 listopada 2012 - 14:02
Pisałem to już w innym wątku ale napiszę i tu bo krew mnie zalewa jak czytam takie wypowiedzi.
Po pierwsze: sprawdź ilość sprzedanych iP na rynku i porównaj to z ilością wadliwych egzemplarzy. Wnioski wyciągnij sam.
Po drugie: Można zrobić telefon sprawny w 99,999999%. Jest to możliwe dzisiaj, było możliwe wczoraj i będzie możliwe jutro. Pytam Cię tylko czy chciałbyś zapłacić za niego nie prawie 4 tysiące tylko ponad 6 tysięcy?
Znasz proces wymiany telefonu w razie stwierdzenia wady? Próbowałeś? jak nie to powiem Ci jak to wygląda: mówisz - masz. Dajesz znać, że twój egzemplarz ci się nie podoba "bo nie". Pani mówi Ci, że nie ma sprawy i wysyła Ci zupełnie nowy telefon. Nie prosi Cię o żadne nawet zdjęcia. Jak masz ochotę to możesz sobie umówić kuriera "na zakładkę" i nie będziesz bez telefonu nawet sekundy. Jak następny Ci się nie podoba bo ma "rysę na kartonowym pudełku" to dzwonisz jeszcze raz a pani znów mówi Ci "nie ma sprawy, mówisz - masz".
Chłopie. Każdy produkt ma wkalkulowane wady. KAŻDY. Bo produkcja urządzeń idealnych po prostu się nie opłaca. Jaki koncern samochodowy przetrwałby jeśli produkowałby niepsujące się samochody? ŻADEN.
Sedno sprawy tkwi nie w tym, żeby nic się nie stało tylko w tym jak rozwiązać problem jak coś się stanie.
Kup sobie mikser i spróbuj go wymienić. Zadzwoń do producenta i powiedz, że ma rysę na obudowie... I daj znać czy Ci się udało...
Napisano 06 listopada 2012 - 14:15
W specyfikacji jest napisane do 8 godzin i działa tyle w sieciach LTE.tak serio, to kurde przynajmniej powinnien za ta cene byc zgodny ze specyfikacja. jak 8 h na 3 g, to krude 6-7 (na sciemnionym obrazie) przynajmniej, a nie 2-3! Jak 220 h na stand by to kurde neich trzyma chcoiaz te 40, a nie 20, jak ma lepszy aparat niz 4 s, to niech nie robi filoetowych zdjec itd itp. Za 3k pln od najbardziej innowacyjnej firmy siwata moge tego oczekiwac i malo tego, moge oczekiwac, ze wadliwych urzadzan bedzie mniej niz 1%, bo maja 6 sigma i inne TQMy, a ja na razie nie znalazlem osoby, ktora bylaby zadowolona z 5tki. a nawet jesli rzeczywiscie internet nie jest reprezentatywny i przypadkiem zadowoleni posiadacze siedza cicho, to powinien byc mechanizm, ktory wynagradza mi to ze dostalem bubel (o czym nizej). niestety wychodzi na to, ze nie ma czego naprawiac/wymieniac, bo wszystkie iphone'y sie nagrzewaja / maja slaba baterie albo nie robie dobrych zdjec
Możesz w ciągu 10 dni gdy zakup był przez internet.4. nie moge wymienic telefonu (jesli kupilem przez operatora) tylko dlatego ze mi sie nie podoba - bylem, pytalem.
To na piśmie zażądaj od sprzedawcy wymiany na zgodny z zapewnieniami.5. poki co ani play, ani serwisant ani uwielbiany apple nie rozwiazal mojego problemu
Napisano 06 listopada 2012 - 14:54
Napisano 06 listopada 2012 - 18:14
Napisano 06 listopada 2012 - 18:31
Napisano 06 listopada 2012 - 18:32
Napisano 06 listopada 2012 - 18:39
Napisano 06 listopada 2012 - 18:50
Powiem tylko tyle, że w AS gdzie pracuje
Napisano 06 listopada 2012 - 19:01
Napisano 06 listopada 2012 - 19:36
Książek nie kupowałeś?
Może jakąś literaturę ściągnąłeś lub film?
Patrzyłeś wszystkie zakładki w iTunes?
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych