Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPhone 5 - problemy wieku dziecięcego.

• Zamknięty Temat jest zamknięty
1451 odpowiedzi w tym temacie

#551 crisco

crisco
  • 1 485 postów

Napisano 04 listopada 2012 - 21:11

Witam,
Czy ktoś ma problemy z ładowaniem ?

Nie mam tego.

#552 Solos

Solos
  • 227 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 04 listopada 2012 - 21:51

Witam,
Czy ktoś ma problemy z ładowaniem ?
Druga sprawa - przycisk power/sleep działa jak chce :)

Nie, ja bym wymieniał telefon.

#553 Teddy303

Teddy303
  • 29 postów

Napisano 04 listopada 2012 - 22:02

Ktos miał doczynienia z wymiana iPhone w T-Mobile ?

#554 elpadre

elpadre
  • 12 postów

Napisano 06 listopada 2012 - 03:08

Dokładnie! Porównywanie tej baterii do baterii w MBP jest totalnie bez sensu.

A co do Twojego pytania zajka na temat nagrzewania się Iphone'a podczas surfowania w 3G to zauważyłem, że robi się wtedy nieco ciepły.
Mi natomiast strasznie się nagrzał podczas giercowania w N.O.V.A. 3 :-D Swoją drogą polecam gierkę, bo jest świetna! Oststanio była zniżka i można było ją kupić za cenę około jednego euro (przy oprawie i rozmachu jak w produkcjach na PS 3). Jedyna wada podczas gry to dwa paski po bokach, ale pewnie szykuje się aktualizacja pod retine z nowego modelu.

Czolem, w kwestii nagrzewania - u mnie to jest dosc spory problem. Po ok 20 min surfowania na 3g tel jest bardzo cieply (i b.szybko zzera baterie, ok 18%...).

Szczerze mowiac to jestem zalamany i rozcarowanyiphonem 5 (a po ipadzie 2 bylem krotko fanem aplple'a) - nagrzewanie to glowny problem, kolejny to mega skaba bateria (przy wlaczonym 3g i sporadycznym uzywaniu tel trzyma ledwo od rana do wieczora, przy wylaczonej sieci komorkowej ok 24 godz...). Poza tym slaw e "fioletowe slady" przy zdjeciach pid swiatlo, rysujace sie aluminium (od najdrobniejszego urazu), odpryski na farbie od nowosci, nie dzialajacy sync przez wi-fi + wady ios 6 (mapy etc).

Wtf?! Najbardziej wattosciowa firma swiata w historii i takie g**** za prze

- - - Połączono posty - - -

Dokładnie! Porównywanie tej baterii do baterii w MBP jest totalnie bez sensu.

A co do Twojego pytania zajka na temat nagrzewania się Iphone'a podczas surfowania w 3G to zauważyłem, że robi się wtedy nieco ciepły.
Mi natomiast strasznie się nagrzał podczas giercowania w N.O.V.A. 3 :-D Swoją drogą polecam gierkę, bo jest świetna! Oststanio była zniżka i można było ją kupić za cenę około jednego euro (przy oprawie i rozmachu jak w produkcjach na PS 3). Jedyna wada podczas gry to dwa paski po bokach, ale pewnie szykuje się aktualizacja pod retine z nowego modelu.

Czolem, w kwestii nagrzewania - u mnie to jest dosc spory problem. Po ok 20 min surfowania na 3g tel jest bardzo cieply (i b.szybko zzera baterie, ok 18%...).

Szczerze mowiac to jestem zalamany i rozcarowanyiphonem 5 (a po ipadzie 2 bylem krotko fanem aplple'a) - nagrzewanie to glowny problem, kolejny to mega skaba bateria (przy wlaczonym 3g i sporadycznym uzywaniu tel trzyma ledwo od rana do wieczora, przy wylaczonej sieci komorkowej ok 24 godz...). Poza tym slaw e "fioletowe slady" przy zdjeciach pid swiatlo, rysujace sie aluminium (od najdrobniejszego urazu), odpryski na farbie od nowosci, nie dzialajacy sync przez wi-fi + wady ios 6 (mapy etc). To wszystko u mnie sie pojawilo. W necie mozna znalezc tez inne narzekania (u mnie juz na szczescie sie nie pojawily)-z bardziej ekstremalnych niektorym swiatlo ekranu przeswituje wokol guzika home...

Wtf?! Najbardziej wattosciowa firma swiata w historii i takie g**** za przeproszeniem wydaja.

Czy ktos ma jeszcze problem z przegrzewaniem i bateria? Najlepsze jest to, ze oddalem tel do serwisu (tel z playa, wiec byl serwisowany w regenersis)i po 10 dniach mi go oddali z komentarzem "opisane usterki nie wystApily, przywrocono ustawienia fabryczne".

Pls help :(

#555 effe

effe
  • 6 547 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 06 listopada 2012 - 07:26

iPhone się nagrzewa tylko wtedy, kiedy jest bardzo słaby zasięg i włączone jest 3G. Jeśli zasięg jest ok, tzn 3-4 kreski to wtedy jest wszystko elegancko. Ale to jest normalne akurat.

#556 elpadre

elpadre
  • 12 postów

Napisano 06 listopada 2012 - 07:43

Ipad i starsze iphone'y To by znaczylo, ze play ma wazedzie slaby zasieg... U mnie ten problem nie zalezy od zasiegu-np w metrze tez sie nagrzewa, a tam play ma przeciez jako jedyny zasieg bo sa nadajniki. Poza tym nawet w trybie uspienia iphone cos cuagle musi robic, bo przy wlaczonym 3g bardzo zre baterie (pomimo killa wszystkich appsow w tle). Poza tym ipad 2 przy niskim zasiegu 3g sie nie nagrzewa. Rozmawialem tez z kilkoma znajomymi, ktorzy maja 4 lub 4s, nikt z nich nie ma tego problemu, jedyne nagrzewanie wystepuje u nich przy ladowaniu lub w grach

#557 Ament

Ament
  • 506 postów
  • SkądCzęstochowa

Napisano 06 listopada 2012 - 08:51

Czy ktos ma jeszcze problem z przegrzewaniem i bateria?:(

Nie stwierdzilem zadnego przegrzewania przy slabym 3G (mieszkam na peryferiach miasta); jedynie kiedy mozna na nim usmazyc sadzone to jak pogram ze 20 min w Wild Blood.

#558 elpadre

elpadre
  • 12 postów

Napisano 06 listopada 2012 - 09:00

Ja wlasnie jade metrem i coraz bardziej sie zalamuje-po 1sze juz na raclawickuej tel mi sie zagrzal i czuje jakbym trzymal chinska tandete :P a dwa przeczytalem prawie caly watek i stwierdzam, ze wymiana tel ba nowy to Tak naprawde spore ryzyko, bo mozna trafic na inna jedna z pierdyliarda wad.... Na calym swuecie sa problemy z ta cholerna 5tka, co za fuck up. Jak tak dalej pojdzie to nie wroze applowi dalsEj swietlanej przyszlosci. Zastanawiam sie bad jakims mailem bezposrednio do usa, choc watpie by sie ktos przejal, poza tym apple ma zawsze wytlumaczenue ("it's totally normal, in order to avoid this issue we suggest stop using your phone).....

#559 Ament

Ament
  • 506 postów
  • SkądCzęstochowa

Napisano 06 listopada 2012 - 09:18

czuje jakbym trzymal chinska tandete

Moze zle go trzymasz? :)

#560 mar99

mar99
  • 829 postów
  • SkądKraków

Napisano 06 listopada 2012 - 09:26

Ja uzywam swojego prawie dwa tygodnie i grzal sie tylko, gdy gralem podczas ladowania. W ogole nie zauwazylem tego problemu.

#561 anko21

anko21
  • 142 postów
  • SkądPłock,PL

Napisano 06 listopada 2012 - 09:30

Szczerze mowiac to jestem zalamany i rozcarowanyiphonem 5 (a po ipadzie 2 bylem krotko fanem aplple'a) - nagrzewanie to glowny problem, kolejny to mega skaba bateria (przy wlaczonym 3g i sporadycznym uzywaniu tel trzyma ledwo od rana do wieczora, przy wylaczonej sieci komorkowej ok 24 godz...). Poza tym slaw e "fioletowe slady" przy zdjeciach pid swiatlo, rysujace sie aluminium (od najdrobniejszego urazu), odpryski na farbie od nowosci, nie dzialajacy sync przez wi-fi + wady ios 6 (mapy etc).

Szczerze mowiac to jestem zalamany i rozcarowanyiphonem 5 (a po ipadzie 2 bylem krotko fanem aplple'a) - nagrzewanie to glowny problem, kolejny to mega skaba bateria (przy wlaczonym 3g i sporadycznym uzywaniu tel trzyma ledwo od rana do wieczora, przy wylaczonej sieci komorkowej ok 24 godz...). Poza tym slaw e "fioletowe slady" przy zdjeciach pid swiatlo, rysujace sie aluminium (od najdrobniejszego urazu), odpryski na farbie od nowosci, nie dzialajacy sync przez wi-fi + wady ios 6 (mapy etc). To wszystko u mnie sie pojawilo. W necie mozna znalezc tez inne narzekania (u mnie juz na szczescie sie nie pojawily)-z bardziej ekstremalnych niektorym swiatlo ekranu przeswituje wokol guzika home...

Wtf?! Najbardziej wattosciowa firma swiata w historii i takie g**** za przeproszeniem wydaja.

Czy ktos ma jeszcze problem z przegrzewaniem i bateria? Najlepsze jest to, ze oddalem tel do serwisu (tel z playa, wiec byl serwisowany w regenersis)i po 10 dniach mi go oddali z komentarzem "opisane usterki nie wystApily, przywrocono ustawienia fabryczne".

Dziwne ze Play oddał telefon do regenersis. Jak reklamowalem swojego 4s to telefon poszedł do serwisu Play na Mineralną w Warszawie. Czekałem 8 dni i dostałem nowy telefon,oryginalnie zapakowany i zafoliowany. W Play powiedzieli ze maja swój serwis i nie wysyłają do Regenersis

#562 Dusiek

Dusiek
  • 541 postów
  • SkądWrocław

Napisano 06 listopada 2012 - 10:00

Ja wlasnie jade metrem i coraz bardziej sie zalamuje-po 1sze juz na raclawickuej tel mi sie zagrzal i czuje jakbym trzymal chinska tandete :P a dwa przeczytalem prawie caly watek i stwierdzam, ze wymiana tel ba nowy to Tak naprawde spore ryzyko, bo mozna trafic na inna jedna z pierdyliarda wad....

Na calym swuecie sa problemy z ta cholerna 5tka, co za fuck up. Jak tak dalej pojdzie to nie wroze applowi dalsEj swietlanej przyszlosci.

Zastanawiam sie bad jakims mailem bezposrednio do usa, choc watpie by sie ktos przejal, poza tym apple ma zawsze wytlumaczenue ("it's totally normal, in order to avoid this issue we suggest stop using your phone).....

Pisałem to już w innym wątku ale napiszę i tu bo krew mnie zalewa jak czytam takie wypowiedzi.
Po pierwsze: sprawdź ilość sprzedanych iP na rynku i porównaj to z ilością wadliwych egzemplarzy. Wnioski wyciągnij sam.
Po drugie: Można zrobić telefon sprawny w 99,999999%. Jest to możliwe dzisiaj, było możliwe wczoraj i będzie możliwe jutro. Pytam Cię tylko czy chciałbyś zapłacić za niego nie prawie 4 tysiące tylko ponad 6 tysięcy?

Znasz proces wymiany telefonu w razie stwierdzenia wady? Próbowałeś? jak nie to powiem Ci jak to wygląda: mówisz - masz. Dajesz znać, że twój egzemplarz ci się nie podoba "bo nie". Pani mówi Ci, że nie ma sprawy i wysyła Ci zupełnie nowy telefon. Nie prosi Cię o żadne nawet zdjęcia. Jak masz ochotę to możesz sobie umówić kuriera "na zakładkę" i nie będziesz bez telefonu nawet sekundy. Jak następny Ci się nie podoba bo ma "rysę na kartonowym pudełku" to dzwonisz jeszcze raz a pani znów mówi Ci "nie ma sprawy, mówisz - masz".

Chłopie. Każdy produkt ma wkalkulowane wady. KAŻDY. Bo produkcja urządzeń idealnych po prostu się nie opłaca. Jaki koncern samochodowy przetrwałby jeśli produkowałby niepsujące się samochody? ŻADEN.
Sedno sprawy tkwi nie w tym, żeby nic się nie stało tylko w tym jak rozwiązać problem jak coś się stanie.

Kup sobie mikser i spróbuj go wymienić. Zadzwoń do producenta i powiedz, że ma rysę na obudowie... I daj znać czy Ci się udało...

#563 macowiec1999

macowiec1999

Apple Reviews PL

• 642 postów

Napisano 06 listopada 2012 - 11:16

Ja również mam ten problem. Jak intensywnie go używasz to zaczyna się nagrzewać. U mnie może to być spowodowane tym, że mieszkam w miejscu gdzie jestem na granic EDGE/3G i to może zżerać sporo baterii, tak więc na noc wyłączam 3G i jest dobrze. Po kilku cyklach pełnego ładowania bateria się ustabilizowała i jest lepiej. Ale jak już na przykład włączę Fifę 13 to zaraz zaczyna się nagrzewać i bateria leci "na łeb, na szyję"...

#564 donvictorio88

donvictorio88
  • 259 postów
  • SkądWrocław

Napisano 06 listopada 2012 - 12:22

Jak tak czytam Wasze wypowiedzi - a sam mam podobny problem - myślę, że Apple wyda aktualizację do softu i w końcu wszystko wróci do normy. Domyślam się, że nie jest to kwestia hardware'u, a softu, więc miejmy nadzieję, że coś z tym zrobią.

#565 Jonson

Jonson
  • 17 postów

Napisano 06 listopada 2012 - 13:44

Ja natomiast mam problem podczas rozmów :???: głos osoby z którą rozmawiam przerywa i robi się taki jakby skomputeryzowany, zupełnie niezrozumiały (robot?)... Taki problem pojawia się przy większości połączeń. Boje się, że już drugi raz będę musiał oddać 5tke na gwarancje :-| Te problemy są tak uciążliwe, że nie wykluczam powrotu na 4S...

#566 elpadre

elpadre
  • 12 postów

Napisano 06 listopada 2012 - 14:02

Pisałem to już w innym wątku ale napiszę i tu bo krew mnie zalewa jak czytam takie wypowiedzi.
Po pierwsze: sprawdź ilość sprzedanych iP na rynku i porównaj to z ilością wadliwych egzemplarzy. Wnioski wyciągnij sam.
Po drugie: Można zrobić telefon sprawny w 99,999999%. Jest to możliwe dzisiaj, było możliwe wczoraj i będzie możliwe jutro. Pytam Cię tylko czy chciałbyś zapłacić za niego nie prawie 4 tysiące tylko ponad 6 tysięcy?

Znasz proces wymiany telefonu w razie stwierdzenia wady? Próbowałeś? jak nie to powiem Ci jak to wygląda: mówisz - masz. Dajesz znać, że twój egzemplarz ci się nie podoba "bo nie". Pani mówi Ci, że nie ma sprawy i wysyła Ci zupełnie nowy telefon. Nie prosi Cię o żadne nawet zdjęcia. Jak masz ochotę to możesz sobie umówić kuriera "na zakładkę" i nie będziesz bez telefonu nawet sekundy. Jak następny Ci się nie podoba bo ma "rysę na kartonowym pudełku" to dzwonisz jeszcze raz a pani znów mówi Ci "nie ma sprawy, mówisz - masz".

Chłopie. Każdy produkt ma wkalkulowane wady. KAŻDY. Bo produkcja urządzeń idealnych po prostu się nie opłaca. Jaki koncern samochodowy przetrwałby jeśli produkowałby niepsujące się samochody? ŻADEN.
Sedno sprawy tkwi nie w tym, żeby nic się nie stało tylko w tym jak rozwiązać problem jak coś się stanie.

Kup sobie mikser i spróbuj go wymienić. Zadzwoń do producenta i powiedz, że ma rysę na obudowie... I daj znać czy Ci się udało...

1. Jak są takie dane publicznie dostępne, to chętnie sprawdze, ale o ile ilośc sprzedanych telefonów jest (ok 4 mln ?), to ilość wadliwych raczej nie. Zgooglowałem temat dośc mocno i poronwałem do wypowiedzi nt poprzednich iphone'ów i z tego researchu wychodzi, ze 5tka to ogolnie dramat.

2. Jak dla mnie telefon za 3k PLN to powinnien za mnie do roboty chodzic :P tak serio, to kurde przynajmniej powinnien za ta cene byc zgodny ze specyfikacja. jak 8 h na 3 g, to krude 6-7 (na sciemnionym obrazie) przynajmniej, a nie 2-3! Jak 220 h na stand by to kurde neich trzyma chcoiaz te 40, a nie 20, jak ma lepszy aparat niz 4 s, to niech nie robi filoetowych zdjec itd itp. Za 3k pln od najbardziej innowacyjnej firmy siwata moge tego oczekiwac i malo tego, moge oczekiwac, ze wadliwych urzadzan bedzie mniej niz 1%, bo maja 6 sigma i inne TQMy, a ja na razie nie znalazlem osoby, ktora bylaby zadowolona z 5tki. a nawet jesli rzeczywiscie internet nie jest reprezentatywny i przypadkiem zadowoleni posiadacze siedza cicho, to powinien byc mechanizm, ktory wynagradza mi to ze dostalem bubel (o czym nizej). niestety wychodzi na to, ze nie ma czego naprawiac/wymieniac, bo wszystkie iphone'y sie nagrzewaja / maja slaba baterie albo nie robie dobrych zdjec

3. znam proces stwierdzenia wady i (tak jak zreszta to opisalem w poprzednich postach) skorzystalem z niego. Powtorze - oddali mi ten sam shit z dopiskiem "po tescie nie stwierdzono opisanych wad, telefon zostal zresetowany i przywrocono ustawienia fabryczne - zaje***....

4. nie moge wymienic telefonu (jesli kupilem przez operatora) tylko dlatego ze mi sie nie podoba - bylem, pytalem.

5. poki co ani play, ani serwisant ani uwielbiany apple nie rozwiazal mojego problemu

6. za 3k pln kazdy z nas powinnien codziennie cieszyc sie z super urzadzenia. tymczasem wiekszosc uzytkownikow rozkminia jak rozwiazac problemy z znim zwiazane... moze na tym polega popularnosc apple'a... wszyscy sa bardzo zaangazowani w produkt, non stop ekscytuja sie jak rozwiazac problem ostatniej niechlujnnosci tej firmy, przescigaja sie w kreatywnosi co do rozwiazan, siedza dniami i nocami probujac dorpowadzic go do uzytecznosci - "Sprobuj go zresetowac przez itunes, nie przez icloud, potem wlacz go w pelni ksiezyca i najlepiej jeszcze pokrop miesieczna krwia dziewicy..." powtarzam dla mnie urzadzenie ktore plasuje sie jako "najlepszy tel na swiecie" za ta cene, od TEJ firmy powinnien zapier**** :) dla przykladu - ipad 2 ma swoje rozne wady, ale jest kurde przynajmniej zgodny ze specyfikacja i smiga jak powinnien. Iphone 5 to buła tej firmy - za szybko, za wczesnie, by dogonic konkurencje. Mysle ze Jobs by do tego nie dopuscil (choc jak ktos slusznie zauwazyl, to on stwierdzil, ze uzytkownicy 4ki zle ja trzymali :P ) firma niestety schodzi na psy

Sorry za dlugosc posta, ale mnie rowniez krew zalala po przeczytaniu tej odp.

#567 Łukasz Ignacyk

Łukasz Ignacyk
  • 4 943 postów
  • SkądKraków, PL

Napisano 06 listopada 2012 - 14:15

tak serio, to kurde przynajmniej powinnien za ta cene byc zgodny ze specyfikacja. jak 8 h na 3 g, to krude 6-7 (na sciemnionym obrazie) przynajmniej, a nie 2-3! Jak 220 h na stand by to kurde neich trzyma chcoiaz te 40, a nie 20, jak ma lepszy aparat niz 4 s, to niech nie robi filoetowych zdjec itd itp. Za 3k pln od najbardziej innowacyjnej firmy siwata moge tego oczekiwac i malo tego, moge oczekiwac, ze wadliwych urzadzan bedzie mniej niz 1%, bo maja 6 sigma i inne TQMy, a ja na razie nie znalazlem osoby, ktora bylaby zadowolona z 5tki. a nawet jesli rzeczywiscie internet nie jest reprezentatywny i przypadkiem zadowoleni posiadacze siedza cicho, to powinien byc mechanizm, ktory wynagradza mi to ze dostalem bubel (o czym nizej). niestety wychodzi na to, ze nie ma czego naprawiac/wymieniac, bo wszystkie iphone'y sie nagrzewaja / maja slaba baterie albo nie robie dobrych zdjec

W specyfikacji jest napisane do 8 godzin i działa tyle w sieciach LTE.
Jak go używasz w prądożernej sieci GSM/UMTS/HSPA ze słabym zasięgiem to całkiem normalne, że działa krócej i się nagrzewa.
Poza tym stand by to czas czuwania z wyłączoną transmisją danych, a 20 godzin to normalnego używania czyli dwie zupełnie inne sytuacje.

4. nie moge wymienic telefonu (jesli kupilem przez operatora) tylko dlatego ze mi sie nie podoba - bylem, pytalem.

Możesz w ciągu 10 dni gdy zakup był przez internet.
A poza tym możesz też wymienić w sklepie przez dwa lata z tytułu ustawy o szczególnych warunkach sprzedaży konsumenckiej gdy jest niezgodny z umową sprzedaży i zapewnieniami producenta.

5. poki co ani play, ani serwisant ani uwielbiany apple nie rozwiazal mojego problemu

To na piśmie zażądaj od sprzedawcy wymiany na zgodny z zapewnieniami.

Poczytaj:
Federacja Konsument

#568 elpadre

elpadre
  • 12 postów

Napisano 06 listopada 2012 - 14:54

[CIACH]

Twój wpis został usunięty ze względu na błędną pisownię. Napisz jeszcze raz, poprawnie.
Pamiętaj, na tym forum bezwzględnie przestrzegamy zasad jęz. polskiego. Przeczytaj koniecznie [URL="http://myapple.pl/iphone-150/announcement-b-font-color-red-na-tym-forum-piszemy-zgodnie-z-zasadami-jez_-polskiego-font-b.html"]TO[/URL].

#569 hisin

hisin
  • 162 postów

Napisano 06 listopada 2012 - 18:14

Witam mam problem z iPhonem 5, wczoraj podczas synchronizacji ubyło mi 3,5gb pamięci i oznaczyła się ona na pasku "inne", jestem pewny, że nie wgrywałem żadnej dodatkowej treści która mogła by zająć tyle miejsca. Czy jest ktoś wstanie pomóc mi rozwiązać problem?

#570 iAndrzej

iAndrzej
  • 932 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 06 listopada 2012 - 18:31

Książek nie kupowałeś? Może jakąś literaturę ściągnąłeś lub film? Patrzyłeś wszystkie zakładki w iTunes?

#571 pepelino224

pepelino224
  • 54 postów
  • SkądUnited Kingdom

Napisano 06 listopada 2012 - 18:32

Powiem tylko tyle, że w AS gdzie pracuje w ostatnim czasie mamy mnóstwo zwrotów iP5, znacznie wiecej niż w ubiegłym roku gdy wypuściliśmy iP4S

#572 iAndrzej

iAndrzej
  • 932 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 06 listopada 2012 - 18:39

A już zapomniano jak wchodził iP4 to problemy były z anteną oraz z wyświetlaczem. Później jak wchodził iP4s to wyświetlacz i bateria. Patrzcie historie na tym forum. Obecnie rysy i farba odpadająca. Jest postęp :cool:

#573 crisco

crisco
  • 1 485 postów

Napisano 06 listopada 2012 - 18:50

Powiem tylko tyle, że w AS gdzie pracuje

Jakie są główne powody?

#574 kusiek

kusiek
  • 832 postów

Napisano 06 listopada 2012 - 19:01

W moim drugim, tym razem bez odprysków, ale nie widzi karty sim. Zastanawiam się czy nie zostawić tego pierwszego którego jeszcze nie odesłałem, działa ok tylko taki poobijany.

#575 hisin

hisin
  • 162 postów

Napisano 06 listopada 2012 - 19:36

Książek nie kupowałeś?
Może jakąś literaturę ściągnąłeś lub film?
Patrzyłeś wszystkie zakładki w iTunes?

Nie pobrałem żadnej literatury i żadnych filmów, wygląda na to, że tak po prostu zniknęło mi 3,5 gb. Jest do dla mnie przestrzeń bardzo potrzebna ponieważ mam model o najmniejszej pojemności. Będę bardzo wdzięczny za wszelką pomoc.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych