Napisano 30 grudnia 2012 - 01:01
Jest Flash na Windows, od RT po 8Pro i to w Metro.
Oczywiscie tak samo jak po wyj艣ciu do trybu DESKTOP.
I nie pisz bzdur oraz nie k艂am, bo id臋 o zak艂ad z Tob膮, 偶e mam FLASH'a w Surface.
O ile...10K. Wchodzisz?
Kwot臋 przeznaczamy na dzieciaki z dowolnego domu dziecka.
Ka偶dy potrafi pisac bzdury, do tego wyssane z palca.
Okazuje si臋,偶e jedn膮 z brzydkich cech fanatyk贸w Apple jest...k艂amstwo.
Kolejne k艂amstwo: do 1.12.2012 sprzeda艂o sie ponad 40 mln. kopii Windows 8, przy...niespadaj膮cym zainteresowaniu "starej" 7.
Oczywiscie napiszesz mi kolejna bajk臋, 偶e wliczane sa kopie zainstalowane na laptopach fabrycznie.
Alez tak! Tylko nadal to jest kopia sprzedana, po 2 gdyby komu艣 zaleza艂o na OS X kupi艂by sprz臋t Apple, kolejn膮 kwesti膮 jest to, 偶e twierdzenie, jakoby komu艣 na si艂臋...to kolejne brednie fanatyk贸w.
Tak samo moge napisac, 偶e Apple zmusza mnie do OSX gdy kupuj臋 ich sprz臋t.
Nikt nikogo nie zmusza, specyfikacja sprz臋tu jest taka, 偶e Apple w swojej ofercie ma sprz臋t z OSX, natomiast Dell, HP i kilku innych posiadaj膮 sprz臋t z Windows.
Nie ma po zakupie masowej migracji na Linux'a. Zainteresowanie okienkami wynika nie z zakupu sprzetu, a ze 艣wiadomego wyboru produktu wi膮zanego "sprz臋t + system", tak jak u Apple.
Jesli w 40 mln. kopii w tak kr贸tkim czasie jest pora偶k膮, to nie masz poj臋cia o czym piszesz, a ja wr臋cz twierdz臋, 偶e tak jest.
I tak jak pisa艂em powy偶ej, nie mam zamiaru przekonywac konia, 偶e na 2 nogach mozna normalnie funkcjonowac. ko艅,jak to ko艅...艣wiat sw贸j widzi jedynie z pozycji "na czterech".
Wracam do klikania na Surface w Hero Zero /polecam/ oczywiscie gra na FLASH, grana w IE na METRO.