Posted 30 December 2012 - 01:01
Jest Flash na Windows, od RT po 8Pro i to w Metro.
Oczywiscie tak samo jak po wyjściu do trybu DESKTOP.
I nie pisz bzdur oraz nie kłam, bo idę o zakład z Tobą, że mam FLASH'a w Surface.
O ile...10K. Wchodzisz?
Kwotę przeznaczamy na dzieciaki z dowolnego domu dziecka.
Każdy potrafi pisac bzdury, do tego wyssane z palca.
Okazuje się,że jedną z brzydkich cech fanatyków Apple jest...kłamstwo.
Kolejne kłamstwo: do 1.12.2012 sprzedało sie ponad 40 mln. kopii Windows 8, przy...niespadającym zainteresowaniu "starej" 7.
Oczywiscie napiszesz mi kolejna bajkę, że wliczane sa kopie zainstalowane na laptopach fabrycznie.
Alez tak! Tylko nadal to jest kopia sprzedana, po 2 gdyby komuś zalezało na OS X kupiłby sprzęt Apple, kolejną kwestią jest to, że twierdzenie, jakoby komuś na siłę...to kolejne brednie fanatyków.
Tak samo moge napisac, że Apple zmusza mnie do OSX gdy kupuję ich sprzęt.
Nikt nikogo nie zmusza, specyfikacja sprzętu jest taka, że Apple w swojej ofercie ma sprzęt z OSX, natomiast Dell, HP i kilku innych posiadają sprzęt z Windows.
Nie ma po zakupie masowej migracji na Linux'a. Zainteresowanie okienkami wynika nie z zakupu sprzetu, a ze świadomego wyboru produktu wiązanego "sprzęt + system", tak jak u Apple.
Jesli w 40 mln. kopii w tak krótkim czasie jest porażką, to nie masz pojęcia o czym piszesz, a ja wręcz twierdzę, że tak jest.
I tak jak pisałem powyżej, nie mam zamiaru przekonywac konia, że na 2 nogach mozna normalnie funkcjonowac. koń,jak to koń...świat swój widzi jedynie z pozycji "na czterech".
Wracam do klikania na Surface w Hero Zero /polecam/ oczywiscie gra na FLASH, grana w IE na METRO.