Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Monster - dyskusja o słuchawkach

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
374 odpowiedzi w tym temacie

#76 Neo0O

Neo0O
  • 502 postów

Napisano 10 lipca 2012 - 10:30

To ze sluchawki maja numer seryjny to malo wazne, raz tez ktos dal mi numer seryjny od fejkow i zarejestrowalem sie normalnie. @up To sobie kup te sennki, ja wole beatsy, pasuja mi pod kazdym wzgledem. Male, lekkie, ladne, dobrze tlumia i maja dobry bass, swietnie dopasowane, cala ta okragla sluchawka w solo jest regulowana w kazdym kierunku, dla mnie to jest wielki plus (nosze okulary) i jedna z przyczyn dlaczego nie wybralem modelu HD, gdzie ta sluchawka kreci sie tylko na jednym poziomie. Ogolnie mowiac, spelniaja wszystkie zalozenia, dlatego je wybralem, a to czy sa lepsze sluchawki pod wzgledem dzwieku to sprawa osobistych preferencji. Gdybym mial mniejszy budzet, czy potrzebowal sluchawek tylko do domu to wybralbym jakies sennki do 200zl, ale mialem wiecje pieniedzy, jestem fanem Dre to wybralem beatsy.

#77 528eae9968

528eae9968
  • 7 222 postów
Napisano 10 lipca 2012 - 11:13

Apple jest luksusowe? Skladane z czesci, ktore moze miec kazdy w swoim laptopie czy komputerze. Nie mowie juz o zoltych ekranach, jakie to luksusowe, chyba logo Apple. Oczywiscie ze PC jest tansze, bo jak skladasz sam to nie placisz haraczu dla Apple za logo, marketing. Placisz tylko za podzespoly, ktore mozesz kupic gdzie chcesz i jakie chcesz.

Prosta sprawa co wydajniejsze i tansze o 2kafle, z mozliwoscia swobodnej rozbudowy i bardzo dobrego OC. Miazdzy tego mac pro za 12kafli, szczegolnie grafika, nie dosc ze 2 serie do tylu, to jeszcze 5770 to zwykly przecietniak nawet w czasie premiery. Co najlepsze musisz doplacic 1100zl do 5870, gdzie na allegro chodzi po 700zl, a tutaj doplata prawie 2x wieksza. No i "kolego", ja mam fakty, a Ty tylko sucha gadke. iMac nie porownuje, bo tego nikt powazny nie wybiera do pracy, bo sa strasznie wolne. Dobra jedziemy dalej, narazie 1:0 dla mnie, teraz kolejny argument poparty faktami a nie pustymi literkami kolego.

ESC Intel i7-3930K/500GB/128GB SSD/8GB/HD7970/Blu-Ray/650W - 9149z.

NAJSZYBSZY ALIENWARE M18x i7 32GB 2xGTX580SLI SSD (2425357927) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

32GB ramu, 580 w sli, procek 4x 3.1Ghz, 18 calowy, rozdzielczosc fullhd idealna do filmow i gier. To nie jest zadna retina z dziwna rozdzielczoscia. Obecnie wszystko jest w HD albo Full HD i ten alienware sobie poradzi. Po co ci na 15 calowym ekraniuku cos wiecej niz fullhd? Bezsens, ale cyferki robia swoje. Co powiesz o grafice w wersji macbooka "pro" tylko z nazwy. Smieszny intelek, albo karta z midendu 650m.

---------- Wpis dodano o 23:29 ---------- Poprzedni wpis dodano o 23:25 ----------

Wracajac do sluchawek. Po co mi wielkie studyjne sluchawki, ktore graja neutralnie? Chce miec male, wygodne, z dobrym bassem, ktory czuc nawet jak ide na ulicy gdzie jest glosno + controltalk, ktory dziala swietnie z iphonem. Dlaczego zabraniasz mi posiadania sluchawek od kogos, kogo bardzo lubie i jestem jego fanem od dziecka? Ty wolisz plaski dzwiek, ja wole czuc bass. Wybieraj co chcesz, ja wole beatsy, moje pieniadze moj wybor, pasuja mi pod kazdym wzgledem.

Dla mnie to możesz i kupić złoty kabel HDMI za 1000zł bo to twoje pieniądze twój wybór, i też będzie pasował.
Zauważ tylko że to dyskusja o słuchawkach a nie krytyka twojego wyboru.

#78 Neo0O

Neo0O
  • 502 postów

Napisano 10 lipca 2012 - 12:11

Dla mnie to możesz i kupić złoty kabel HDMI za 1000zł bo to twoje pieniądze twój wybór, i też będzie pasował.

Jak bede chcial to kupie nawet za 10000zl, nic ci do tego. Tacy jak Ty i inni za to ciagle chca mi wmowic ze zle wydalem swoje pieniadze, ze beatsy to gowno, moglem wybrac jakies sennki (patrz trzy posty wyzej). Uszanuj moj wybor i wybor innych ludzi, ktos ci placi za hejtowanie firmy Monster? Ja nie lubie Maca i nie rozumiem ludzi ktorzy kupuja te komputery, ale nie wchodze na ich forum i nie pisze ze Mac to przereklamowane gowno, ze PC jest lepszy :)

#79 528eae9968

528eae9968
  • 7 222 postów
Napisano 10 lipca 2012 - 12:39

Jak bede chcial to kupie nawet za 10000zl...

Dokładnie o tym pisałem a ty i tak odbierasz to jako atak na swoją osobę :D

#80 Neo0O

Neo0O
  • 502 postów

Napisano 10 lipca 2012 - 18:01

Dokładnie o tym pisałem a ty i tak odbierasz to jako atak na swoją osobę :D

Bo to jest atak. Sugerujesz zebym kupil kabel hdmi za 1000zl to znaczy ze masz mnie za frajera i idiote, ktory nie ma zielonego pojecia o sprzecie. Koniec tematu.

#81 528eae9968

528eae9968
  • 7 222 postów
Napisano 10 lipca 2012 - 18:11

Daje kontrargumenty twoich "argumentów" które nic nie wnoszą w tej dyskusji bo tak naprawdę nie podałeś żadnych konkretów a chcesz się tylko kłócić. Bo jak ktoś może Ci powiedzieć że twoje słuchawki nie są taki "tró" na jakie wyglądają.

PS: Nie muszę szanować twojego wyboru i mam prawo się z nim nie zgadzać.
Ja też nie wchodze na forum Monsterów i nie pisze ze to przereklamowane gowno, ze Senki są lepsze.

Radzę tez się podszkolić ;-)

W wyniku dyskusji dochodzi do ścierania się różnych poglądów związanych z różnymi punktami widzenia osób prowadzących dyskusję. Określenie zbieżnego (wspólnego) stanowiska, o ile do tego dojdzie, może mieć formę kompromisu lub konsensu.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Dyskusja

#82 Klaas123

Klaas123
  • 3 postów

Napisano 10 lipca 2012 - 18:42

Ludzie :D Zamiast się kłócić pomóżcie mi, co myślicie o oryginalności tych beatsów ^^? Btw Jutro jadę do Ispota zobaczyć oryginały

#83 Neo0O

Neo0O
  • 502 postów

Napisano 10 lipca 2012 - 21:30

Daje kontrargumenty twoich "argumentów" które nic nie wnoszą w tej dyskusji bo tak naprawdę nie podałeś żadnych konkretów a chcesz się tylko kłócić. Bo jak ktoś może Ci powiedzieć że twoje słuchawki nie są taki "tró" na jakie wyglądają.

PS: Nie muszę szanować twojego wyboru i mam prawo się z nim nie zgadzać.
Ja też nie wchodze na forum Monsterów i nie pisze ze to przereklamowane gowno, ze Senki są lepsze.

Radzę tez się podszkolić ;-)

Dyskusja – Wikipedia, wolna encyklopedia

Gdzie tu masz argument? Raczej atak. Dyskusja o sluchawkach? Raczej hejty od osob takich jak Ty i mowienie ze sluchawki X sa lepsze od beatsow, bo wedlug pseudo znawcow sa lepsze i koniec. Moje pieniadze, moj wybor i owszem musisz moj wybor szanowac, ale nie musisz sie z nim zgadzac, bo moze wolisz inne sluchawki, ja to szanuje. Mowisz ze nie wchodzisz na forum Monsterow, to co robisz w tym temacie? Nie masz co robic? Ja nie lubie maców ale nie wchodze do ich dzialu, nie napisalem tam nawet jednego postu. Bo po co? Ani sie nie znam, a jak napisze ze PC lepsze, nawet majac argumenty to i tak nikogo nie przekonam a jeszcze mnie fanboje ukrzyzuja. Omijaj ten temat poprostu, jezeli masz tylko hejtowac, bo nie wygladasz na kogos kto moglby komus pomoc jezeli chodzi o sluchawki firmy Monster. Ja mam Beatsy od pewnego czasu, wiele o nich czytalem i wiem, od dawna pomagam tutaj na forum wlasnie w tych tematach. Ale Ty? Ok, masz prawo do dyskusji, ale co z tego ze napiszesz ze sluchawki X sa lepsze od innych? Powiedz mi, co to wniesie do tematu? Jak to pomoze komus, kto chce kupic sluchawki Beats? Jezeli ktos sie pyta czy sluchawki X czy Beats to rozumiem, ale wiekszosc osob pyta sie czy sie oplaca, czy sa fejki, gdzie kupic itp. Przeciez to czy dzwiek ci pasuje, zalezy od osobistych preferencji. Nawet jak Ty powiesz ze jakies sluchawki sa lepsze, to nie znaczy ze dla drugiej osoby. Kapujesz? Zrozumialbym jeszcze gdybys sie naprawde znal, jak kolega strone wczesniej, byl audiofilem, czy sam posiadal sluchawki naprawde wysokiej klasy a nie za 300zl jak Ty. Bo jakos watpie zebys byl muzykiem, kims kto zajmuje sie dzwiekiem, a napewno nie jestes audofilem w sluchawkach za 300zl. Pozdrawiam, bez odbioru, nie odpisuje juz na twoje posty, bo szkoda mi czasu, lepiej komus pomoc.

@up

Jezeli jedziesz do ispotu to poprostu jak ci beda pasowac to kup tam, nie baw sie w allegro. Ewentualnie przez internet z zaufanych sklepow jak rnr.pl

#84 ko12ko12ko

ko12ko12ko
  • 1 postów

Napisano 12 lipca 2012 - 23:37

Ja tez potrzebuje pomocy! Jestem aktualnie w USA i chce sobie kupic sluchawki Beats by dre mixr. Tylko, ze mam dwa dylematy. Pierwszy, to czy majac teraz Studio nie bede rozczarowany, a drugi, nie wiem gdzie kupic, poniewaz 20 lipca jade do NY i mam w planach odwiedzic Beats Store. I pomyslalem ze fajnie by bylo kupic sluchawki w orginalnym sklepie. Ale z drugiej strony moge tez kupic w Best Buy w Chicago gdzie mieszkam na codzien (okres wakacyjny) poniewaz jak by cos bylo z nimi nie tak to zawsze moge wymienic na gwarancji a do NY raczej po to specjalnie jechac nie bede. I tez mam problem odnosnie koloru. (Studio mam czarne) Bardzo prosze o pomoc ! Z gory dziekuje P.S. Przepraszam za brak polskich znakow ale mam angielska klawiature

#85 ariesovsky

ariesovsky
  • 119 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 13 lipca 2012 - 09:19

450zł, sama cena jest dziwna, skoro nawet za tyle nie wyrwiesz refubów ze sklepu w Ameryce.

#86 womanizer

womanizer
  • 426 postów
  • SkądLublin

Napisano 18 lipca 2012 - 00:14

Witam wszystkich serdecznie. Mam do wyboru 3 pary słuchawek i powiem że bardzo cieżko się zdecydować. Słuchawki jakie biorę pod uwagę to Denon HP1000, Audio Technica ATH-M50 i Beatsy Studio. Czy uważacie że z wymienionych słuchawek Beatsy są warte kupna? Słucham głównie rapu więc bass jest bardzo ważny. Na denonach słuchałem muzyki i byłem zachwycony, ale Beatsy są zwyczajnie śliczne, a ATH M50 znalazłem na YT gdy szukałem opinii o beatsach.

#87 Neo0O

Neo0O
  • 502 postów

Napisano 18 lipca 2012 - 11:49

Witam wszystkich serdecznie. Mam do wyboru 3 pary słuchawek i powiem że bardzo cieżko się zdecydować. Słuchawki jakie biorę pod uwagę to Denon HP1000, Audio Technica ATH-M50 i Beatsy Studio. Czy uważacie że z wymienionych słuchawek Beatsy są warte kupna? Słucham głównie rapu więc bass jest bardzo ważny. Na denonach słuchałem muzyki i byłem zachwycony, ale Beatsy są zwyczajnie śliczne, a ATH M50 znalazłem na YT gdy szukałem opinii o beatsach.

Sluchasz rapu i bass jest wazny? W takim razie Studio sa dla Ciebie.

#88 528eae9968

528eae9968
  • 7 222 postów
Napisano 18 lipca 2012 - 11:59

Najlepiej jak byś miał możliwość przesłuchania i przetestowania tych słuchawek w sklepie bo jak napisał nasz forumowy ekspert Neo0O:

Sluchawek nie da sie zmierzyc obiektywnie jakimis benchmarkami zeby powiedziec, ktore sa lepsze, bo to zalezy od indwidualnej oceny.

Jednak on sam potrafi tak powiedzieć :D

#89 Neo0O

Neo0O
  • 502 postów

Napisano 18 lipca 2012 - 13:03

Gdzie napisalem ze beatsy sa lepsze? Gdzie napisalem cos o innych sluchawkach? Jezeli slucha rapu, lubi bass, wazny jest dla niego wyglad, to 3:0 dla beatsow, bo to najwazniejsze zalety Beatsow, ludzie dla tych 3 czynnikow wlasnie kupuja te sluchawki.

#90 528eae9968

528eae9968
  • 7 222 postów
Napisano 18 lipca 2012 - 13:14

1. To że słuchawki są sygnowane nazwiskiem jakiegoś rapera nie świadczy że są najlepsze do rapu. 2. Słuchałeś wszystkich tych słuchawek? Czy po prostu uważasz że największy bas maja tylko beatsy? 3. Wygląd to pojęcie względne, nie każdy lubi świecący plastik.

#91 Neo0O

Neo0O
  • 502 postów

Napisano 18 lipca 2012 - 17:37

1. To że słuchawki są sygnowane nazwiskiem jakiegoś rapera nie świadczy że są najlepsze do rapu.
2. Słuchałeś wszystkich tych słuchawek? Czy po prostu uważasz że największy bas maja tylko beatsy?
3. Wygląd to pojęcie względne, nie każdy lubi świecący plastik.

A co moze swoje AKG za 300zl chcesz polecic pseudo audiofilu? Autor postu napisal ze beatsy sa sliczne. Nie sa tylko sygnowane, zostaly stworzone wedlug jego preferencji, jezeli znasz jego produkcje to zobaczysz dlaczego graja tak a nie inaczej. Jezeli dla Ciebie Dre to raper i tylko dlatego ludzie kupuja jego sluchawki to jestes w bledzie. On jest producentem, a dopiero potem raperem i to takim, ze nie pisze sam swoich tekstow, a korzysta z ghostwriterow. Gdyby liczylo sie tylko nazwisko, to 50 Cent ze swoimi SMS i Ludacris z Soul zrobiliby podobna kariere. Zreszta nawet monster mial sluchawki lady gagi i kto je nosi? Nikt. Bo Dre w USA to legenda, pionier rapu i perfekcjonista. Czlowiek ktory odkryl i wypromowal Snoopa, Eminema, 50 Centa, Game i innych, wyprodukowal ich multi platynowe plyty. Dlatego te sluchawki staly sie tak znane, pomimo ze najlepsze obiektywnie nie sa. Dobry design + reklama interscopu = sukces. Przeciez iphone tez nie jest najlepszym telefonem, ciagle wychodza lepsze telefony, z lepszymi parametrami. Tak samo jest z Beatsami. Czym sie kierowales przy wyborze maca? Chyba nie parametrami i liczba programow, gier itp. Takze pseudo audiofilu nie pisz juz do mnie, bo nie wiem po co. Daruj sobie :)

Kazdy kto sluchal beatsow, powie ci z najwieksze wrazenie zrobil wlasnie bass. Dla jednych to wada, dla drugich zaleta. Akurat w rapie, dobry, gleboki bass jest potrzebny. Wiec jezeli uwaza ze beatsy sa sliczne, lubi rap, lubi gleboki bass to co tu jeszcze doradzac? No chyba ze odpowiadaja mu te ciezkie denony, ale to sa sluchawki DJ i producentow, a nie na codzien, do normalnego uzytkowania, bo te beatsy niby sa "studio" ale nie nadaja sie do odsluchu, mixu i masteru, bo nie graja neutralnie, sa za mocno przybasowane.

#92 EMU

EMU
  • 2 372 postów

Napisano 18 lipca 2012 - 19:00

A co moze swoje AKG za 300zl chcesz polecic pseudo audiofilu? Autor postu napisal ze beatsy sa sliczne. Nie sa tylko sygnowane, zostaly stworzone wedlug jego preferencji, jezeli znasz jego produkcje to zobaczysz dlaczego graja tak a nie inaczej. Jezeli dla Ciebie Dre to raper i tylko dlatego ludzie kupuja jego sluchawki to jestes w bledzie. On jest producentem, a dopiero potem raperem i to takim, ze nie pisze sam swoich tekstow, a korzysta z ghostwriterow. Gdyby liczylo sie tylko nazwisko, to 50 Cent ze swoimi SMS i Ludacris z Soul zrobiliby podobna kariere. Zreszta nawet monster mial sluchawki lady gagi i kto je nosi? Nikt. Bo Dre w USA to legenda, pionier rapu i perfekcjonista. Czlowiek ktory odkryl i wypromowal Snoopa, Eminema, 50 Centa, Game i innych, wyprodukowal ich multi platynowe plyty. Dlatego te sluchawki staly sie tak znane, pomimo ze najlepsze obiektywnie nie sa. Dobry design + reklama interscopu = sukces. Przeciez iphone tez nie jest najlepszym telefonem, ciagle wychodza lepsze telefony, z lepszymi parametrami. Tak samo jest z Beatsami. Czym sie kierowales przy wyborze maca? Chyba nie parametrami i liczba programow, gier itp. Takze pseudo audiofilu nie pisz juz do mnie, bo nie wiem po co. Daruj sobie :)

Kazdy kto sluchal beatsow, powie ci z najwieksze wrazenie zrobil wlasnie bass. Dla jednych to wada, dla drugich zaleta. Akurat w rapie, dobry, gleboki bass jest potrzebny. Wiec jezeli uwaza ze beatsy sa sliczne, lubi rap, lubi gleboki bass to co tu jeszcze doradzac? No chyba ze odpowiadaja mu te ciezkie denony, ale to sa sluchawki DJ i producentow, a nie na codzien, do normalnego uzytkowania, bo te beatsy niby sa "studio" ale nie nadaja sie do odsluchu, mixu i masteru, bo nie graja neutralnie, sa za mocno przybasowane.

Jedna z lepszych wypowiedzi w tym temacie! O ile nie najlepsza! W 100% popieram i podpisuję się pod nią!!

#93 madmax332-802bc1e3e2

madmax332-802bc1e3e2
  • 7 682 postów

Napisano 18 lipca 2012 - 19:42

Po co te spory ? Najważniejsze jest zadowolenie klienta, tylko cały problem (nie licząc finansów) sprowadza się do tego aby klient zechciał wyrobić sobie zdanie sam na podstawie doświadczeń & odczuć własnych. Podejmowanie decyzji według Instynktu stadnego na zasadzie "bo koledzy powiedzieli & polecają" to zła droga.

#94 womanizer

womanizer
  • 426 postów
  • SkądLublin

Napisano 18 lipca 2012 - 20:23

Udało mi się dzisiaj dorwać studio w ispocie, grają przyzwoicie jednak nie umywają się do denonow i nie są warte swojej ceny, ath-m50 nie wiem jak grają i raczej się nie dowiem, szkoda.

#95 Neo0O

Neo0O
  • 502 postów

Napisano 18 lipca 2012 - 20:52

No to gratuluje wyboru w takim razie.

#96 womanizer

womanizer
  • 426 postów
  • SkądLublin

Napisano 18 lipca 2012 - 21:58

Nie wiem czy można tutaj już mówić o wyborze, bo może Denony kładą Beatsy na deski za to Beatsy są tak piękne, że chce się mieć :D

#97 Neo0O

Neo0O
  • 502 postów

Napisano 19 lipca 2012 - 11:11

Sluchawki maja grac, a nie wygladac. Ja akurat slucham duzo poza domem, dlatego wybor padl na male i ladne Solo. Gdybym potrzebowal sluchawek do domu wybralbym jakies inne, najlepsze do 600zl, sam osobiscie nie kupilbym Studio, bo dla mnie sa za drogie jak na sluchawki. Zreszta, jakich sluchawek bys nie kupil za tyle pieniedzy to wiekszosc bedzie grala dobrze, kwestia w szczegolach i wygladzie.

#98 528eae9968

528eae9968
  • 7 222 postów
Napisano 19 lipca 2012 - 11:46

A co moze swoje AKG za 300zl chcesz polecic pseudo audiofilu? Autor postu napisal ze beatsy sa sliczne. Nie sa tylko sygnowane, zostaly stworzone wedlug.... (bla, bla, bla)

Chcesz mnie poniżyć nazywając pseudo audiofilem, czy masz się za profesjonalistę bo kupiłeś drogie słuchawki?
Jestem zwykłym słuchaczem mp3 i moje AKG to aż nad to i założę się że wcale gorzej nie grają.

---------- Wpis dodano o 12:46 ---------- Poprzedni wpis dodano o 12:44 ----------

Udało mi się dzisiaj dorwać studio w ispocie, grają przyzwoicie jednak nie umywają się do denonow i nie są warte swojej ceny, ath-m50 nie wiem jak grają i raczej się nie dowiem, szkoda.

Odniosłem takie samo wrażenie (też w iSpocie). Źle nie grały ale kilka innych par wzbudzało we mnie lepsze wrażenie.
Dlatego moja opinia jest taka a nie inna. Następnym razem jak tam będę przyjże im się lepiej.
Fajny bas miały słuchawki Bose.

#99 Neo0O

Neo0O
  • 502 postów

Napisano 19 lipca 2012 - 14:59

Chcesz mnie poniżyć nazywając pseudo audiofilem, czy masz się za profesjonalistę bo kupiłeś drogie słuchawki?
Jestem zwykłym słuchaczem mp3 i moje AKG to aż nad to i założę się że wcale gorzej nie grają.

Bo jestes pseudo audiofilem, sam nie masz jakis pro sluchawek, a hejtujesz Beatsy. O ile robia to ludzie ktorzy maja kontakt z muzyka w pracy, sami posiadaja wysokiej jakosci sprzet to rozumiem, ale jak to robi jakis pseudo znawca na forum, ktory jedyne doswiadczenia ma z innych stron i od innych ludzi, ewentualnie chodzac do ispotu, gdzie te sluchawki uzywalo setki osob i sa zajechane to mi sie smiac chce. Niby tak sie znasz, to dlaczego nie masz lepszych sluchawek niz AKG za 300zl? Jezeli jestes taki wymagajacy, to mogles kupic sobie lepszy sprzet. Ale widocznie albo nie masz funduszy dlatego krytkujesz drozsze Monstery, albo dzwiek tych AKG jest dla Ciebie wystarczajacy. Tak krytykujesz dzwiek w beatsach a sam masz podobny w AKG. To jakbym mial starego Golfa i przejechal sie z kolega jako pasazer w limuzynie i powiedzial, aa po co doplacac, przeciez Golfem tez dojade, co z tego ze stary,brzydki i wolny :) Doplacilem do wygladu, ale zrobilem to swiadomie.

#100 528eae9968

528eae9968
  • 7 222 postów
Napisano 19 lipca 2012 - 15:45

Bo jestes pseudo audiofilem, sam nie masz jakis pro sluchawek, a hejtujesz Beatsy. O ile robia to ludzie ktorzy maja kontakt z muzyka w pracy, sami posiadaja wysokiej jakosci sprzet to rozumiem, ale jak to robi jakis pseudo znawca na forum, ktory jedyne doswiadczenia ma z innych stron i od innych ludzi, ewentualnie chodzac do ispotu, gdzie te sluchawki uzywalo setki osob i sa zajechane to mi sie smiac chce. Niby tak sie znasz, to dlaczego nie masz lepszych sluchawek niz AKG za 300zl? Jezeli jestes taki wymagajacy, to mogles kupic sobie lepszy sprzet. Ale widocznie albo nie masz funduszy dlatego krytkujesz drozsze Monstery, albo dzwiek tych AKG jest dla Ciebie wystarczajacy. Tak krytykujesz dzwiek w beatsach a sam masz podobny w AKG. To jakbym mial starego Golfa i przejechal sie z kolega jako pasazer w limuzynie i powiedzial, aa po co doplacac, przeciez Golfem tez dojade, co z tego ze stary,brzydki i wolny :) Doplacilem do wygladu, ale zrobilem to swiadomie.

Pseudo audiofilem i znawcą w tej chwili to jesteś ty uważając że wyłącznie cena świadczy o jakości słuchawek.
Moje słuchawki mi wystarczają i nawet jak kupił bym sobie model za 1000$ to lepszym znawcą jak i ekspertem bym nie był. To tak samo jak 13 latka która dostanie lustrzankę Canona na urodziny nie będzie profesjonalnym fotografem.

Nie tylko ja zauważyłem porównując zjechane Monstery z innymi zjechanymi słuchawkami z iSpotu że rewelacji nie ma i nawet totalny amator usłyszał by różnicę.

PS: Stary golf z bajeranckim lakierem, spojlerem, alufelgami, sportowym wlewem paliwa, logo BMW i innymi drogimi bajerami to nie limuzyna ;-)
Słuchawki dla audiofilów i profesjonalistów to trochę inna półka.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych