Ty to chyba własną matke byś oddał za te "audiofilskie" słuchawki. Co by Ci Pan @Rybak-17 nie napisał, to Ty i tak idziesz w zaparte i powiesz, że są najlepsze. Zero obiektywnej oceny, zero. Dlatego nie ma sensu prowadzić dyskusji z istotami Twojego pokroju.
Jesteś tak zapatrzony w markę Monster, że nawet nie dostrzegasz jak beznadziejne są słuchawki Solo nawet w porównaniu do wersji Studio, które też nie są szczytem jakości. Po doświadczeniu z słuchawkami tej firmy, wszystkimi pochądzymi z ispotu dotarło do mnie, że jakość dźwięku jest porównywalna do AKG za 300zł, a biorąc całokształt są w mojej ocenie gorsze. Chociażby pod względem stosunku jakości wykonania, a ceną, Akg wygrywają.
Nigdzie nie napisalem ze: to sa audiofilskie sluchawki, albo ja jestem audiofilem, ze Beatsy sa najlepsze, pisalem ze sa przecietne i ze doplacilem swiadomie do wygladu.
Czekaj, przeciez Ty sam miales Studio, co sie stalo ze nagle zmieniles zdanie? Moze w ciemno kupiles sluchawki za 1200, nie sluchajac innych sluchawek? Mowisz o obiektywnej ocenie? Sprawdzmy:
Wiem. Ale jak ma się szczęście można dorwać taniej. Ja np dzisiaj kupiłem Monster'y Studio za 455zł nówki z całym wyposażeniem. Trzeba szukać i się znajdzie
Faktycznie małej wiary 500 zł to nie majątek a w moim przypadku się opłaciło. Dzisiaj do mnie przyszły Monster'y Studio i są w 100% oryginalne!! Nie wiem dlaczego konto sprzedającego na allegro zostało zablokowane. Ja jestem w pełni zadowolony z słuchawek i nie obchodzi mnie czy jakiś czarnoskóry bandyta ukradł 50 sztuk czy może porwali ciężarówkę. Pomijając, że oszczędziłem ponad 700zł."
W moim przypadku postawiłem na kompromis super wyglądu i całkiem dobrego dźwięku, dlatego kupiłem Studio. Zależy kogo stać na taki bajer. Stać mnie to kupiłem, kogoś nie stać to nie kupuje, proste. Nie nasz problem
Ja osobiście jestem posiadaczem białych w wersji Studio i jestem z nich niezmiernie zadowolony
A nie o tym, że byś nas przekonywał czy słuchawki Monster'a są warte ceny czy nie. Ja zakupiłem Monstery i nie żałuję wyboru, myślę, że Artur też nie. Nasza sprawa, nie twoja.
Gratulacje, uzywales fejkow z allegro za 1/3 ceny, ale lans byl. AdrianoSprinter wyjdz na powietrze i popedałuj rowerkiem, moze dobrze ci to zrobi, zamiast bycia na forum raz fanbojem marki, majac fejki, a potem hejtujac ja. A ostatni cytat, idealnie oddaje moje stanowisko, swietnie to napisales, zgadzam sie 100%. Tyle na ten temat, bo go wyczerpales. Pozdrawiam audiofilow i znawcow - fanboy Monstera, Dr. Dre, kiepskich sluchawek nie wartych swojej ceny. Lecisz do osob ignorowanych, tak samo jak twoj kolega Rybak.