Rybak to nie są podróby - jeśli Apple dokłada do ceny kawałek "za design" to w monterach ten kawałek jest jeszcze większy po prostu. To są po prostu słuchawki warte ceny podróby z allegro (ok, może nie 60 a 85zł za Solo), ale za to z ładnym plasticzkiem / aluminium (zależnie od modelu). Ale mają "ten Basssss", jak napisał wcześniej kolega (czytać to należy - zbyt mocno przenoszą całe niskie pasmo, spłaszczając całą resztę, choć faktycznie w Pro już takiej tragedii aż nie ma)
A! I faktycznie są ładne i koledzy mówią 'Łaaaa!!!!" więc może warto za to płacić...
No chyba smieszny jestes, porownywalem swoje oryginalne Solo w mediamarkt do roznych sluchawek do 200 do 400 (tylko takie mieli) i Beatsy Solo pomimo swojego bardzo malego rozmiaru byly o wiele lepszy w gatunkach takich jak: rap, pop, dubstep, dance. Natomiast w gatunkach, gdzie jest mniej elektroniki, a sa np. zywe instrumenty, rock, metal, tam rzeczywiscie solo juz nie jest takie dobre. Mi Solo odpowiadaja, male, wygodne, dobrze wyciszaja, pasuja do gatunkow ktore slucham. Tym bardziej ze kupilem nowe za tylko 599zl, a nie za 700 czy 800.
Mial ktos Solo i Solo HD oryginalne? Bo podobno dzwiek sie jednak rozni, w HD jest mniej bassu, ale lepszy srodek i gora. Chcicalbym tez wiedziec czy roznia pomiedzy Solo a Studio jest naprawde duza i czy model Studio jest wygodny i jak to jest z bateriami, czy to jest duzy problem? I czy te wyciszanie - czy sluchac jakis "syk", tzw. white noise Ja glosno muzyki nie slucham takze jezeli bylby jakies piszczenie to bylby problem. Oddaje swoje solo na gwarancje i jezeli wymienia mi na nowe to umowilem ze se sklepem ze bede mogl doplacic do studio.