W czym nosi膰 iPhone鈥檃, iPoda Touch?
Napisano 13 lutego 2010 - 17:43
Napisano 13 lutego 2010 - 17:53
Napisano 13 lutego 2010 - 23:43
To moze jeszcze 2 w 1 - Sk贸ra i drewno
Trexta Snap On Wood & Leather Series Slim Case for iPhone 3G and 3GS - Cherry & Brown
Mi sie takie cos spodobalo - sk贸ra z grawerowanym wzorem: Trexta Snap On Leather Laser Series Slim Case for iPhone 3G and 3GS - Flower
Ma ktos cos takiego? Bo nie wiem czy warto za 30$
Pozdrawiam
Ooo! Sk贸ra i drewno bardzo 艂adne:o Tu prosz臋 na allegro druga opcja:
NOWOSC *** TREXTA Laser Series Flower 14083 iPhone (921500962) - Aukcje internetowe Allegro
Napisano 14 lutego 2010 - 16:53
Ciekawe rzeczy ma ta Trexta.
Na Macworld 2010 pokazali nowe produkty z plastiku i papieru z recycligu, ktore mozna sobie samemu "ozdobic"
New Trexta Cases at Macworld 2010
Napisano 21 lutego 2010 - 22:42
NIe zamawia moze ktos jakiegos etui do iphona w najblizszym czasie z strony ideal case? [url=http://www.ideal-case.com]IDeal-Case.com[/url] Ch臋tnie bym sie przylaczyl do zakupu
Jestem zainteresowany t膮 obudow膮 - [url=http://www.ideal-case.com/iphone-3g/real-metal-case/real-metal-series-metal-casefor-iphone-3gs-3g-black.html]Real Metal Series metal casefor IPhone 3GS /3G (Black)[/url]
Napisano 21 lutego 2010 - 22:44
Napisano 21 lutego 2010 - 23:08
Dlaczego NIE WARTO kupowa膰 na ideal-case.com - MyApple.pl
Nie warto tam kupowa膰. To chi艅ski shit.
Nie mia艂em z tymi produktami do czynienia ale zdania w tym temacie s膮 podzielone.
Napisano 21 lutego 2010 - 23:34
[url=http://myapple.pl/iphone-rozmowy-ogolne/130211-dlaczego-nie-warto-kupowac-na-ideal-case-com.html]Dlaczego NIE WARTO kupowa膰 na ideal-case.com - MyApple.pl[/url]
ten temat dotyczy akcesorii(kabelek, 艂adowarka i fm) a nie etui. Wydaje mi sie ze te etui nie sa zle - ogadalem wiele materialow na youtube i wynika z tego ze idealnie pasuja do iPhona. Nizej jest odpowiedz od - s77 i dobrze sie wypowiada na temat etui
Napisano 22 lutego 2010 - 04:03
Nie藕le, 20 dni.. Moje GelaSkinsy (2 customy + 2 ichniejsze) [...]
Zamawia艂a艣 z w艂asn膮 grafik膮? Ja dosta艂am odpowied藕, 偶e gelaskiny z w艂asn膮 grafik膮 tylko przy hurtowych zam贸wieniach...
Napisano 22 lutego 2010 - 04:28
Napisano 22 lutego 2010 - 15:51
Zam贸wi艂am sobie u nich: S-Line Series (Green). Paczka szybko przysz艂a i bardzo 艂adnie to wygl膮da艂o, pasowa艂o, w og贸le och i ach Po 2 tygodniach zacz膮艂 mi odpada膰 zielony lakier na rogach, a po kolejnych dw贸ch tygodniach zacz臋艂a mi p臋ka膰 ta czarna cz臋艣膰, a偶 po paru dniach prze艂ama艂a si臋 na p贸艂.
Takie moje do艣wiadczenie z ideal-case. Wi臋cej nie kupi臋.
Napisano 22 lutego 2010 - 15:58
ideal-case?
Zam贸wi艂am sobie u nich: [url=http://www.ideal-case.com/iphone-3g/luxury-case/s-line-series/s-line-series-green.html]S-Line Series (Green)[/url]. Paczka szybko przysz艂a i bardzo 艂adnie to wygl膮da艂o, pasowa艂o, w og贸le och i ach Po 2 tygodniach zacz膮艂 mi odpada膰 zielony lakier na rogach, a po kolejnych dw贸ch tygodniach zacz臋艂a mi p臋ka膰 ta czarna cz臋艣膰, a偶 po paru dniach prze艂ama艂a si臋 na p贸艂.
Takie moje do艣wiadczenie z ideal-case. Wi臋cej nie kupi臋.
Dzieki za informacje
A czy ktos posiada obudowe tej marki ? -http://www.case-mate.com/iPhone-3G-Cases/Case-Mate-IPH3GBT.asp
na allegro - [url=http://www.allegro.pl/item919691040_etui_barely_there_case_iphone_3g_3gs_wideo.html]Etui Barely There Case iPhone 3G / 3GS -WIDEO (919691040) - Aukcje internetowe Allegro[/url]
Napisano 23 lutego 2010 - 15:48
Zamawia艂a艣 z w艂asn膮 grafik膮? Ja dosta艂am odpowied藕, 偶e gelaskiny z w艂asn膮 grafik膮 tylko przy hurtowych zam贸wieniach...
To kogo si臋 pyta艂a艣? Na ich stronie jest generator, stworzy艂am tam co swoje i doda艂am do koszyka. Oczywi艣cie mowa o oficjalnej stronie, nie naszym polskim dystrybutorze.
Napisano 23 lutego 2010 - 21:12
Po pierwsze, paczka jest ma艂a, przypomina wygl膮dem GelaScreens. Wszystkie akcesoria zamkni臋te s膮 w wypuk艂ym opakowaniu, ich rozpakowanie nie stanowi 偶adnego problemu.
Na pocz膮tku, trzeba za艂o偶y膰 foli臋 - dostaniemy jej dwie sztuki, a monta偶 ochrony wy艣wietlacza przebieg艂 ( u mnie) du偶o g艂adziej ni偶 w przypadku GelaScreens. Nie zauwa偶y艂em 呕ADNYCH b膮bli (nawet nie musia艂em u偶ywa膰 do艂膮czonego "wyg艂adzacza") a palec przeje偶d偶a po niej g艂adko : )
Folia nie jest matowa (co akurat mi odpowiada, nie chc臋 wiedzie膰 i偶 ta folia jest za艂o偶ona, wi臋c nic mi nie zniekszta艂ca - ani kolor贸w, ani k膮t贸w widzenia) i jej aplikacja na telefon nie sprawia problem贸w.
Teraz pozosta艂o za艂o偶enie produktu numer jeden, kosztuj膮cego ponad 100z艂. I tutaj wida膰, za co si臋 p艂aci - w por贸wnaniu z Belkinem, Vulcan jest tak samo "gi臋tki", ale po w艂o偶eniu w niego telefonu (monta偶 nie jest trudny, ale sztywne kraw臋dzie sprawiaj膮 pocz膮tkowo troch臋 k艂opot贸w) idealnie wszystko przylega.
Nie ma mowy o 偶adnym odginaniu, wyginaniu czy luzach - etui po prostu bardzo dobrze przylega do sprz臋tu.
Spraw膮 kolejn膮, jest dotyk i "przylepno艣膰" do d艂oni. By艂a to dla mnie istotna sprawa, tak naprawd臋 zaryzykowa艂em, kupuj膮c ten futera艂. Jednak nie zawiod艂em si臋, materia艂 jest bardzo przyjemny w dotyku i nie klei si臋 do r臋ki. Minusem jest palcowanie si臋, identyczne do tego z ty艂u iPhone'a, a wi臋c Vulcan dobrze emuluje orygina艂 ; P (odciski 艂atwo usun膮膰 zwyk艂ym przetarciem koszulki).
Co do przycisk贸w - nie wyczuwamy klikni臋cia Lock'a (przycisku usypiania urz膮dzenia), jednak wystarczy lekko nacisn膮膰 wybrzuszenie u g贸ry, by telefon zasn膮艂 : ) Sam si臋 zdziwi艂em (przyzwyczajony do u偶ycia si艂y w przypadku silikonu Belkina, gdzie jednak trzeba by艂o nacisn膮膰 ten przycisk) jak g艂adko to dzia艂a
艢rednio pasuje mi troch臋 gorzej wyczuwalny klik w przypadku regulacji g艂o艣no艣ci (wszystko chodzi g艂adko ale... jako艣 przyjemniej akurat chodzi艂o w Belkinie, aczkolwiek mo偶e to by膰 tylko kwestia przyzwyczajenia).
Otw贸r na kamerk臋 idealny, to samo je偶eli chodzi o prze艂膮cznik wyciszenia.
Chcia艂em tylko wspomnie膰, 偶e silikon zakrywa w ca艂o艣ci chrom oraz odkrywa przycisk HOME (jako, 偶e u偶ywa艂em Belkina od pocz膮tku posiadania telefonu, przyzwyczajony by艂em do zakrytego przycisku Pocz膮tek, ci臋偶ko mi si臋 jest teraz przyzwyczai膰 ^^'') jednak folia ochronna (tak jak w GelaScreen) pokrywa ca艂y przedni panel, wi臋c jest OK.
Sprawa dla mnie pierwszej wagi - pogrubianie telefonu i jak najwi臋ksza przezroczysto艣膰. Urz膮dzenie moje koloru fortepianowej czerni jest, a wi臋c i samego Vulcana zakupi艂em w wersji ciemnej. Ty艂 urz膮dzenia prze艣wituje (+5 do lansu, gdy偶 logo Jab艂ka widoczne jest idealnie) a sam pokrowiec nie pogrubia tak bardzo telefonu jak silikon Belkina (kt贸ry i tak jest cienki!).
A wi臋c, moim zdaniem telefon na grubo艣ci nie zyskuje wcale (jak ju偶, to niewiele ), mnie jako estet臋 dra偶ni jedynie kszta艂t V z ty艂u Vulcana, ale ju偶 si臋 do tego przyzwyczai艂em (nie chodzi o to, 偶e szpeci to telefon - wr臋cz przeciwnie, ale d艂ugo szuka艂em czego艣 bez 偶adnych wzork贸w, jednak Vulkan pod wzgl臋dem jako艣ci i marki przebi艂 wszystko inne, wi臋c wybra艂em jego).
Do zestawu do艂膮czono za艣lepki na wej艣cie s艂uchawkowe oraz wej艣cie 艂adowania - ka偶dej z za艣lepek dano drug膮 sztuk臋 tego偶 przedmiotu, a wi臋c w przypadku zgubienia jednej, zawsze mamy drug膮 : ) Bardzo elegancki pomys艂
A wi臋c dla tych, kt贸rzy wypocin moich nie zdo艂ali przeczyta膰, lub si臋 pogubili.
Kr贸tki spis plus贸w i minus贸w:
Plusy +
- 艣wietna jako艣膰 wykonania, co艣 jak plastik, ale bardziej elastyczny i milszy w dotyku
- bdb le偶y w d艂oni, jednak nie przylepia si臋 do niej
- niez艂ej jako艣ci folia ochronna x2 (bezklejowa!)
- nie pogrubia telefonu (jeden z najcie艅szych silikon贸w, dla mnie lepszy ni偶 SwitchEasy NUDE, bo NUDE to "nibyPokrowiecAleJednakNiewiadomoCo"
- prawie przezroczysty (lekko przyciemnia)
- dobrze wyczuwalne przyciski
- zakrywa chrom
- nie odgina si臋 przy bokach
- dodane po 2 sztuki ka偶dej z za艣lepek (wej艣cie s艂uchawkowe/ wej艣cie 艂adowania)
- dodana szmatka oraz wyg艂adzasz b膮belk贸w ()
- 艂atwo si臋 czy艣ci (i palcuje)
Minusy ---
- cena! (dla mnie 130 z艂 - razem z przesy艂k膮 - za pokrowiec to du偶o)
- lekkie problemy z za艂o偶eniem etui (gdy偶 jest strasznie sztywne je偶eli chodzi o kraw臋dzie
- wypuk艂e logo u do艂u telefonu (dok艂adnie pod liczb膮 pami臋ci), kt贸re jednak wygl膮da elegancko
- dla ludzi poszukuj膮cych etui bez 偶adnych wzor贸w z ty艂u, to informuj臋, i偶 tyln膮 艣cian臋 Vulkanu zajmuje wielki wz贸r w kszta艂cie litery V
- bardzo si臋 palcuje (ale 艂atwo czy艣ci )
- nie zakrywa przycisku Pocz膮tek (dla niekt贸rych to minus, wi臋c wspominam)
- 艣rednie odczucia je偶eli chodzi o naciskanie przycisk贸w g艂o艣no艣ci i usypiania urz膮dzenia
A wi臋c si臋 rozpisa艂em, 偶e hoho ! Doce艅cie to drodzy ludzie ^^ I gor膮co polecam - cena 艂adna, ale jako艣膰 i wygl膮d r贸wnie fajny
P.S: Zdj臋膰 nie zamieszczam, bo ka偶dy na necie mo偶e sobie znale藕膰
Napisano 23 lutego 2010 - 22:20
iPhony te偶 s膮 produkowane w Chinach. To jeszcze o niczym nie 艣wiadczy. Nied艂ugo wszystko b臋dzie produkowane w Chinach wi臋c przesta艅my zra偶a膰 si臋 wy艂膮cznie 3 najpopularniejszymi s艂owami 艣wiata.Dlaczego NIE WARTO kupowa膰 na ideal-case.com - MyApple.pl
Napisano 25 lutego 2010 - 10:14
Napisano 28 lutego 2010 - 10:50
Napisano 28 lutego 2010 - 10:50
Napisano 28 lutego 2010 - 19:20
Napisano 28 lutego 2010 - 21:59
http://img685.images...stp60234.th.jpghttp://img163.images...stp60236.th.jpg
http://img641.images...stp60240.th.jpghttp://img705.images...stp60241.th.jpg
Niestety Speck Pixelskin i Toughskin nie uda艂o mi si臋 dosta膰, ale zam贸wi艂em Switcheasy Torrent Lime. Jak tylko przyjdzie dodam jego zdj臋cia. Zastanawiam si臋 te偶 nad kupnem Incase Metalic Slider(kolor magnesium), ale to chyba pod koniec marca.
Napisano 01 marca 2010 - 00:56
To kogo si臋 pyta艂a艣? Na ich stronie jest generator, stworzy艂am tam co swoje i doda艂am do koszyka. Oczywi艣cie mowa o oficjalnej stronie, nie naszym polskim dystrybutorze.
Ah, takie buty. My艣la艂am, 偶e w jaki艣 tajemniczy spos贸b uda艂o Ci si臋 zam贸wi膰 custom order od polskiego dystrybutora (;.
Napisano 01 marca 2010 - 12:09
Napisano 01 marca 2010 - 20:39
Napisano 01 marca 2010 - 20:42
U mnie na zdj臋ciach bia艂y iPhone ma SGP Crystal(zj臋cie w RebelSerpent jest jeszcze z czas贸w kiedy mia艂em PowerSupport), a czarny ma PowerSupport Antiglare. Poni偶ej zdj臋cie czarnego iPhone w Incase Slider:
Napisano 01 marca 2010 - 20:46
No i najwa偶niejsze, 偶e dzia艂a z Incase Slider(nie podwadza si臋)
dok艂adnie jak folia jest dobrze naklejona to wszystko pasuje idealnie :] jeszcze raz polecam !
U偶ytkownicy przegl膮daj膮cy ten temat: 4
0 u偶ytkownik贸w, 4 go艣ci, 0 anonimowych