Szkła? To nie wiem.
Etui Pitaka odstaje ponad poziom ekranu, więc jeśli położysz na tej stronie, wyświetlacz nie będzie dotykał.
Swoją drogą przyszło mi jedno etui Pitaki dziś, drugie w drodze.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 16 września 2024 - 19:07
Szkła? To nie wiem.
Etui Pitaka odstaje ponad poziom ekranu, więc jeśli położysz na tej stronie, wyświetlacz nie będzie dotykał.
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
Napisano 16 września 2024 - 19:46
w sensie zakładam szkło i case i wtedy czy te ranty mimo wszystko wystają
MacBook Pro 14" M3 Pro, 36GB/1TB | iPhone 16 Pro 256GB | Watch Series 7 SS | AirPods 2 Pro
Napisano 16 września 2024 - 20:03
Mam Pitakę Air Case na iPhone 13 Pro Max i szkło Benks-a o grubości 0.4mm i są praktycznie na równo...czyli odpowiadając na Twoje pytanie nie ma wolnej przestrzeni.w sensie zakładam szkło i case i wtedy czy te ranty mimo wszystko wystają
Napisano 16 września 2024 - 20:08
Szkła? To nie wiem.
Już doszło to do 16(Pro)? Moje wysyłali niby 10.09 bo wtedy była premiera i idzie gdzieś z Hong-Kongu.
iPhone 15 Pro
Napisano 16 września 2024 - 20:21
@wannabe: ja mam air albo magez do 13 Pro + szkło matowe z MM i dalej jest przestrzeń.
@regiss: zamówiłem jedno z oficjalnej strony i jedno od polskiego dystrybutora (ipitaka.pl). To drugie doszło, drugie wylądowało wczoraj w Holandii.
Używaj przycisku 'Zgłoś', zamiast edytować post i pisać w nim, na przykład, "do usunięcia".
Pisanie prywatnej wiadomości do moderatora powinno być ostatecznością. Do tego też służy przycisk 'Zgłoś'.
Do płaczu na pracę Moderacji służy ten wątek. Inne formy będą bezwzględnie kasowane.
Napisano 16 września 2024 - 20:49
ok, dzięki za odpowiedzi
MacBook Pro 14" M3 Pro, 36GB/1TB | iPhone 16 Pro 256GB | Watch Series 7 SS | AirPods 2 Pro
Napisano 19 września 2024 - 13:30
@Regiss: rzutem na taśmę właśnie dostałem tę Pitakę, co szła z Hong Kongu.
Btw. pudełka od niej (niebieska) i tej kupionej u polskiego dystrybutora (brązowawa) są zupełnie inne: https://files.catbox.moe/l6n3y0.jpeg
Napisano 19 września 2024 - 14:13
Użytkownik Regiss edytował ten post 19 września 2024 - 14:14
iPhone 15 Pro
Napisano 19 września 2024 - 14:16
No mi też przyszła Pocztą Polską, wczoraj trafiła do centrum w Komornikach, potem się walała po moim regionalnym UP, dostałem info dziś po 14:00, że 'wydana do doręczenia' i nie spodziewałem się za wiele - aż tu nagle dzwonek i przyszedł listonosz.
Napisano 19 września 2024 - 14:22
Użytkownik Regiss edytował ten post 19 września 2024 - 14:28
iPhone 15 Pro
Napisano 21 września 2024 - 11:23
Spotkaliście się może z jakimś Clear Case, który by miał dedykowany przycisk na ten przycisk do kamery w 16 pro? Wziąłbym clear case od Apple, ale w zeszłym roku chyba pierwszy raz w życiu mi spadł telefon i uderzył o dolną krawędź czyli akurat w miejsce, które nie zakrywa oryginalne etui Apple
iPhone 16 Pro Max iPad Pro 11“ Space Grey 256GB Apple Watch Series 7 45mm MacBook Pro 15“ 2019 AirPods Pro 2
Napisano 21 września 2024 - 21:01
Napisano 09 października 2024 - 12:52
Spotkaliście się może z jakimś Clear Case, który by miał dedykowany przycisk na ten przycisk do kamery w 16 pro? Wziąłbym clear case od Apple, ale w zeszłym roku chyba pierwszy raz w życiu mi spadł telefon i uderzył o dolną krawędź czyli akurat w miejsce, które nie zakrywa oryginalne etui Apple
https://allegro.pl/o...isk-16545288612
jakby ktoś miał coś innego z przyciskiem chętnie popatrzę.
Napisano 10 października 2024 - 11:12
Już zamówiłem, ale dzięki za odpowiedź
iPhone 16 Pro Max iPad Pro 11“ Space Grey 256GB Apple Watch Series 7 45mm MacBook Pro 15“ 2019 AirPods Pro 2
Napisano 10 października 2024 - 14:34
Szukam case na ip14 pro takiego żeby się kleił do ręki? Kiedyś miałem taki lepki w xs. Może ktoś zna?
Podróba silikownowego case'a z z Aliexpress. Mam taką i jest bardzo gumowa, aż ciężko włożyć do kieszeni, ale teraz w sumie zmieniłem na innego case'a od Chińczyka, bardziej śliski.
Pro 2012, 14 Pro
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych