W czym nosić iPhone’a, iPoda Touch?
Napisano 09 lutego 2010 - 11:02
Napisano 09 lutego 2010 - 11:21
Napisano 09 lutego 2010 - 11:28
Napisano 09 lutego 2010 - 17:20
Napisano 09 lutego 2010 - 17:43
Napisano 10 lutego 2010 - 00:20
Napisano 10 lutego 2010 - 19:11
Zalezy mi na niskiej cenie, na ochronie tylu oraz zeby ksztalt telefonu zostal jak najbardziej podobny do orginalu.
Mam model 2G
Co sadzicie o tym:
ETUI OBUDOWA PANEL IPHONE 2G/3G/3GS 15 kolorĂłw (885344681) - Aukcje internetowe Allegro
Gelowy Pokrowiec iPhone 3G 3GS GRATIS FOLIA HIT (886399704) - Aukcje internetowe Allegro
silikon black iSkin iPhone 3G / 3GS PROPLAY W-wa (908583463) - Aukcje internetowe Allegro
Przezroczysta Obudowa dla iPhone 2G z dotykowym ekranem Czarny | Pokrowce kabury futeraĹy | Obudowy | iSense.pl - TwĂłj sklep z pasjÄ : Sklep z akcesoriami do iPhone, iPod, MacBook, Serwis iPhone Warszawa
Silikon Silicon Pokrowiec iPhone 2G/3G/3GS Czarny | Pokrowce kabury futeraĹy | Silikony | iSense.pl - TwĂłj sklep z pasjÄ : Sklep z akcesoriami do iPhone, iPod, MacBook, Serwis iPhone Warszawa
pozdrawiam
Napisano 10 lutego 2010 - 20:16
Napisano 10 lutego 2010 - 20:26
Napisano 10 lutego 2010 - 22:55
Gelowy Pokrowiec iPhone 3G 3GS GRATIS FOLIA HIT (886399704) - Aukcje internetowe Allegro ten jest bardzo fajny, ale to jest na 3G/3GS jakby co..
Taki żel (gel) wygląda jakby nie miał w ogóle poślizgu. Czyli w kieszeni trochę lipa:???:
Napisano 10 lutego 2010 - 23:01
Napisano 10 lutego 2010 - 23:03
Sam go kupiłem i jest ok , w kieszeni noszę w nim iphone'a
Napisano 10 lutego 2010 - 23:14
nie wiem jak taki żelowy sprawdza się w normalnym użytkowaniu, ale na pierwszy rzut oka jest dość okej może ktoś na forum ma ten pokrowiec? bo widzę, że dość duże branie on ma
Branie ma raczej nie ze względu na jakość a cenę.
Napisano 10 lutego 2010 - 23:50
Przez okolo 4 miesiace uzywalem sylikonu z allegro, który wedlug mnie jak na tak dlugi czas uzytkowania spelnil swoje zadanie:) Nie byl firmowy ale ok. Jestem zadowolony... z czasem rozluznil sie po bokach i dostaje sie pod niego piasek itp.
Zamowilem folie gelaskin (z kozacką grafika Crooklyn;P); jeszcze jej nie dostalem wiec nie mogę sie wypowiadac na jej temat lecz mam pytanie.
Z tego co mi sie wydaje to folia na dole telefonu ma wolne miejsce. Czy telefon nie bedzie sie niszczyl? Czy folia na dole dotyka metalowej ramki?
Planuje rowniez zakup foli na ekran gdyz ta, ktora aktualnie mam naklejona zaczyna odchodzic.
Co powiecie o czyms takim?:
iPHONE 3G 3GS FIRMOWA FOLIA ZESTAW 6 SZT PROMOCJA (907015877) - Aukcje internetowe Allegro
Chodzi mi o stosunkowo tanie, dobre folie bo uwazam ze zakup takowej za okolo 50-60zl jest totalnym absurdem wiec jezeli macie jakies godne polecenia to prosze pisac...
Zastanawiam sie tez nad zakupem tego futeralu:
Futera�iPhone 3G Crystal Skin Case! PROMOCJA (913111375) - Aukcje internetowe Allegro
Cena zadowalajaca:), czy jacys uzytkownicy moga sie wypowiedzec na jego temat?
Lekko odbijajac od tematu ochrony iPhona, co powiecie o tych sluchawkach?:
Genialne s�chawki mikrofon 3,5mm Apple iPhone 3G (913640404) - Aukcje internetowe Allegro
Czy sa to oryginalne sluchawki apple czy jakis chiński shit?
Czy ta stacja również spelnia swoje zadanie?:
DOCK STACJA DOKUJ�A IPOD IPHONE 3G/GS KI3A (916984359) - Aukcje internetowe Allegro
Z góry dzieki wielkie za odpowiedz,
pozdrawiam
Napisano 10 lutego 2010 - 23:58
Napisano 11 lutego 2010 - 01:21
1. To plastik- sztywna obudowa, pogrubia, ale nie tragicznie.
2. Takie coś pośrednie między silikonem a plastikiem- dość sztywne, ale giętkie, chroni przed upadkami, z grubością jw. Generalnie bardzo fajne.
3. Miękki silikonik- cieniutki, prawie w ogóle nie zmienia grubości, ale lubi się przesuwać np przy odblokowywaniu, a ten cienki paseczek odkształcać w miarę użytkowania. Trochę zbiera kurz.
4.Nie wiem jak to wygląda w naturze- nigdy się nie interesowałam tego typu opakowaniami (bo inne słowo nie oddaje natury), ale śmiem twierdzić, ze to zrobi z iPhone'a niezłego klocka, bo zasłania nie tylko tył, ale i przód = dodatkowy wymiar od strony ekraniku.
5. Podobnie jak w 3, w sumie wygląda tak samo, tylko jest innej firmy, z grubszego, porządniejszego silikonu.
Dzieki
1. mnie zainteresowala bo moglbym kupic biala wersje, ktora upodobnilaby moje jabluszko do bialej wersji 3G/3GS, ktora bardzo mi sie podoba. Tylko obawiam sie, ze ta obudowa mi tyl porysuje :confused:
A tak to zastanawiam sie jeszcze nad 2. i 3.:confused:
Czy roznice w rozmiarach miedzy 2G a 3G sa na tyle duze, ze te pokrowce moga byc luzne ?
Pozdrawiam
Napisano 11 lutego 2010 - 08:27
Napisano 11 lutego 2010 - 12:10
1. mnie zainteresowala bo moglbym kupic biala wersje, ktora upodobnilaby moje jabluszko do bialej wersji 3G/3GS, ktora bardzo mi sie podoba. Tylko obawiam sie, ze ta obudowa mi tyl porysuje :confused:
Czy roznice w rozmiarach miedzy 2G a 3G sa na tyle duze, ze te pokrowce moga byc luzne ?
Pozdrawiam
3G/3GS mają zupełnie inne kształty, niż 2G więc mogą trochę nie pasować te pokrowce chociaż na upartego, pewnie by weszło, ale ja radzę Ci poszukać czegoś na 2G
Napisano 11 lutego 2010 - 15:18
Czy ktos uzywa takiej folii: INVISIBLE SHILED FOLIA ?
Chodzi mi o przod i tyl. Jak sie sprawuje?
Ja jej używam. Sprawuje się znakomicie, jednak po ok. 8-9 miesiącach folia zaczyna żółknąć, więc nie polecam jeśli masz białego iP.
Napisano 11 lutego 2010 - 16:03
Coque Vog en bois pour Iphone 3G & 3G S Accessoire téléphone portable [ COV-BOIS-IPHONE3G ]
I pewnie cos ze skory sobie lykne...
Coque arriere Melkco cuir blanc pour iPhone 3G 3GS Accessoire téléphone portable [ HMELKSNAP_IPH3G_BL ]
Napisano 11 lutego 2010 - 18:31
Taki żel (gel) wygląda jakby nie miał w ogóle poślizgu. Czyli w kieszeni trochę lipa:???:
Ma poślizg, na tyle duży, żeby można było spokojnie wjechać nim do kieszeni i na tyle mały, żeby nie dało się go przesunąć po stole.
nie wiem jak taki żelowy sprawdza się w normalnym użytkowaniu, ale na pierwszy rzut oka jest dość okej może ktoś na forum ma ten pokrowiec? bo widzę, że dość duże branie on ma
Ja mam, zdjęcia i wrażenia pare stron wcześniej [W czym nosić iPhone'a #819]. Sexy.
witam.
Zamowilem folie gelaskin (z kozacką grafika Crooklyn;P); jeszcze jej nie dostalem wiec nie mogę sie wypowiadac na jej temat lecz mam pytanie.
Z tego co mi sie wydaje to folia na dole telefonu ma wolne miejsce. Czy telefon nie bedzie sie niszczyl? Czy folia na dole dotyka metalowej ramki?
Planuje rowniez zakup foli na ekran gdyz ta, ktora aktualnie mam naklejona zaczyna odchodzic.
Co powiecie o czyms takim?:
iPHONE 3G 3GS FIRMOWA FOLIA ZESTAW 6 SZT PROMOCJA (907015877) - Aukcje internetowe Allegro
Chodzi mi o stosunkowo tanie, dobre folie bo uwazam ze zakup takowej za okolo 50-60zl jest totalnym absurdem wiec jezeli macie jakies godne polecenia to prosze pisac...
Zastanawiam sie tez nad zakupem tego futeralu:
Futera�iPhone 3G Crystal Skin Case! PROMOCJA (913111375) - Aukcje internetowe Allegro
Cena zadowalajaca:), czy jacys uzytkownicy moga sie wypowiedzec na jego temat?
Lekko odbijajac od tematu ochrony iPhona, co powiecie o tych sluchawkach?:
Genialne s�chawki mikrofon 3,5mm Apple iPhone 3G (913640404) - Aukcje internetowe Allegro
Czy sa to oryginalne sluchawki apple czy jakis chiński shit?
Czy ta stacja również spelnia swoje zadanie?:
DOCK STACJA DOKUJ�A IPOD IPHONE 3G/GS KI3A (916984359) - Aukcje internetowe Allegro
Z góry dzieki wielkie za odpowiedz,
pozdrawiam
GelaSkinsy zakrywają tylko tył telefonu, zostaje przerwa na dole, na górze, po bokach... Zresztą, proszę, zdjęcie na szybko i nieco krzywe, ale widać dokąd sięga:
Na temat folii się nie wypowiem, bo się nie znam. Pytania o słuchawki i docka nie na miejscu, napisz w tematach do tego przeznaczonych (z niemożności powstrzymania się zadam Ci jednak pytanie retoryczne: zastanów się, czy oryginalne słuchawki Apple mogą kosztować 25zł? ).
Dzieki
Pozdrawiam
Porysować nie porysuje, bo iPhone się w nim nie przesuwa. A za duży będzie na pewno, prócz tego, że 2G ma płaski tył, a 3G(S) wypukły, chyba kazdy wymiar różni się choć trochę. Generalnie nienajlepszy pomysł.
Napisano 11 lutego 2010 - 23:01
etui GUMA back case iPHONE 3G 3GS JAKOĹÄ (886983984) - Aukcje internetowe Allegro
Wyglada tak samo jak ten za 30zł, zobaczymy jak bedzie lezal na 2G
Napisano 11 lutego 2010 - 23:14
Ja wlasnie zamowilem sobie obudowe z prawdziwego drewna lol xD
Coque Vog en bois pour Iphone 3G & 3G S Accessoire téléphone portable [ COV-BOIS-IPHONE3G ]
Coque arriere Melkco cuir blanc pour iPhone 3G 3GS Accessoire téléphone portable [ HMELKSNAP_IPH3G_BL ]
Pięknie wygląda czarna skóra, znalazłem na allegro
Luksusowa obudowa SGP SK�A iPhone 3G 3GS (917077372) - Aukcje internetowe Allegro
Ktoś to ma? Czy iPhone w takim etui da się zadokowć?
Napisano 12 lutego 2010 - 11:22
Napisano 13 lutego 2010 - 17:39
Ja wlasnie zamowilem sobie obudowe z prawdziwego drewna lol xD
To moze jeszcze 2 w 1 - Skóra i drewno
Trexta Snap On Wood & Leather Series Slim Case for iPhone 3G and 3GS - Cherry & Brown
Mi sie takie cos spodobalo - skóra z grawerowanym wzorem: Trexta Snap On Leather Laser Series Slim Case for iPhone 3G and 3GS - Flower
Ma ktos cos takiego? Bo nie wiem czy warto za 30$
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych