Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Simlock w iPhone złamany?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
698 odpowiedzi w tym temacie

#376 iSzym

iSzym
  • 1 244 postów
  • SkądRadom / New York

Napisano 03 września 2007 - 10:54

Ale o co chodzi? (Co jest doktorku?) Źle Wam, że facet chce sprzedawać ten soft, który z punktu przeciętnego Polaka nie jest dostępny (brak kontaktów w Ju Es Ej)? Post Scriptum: Witaj Szkoło

#377 DaMan

DaMan
  • 123 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 03 września 2007 - 11:02

Ale o co chodzi?
(Co jest doktorku?)

¬le Wam, ¿e facet chce sprzedawaæ ten soft, który z punktu przeciêtnego Polaka nie jest dostêpny (brak kontaktów w Ju Es Ej)?

Post Scriptum: Witaj Szko³o

nie chodzi o to, co sprzedaje, ale w jaki sposob. To jest naprawde sympatyczne miejsce, a takie osoby jak captain America (czy jak mu tam) psuja atmosfere.

#378 MrUSA

MrUSA
  • 25 postów

Napisano 03 września 2007 - 11:06

Pan DaMan , a pan jest Kapitan Strajku , panie Doktorku...

#379 kalakamil

kalakamil
  • 82 postów

Napisano 03 września 2007 - 11:08

nie chodzi o to, co sprzedaje, ale w jaki sposob. To jest naprawde sympatyczne miejsce, a takie osoby jak captain America (czy jak mu tam) psuja atmosfere.

Daman a wystarczylo by zeby sie ladnie przedstawil i napisal "oferuje unlock softem po szczegoly zapraszam na prv ":)

#380 iSzym

iSzym
  • 1 244 postów
  • SkądRadom / New York

Napisano 03 września 2007 - 11:08

Ale Kapitan Ameryka jest fajny :D

Dołączona grafika

(sorry, nie moglem sie powstrzymac)

#381 herbu

herbu
  • 177 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 03 września 2007 - 11:10

Herbu powiedzial co wiedzial i to mi sie podoba...

;0 ) Popieram 100% prosze na PW

powiedział nawet x2 ;) :P

#382 iSzym

iSzym
  • 1 244 postów
  • SkądRadom / New York

Napisano 03 września 2007 - 11:12

Oj tam marudzicie.. Może ten Pan jest po prostu sympatycznym bogaczem chcącym pomóc biedakom ze słabymi złotówkami? Post Scriptum: Panie Kapitanie, ale Pan rozjechał forum :P

#383 malina

malina
  • 460 postów
  • SkądSzczecin

Napisano 03 września 2007 - 18:42

ze jutro www.iphonesimfree.com zaczyna sprzedaż "hurtową" i się okaże co to będzie :)

#384 SP1D3R

SP1D3R
  • 90 postów
  • SkądWrocław

Napisano 03 września 2007 - 19:20

Heh dziwni sa czasem ludzie. Wszyscy na MyApple czekali na soft odblokowujacy a jak sie pojawil to zaczeli bluzgac Nie rozumiem ale nie wazne Ja swojego iPhone nie chcialem lutowac dlatego bardzo sie ciesze ze soft bedzie dostepny. Jestem w stanach ale 50 licencji kupowac nie bede wiec chetnie skozystam z oferty MrUSA jak tylko przekonam sie ze soft dziala :) Pozdrawiam

#385 Przemo_c

Przemo_c
  • 254 postów
  • SkądPoznań/Warszawa

Napisano 03 września 2007 - 19:23

Hmmm... Nikt nie bluzga za to, że pojawil się software. Ja, jako użytkownik iPhone'a się cieszę. Dyskusja była na trochę inny temat :D P.

#386 51m0n

51m0n
  • 6 980 postów

Napisano 03 września 2007 - 19:23

Panowie, od reklamowania się jest całkowicie inny dział na tym forum!

#387 kalakamil

kalakamil
  • 82 postów

Napisano 03 września 2007 - 20:57

Panowie, od reklamowania się jest całkowicie inny dział na tym forum!

Juz o tym pisalem i prosilem o zrobienie porzadku w tym watku bo co za duzo to niezdrowo.

#388 Laserek

Laserek
  • 26 postów

Napisano 03 września 2007 - 21:56

kakamil nie jest iPodem no aż taki leszcz to nie jestem Ale z jednym się zgadzam nie ma jednej instrukcji na necie. Ja użyłem trzech i zapomniałe, tylko żę aby go sprawdzić w 100% muszę mieć kartę na która go aktywowałem chodzi o ICCID. Natomiast sam unlock adziałął bo po właożeniu karty PLAY nie napisał SPADAJ i dawaj kartę AT&T tylko kazał się podłaczyć do iTune i reaktywować Także pacjent będzie ŻYŁ jutro z samiutkiego rana. Ale powtórzę raz jeszcze jak się nie znacie na lutowaniu i nie macie 100% instrukcji nie mieszajcie. WItaj świecie bez OGRANICZENIA :):) No a tak już zupełnie na marginesie to czekam na tą proformnę na licencje na SW do unlocka. :):):) Greg

#389 Kamil

Kamil
  • 232 postów

Napisano 03 września 2007 - 22:12

o co chodzi z tymi licencjami?

#390 kle-kot

kle-kot
  • 145 postów
  • SkądCieszyn

Napisano 03 września 2007 - 22:21

Kamil o to:

http://iphone.thinkd...-softunlockapp/

#391 51m0n

51m0n
  • 6 980 postów

Napisano 03 września 2007 - 22:27

Juz o tym pisalem i prosilem o zrobienie porzadku w tym watku bo co za duzo to niezdrowo.

To również na Twój wniosek te porządki, raport widziałem, także luzik, masz swój wkład ;)

#392 kalakamil

kalakamil
  • 82 postów

Napisano 03 września 2007 - 23:09

kakamil nie jest iPodem no aż taki leszcz to nie jestem
Ale z jednym się zgadzam nie ma jednej instrukcji na necie. Ja użyłem trzech i zapomniałe, tylko żę aby go sprawdzić w 100% muszę mieć kartę na która go aktywowałem chodzi o ICCID. Natomiast sam unlock adziałął bo po właożeniu karty PLAY nie napisał SPADAJ i dawaj kartę AT&T tylko kazał się podłaczyć do iTune i reaktywować

Także pacjent będzie ŻYŁ jutro z samiutkiego rana.

Ale powtórzę raz jeszcze jak się nie znacie na lutowaniu i nie macie 100% instrukcji nie mieszajcie.

WItaj świecie bez OGRANICZENIA :):)

No a tak już zupełnie na marginesie to czekam na tą proformnę na licencje na SW do unlocka. :):):)

Greg

Chcial bym widziec twoja mine jak kupisz 50 licencji za 1800usd a za 1 dzien soft bedzie zcrackowany :) I bedzie dostepny za free co jest wiecej niz pewne .Bo po co sie meczyc nad unlockiem iphona jak lepiej zlamac programik ktory ktos stworzy :)a w tej dziedzinie jest kilku asow :)

#393 sambor

sambor
  • 290 postów
  • Skądwarszawa

Napisano 04 września 2007 - 00:38

odblokowany ajfon a ja mam takie pytanie: czy da sie wylaczyc wyswietlanie obrazkow w safari bo zzeraja za duzo bajtow?

#394 kalakamil

kalakamil
  • 82 postów

Napisano 04 września 2007 - 07:29

Ja użyłem trzech i zapomniałe, tylko żę aby go sprawdzić w 100% muszę mieć kartę na która go aktywowałem chodzi o ICCID. Natomiast sam unlock adziałął bo po właożeniu karty PLAY nie napisał SPADAJ i dawaj kartę AT&T tylko kazał się podłaczyć do iTune i reaktywować

TO ci pomoze . I najprawdopodobniej po recovery lub po update nalezy tez podmienic ten plik :
zalaczniki rozpakuj zipem a natepnie rarem
Podmien w /usr/libexec plik lockdown .
Wzalaczniku masz prawidlowy:

#395 Kamil

Kamil
  • 232 postów

Napisano 04 września 2007 - 13:53

mialem wysylac iphonea do Kamila , ale teraz nie wiem czy nie lepiej poczekac na metode software...

#396 DaMan

DaMan
  • 123 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 04 września 2007 - 15:43

mialem wysylac iphonea do Kamila , ale teraz nie wiem czy nie lepiej poczekac na metode software...

takich terminow "za 48 godz" bylo juz kilka, mam nadzieje, ze teraz to nie sciema.... w kazdym razie ja od soboty swobodnie sobie dzwonie, nie chcialem dluzej czekac ;) oczywiscie, jezeli pojawi sie metoda softwear'owa to bedzie przelom.....

#397 Kamil

Kamil
  • 232 postów

Napisano 04 września 2007 - 16:32

i dzisiaj znowu nic, dobra jutro wysylam tego iphone'a do odblokowania ..

#398 MacTom

MacTom
  • 811 postów

Napisano 04 września 2007 - 16:41

Gdzieś mi się dzisiaj przed oczami przewinęło, że ta metoda z softem działa i nawet jakis serwis iPodowy to potwierdził... Sęk w tym, że oni zdaje się nie sprzedają mniej niż 50 licencji czy jakoś tak...

#399 iSzym

iSzym
  • 1 244 postów
  • SkądRadom / New York

Napisano 04 września 2007 - 17:14

hmmm to moze sie MrUSA albo Laserek odezwą? ;) Bo skoro mieli kupować.. a Pan Kapitan Ameryka ma już 1000 zamówień :P

#400 Gość_tygrysio_*

Gość_tygrysio_*

Napisano 04 września 2007 - 17:30

hmmm to moze sie MrUSA albo Laserek odezwą? ;)

Bo skoro mieli kupować.. a Pan Kapitan Ameryka ma już 1000 zamówień :P

Bedziemy widzieli soft jak ....... gwiazdy :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych