Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Simlock w iPhone złamany?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
698 odpowiedzi w tym temacie

#326 sambor

sambor
  • 290 postów
  • Skądwarszawa

Napisano 01 września 2007 - 17:47

to co panowie - jest juz jakis programik do zrobienia iPHONA z iphona bez lutowania?

#327 LASERman

LASERman

• 2 286 postów
  • SkądMaidstone, UK

Napisano 01 września 2007 - 17:49

Ręce opadają .... nie znoszę ludzi którzy odbierają innym ich cieżką prace ich poświecony na kupienie czegoś czas .... byłbym naprawde za SUROWYMI karami

Dlatego wyjechałem z kraju, przed chwilą wracając z extra płatnych nadgodzin (w soboty się nie pracuje) zobaczyłem spory skład różnych przedmiotów na chodniku przed domem sąsiada z kartką "wyprzedaż" oczywiście nikt tego nie pilnuje, a za miesiąc dodam do powodów... działający iPhone ;-) (nie ma off-topa!)

#328 DaMan

DaMan
  • 123 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 01 września 2007 - 21:20

Melduje sie kolejny "odblokowany". WIELKIE DZIEKI KalaKamil !!!! Fajnie, ze mozna spotkac tak kompetentnych ludzi ;)

#329 Gość_tygrysio_*

Gość_tygrysio_*

Napisano 01 września 2007 - 21:22

Melduje siekolejny "odblokowany". WIELKIE DZIEKI KalaKamil !!!! Fajnie, ze mozna spotkac tak kompetentnych ludzi ;)

Zero ubytków ?? :smile:

#330 DaMan

DaMan
  • 123 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 01 września 2007 - 21:31

Zero ubytków ?? :smile:

Dokladnie, nawet ryski malej nie ma - przeciez to fachowiec ;) Odblokowywalem dwie sztuki i mysle, ze na tym sie nie skonczy... Telefony zostawilem KalaKamil'owi dzis o 13, a kilka minut po 19 byly juz gotowe do odbioru. Na miejscu przetestowalismy dzialanie i wszystko smiga. Nie ma sladow ingerencji ;) Pełen szacunek...

#331 dj.cicho

dj.cicho
  • 574 postów

Napisano 01 września 2007 - 21:37

Dlatego wyjechałem z kraju, przed chwilą wracając z extra płatnych nadgodzin (w soboty się nie pracuje) zobaczyłem spory skład różnych przedmiotów na chodniku przed domem sąsiada z kartką "wyprzedaż" oczywiście nikt tego nie pilnuje, a za miesiąc dodam do powodów... działający iPhone ;-) (nie ma off-topa!)

A to ja o niczym nie wiem (juz za miesiac, czy za prawie trzy?), jak to dzialajacy? Bez sim locka (tez nie ma off-topa ;-))?

#332 Gość_tygrysio_*

Gość_tygrysio_*

Napisano 01 września 2007 - 21:56

Dokladnie, nawet ryski malej nie ma - przeciez to fachowiec ;) Odblokowywalem dwie sztuki i mysle, ze na tym sie nie skonczy... Telefony zostawilem KalaKamil'owi dzis o 13, a kilka minut po 19 byly juz gotowe do odbioru. Na miejscu przetestowalismy dzialanie i wszystko smiga. Nie ma sladow ingerencji ;) Pełen szacunek...

Tak jak powiedziałem .... Szcuneczek .... Fajnie że sa tacy Profesionaliści :)

#333 MacTom

MacTom
  • 811 postów

Napisano 01 września 2007 - 22:13

A to ja o niczym nie wiem (juz za miesiac, czy za prawie trzy?), jak to dzialajacy? Bez sim locka (tez nie ma off-topa ;-))?

Za ile to nie pamiętam, nie chce mi się teraz szukać... :) na pewno do końca tego roku będziecie mieć w UK iPhone'a w którejś z sieci... A nam w naszej pięknej IV RP pozostaje trudzić się z simlockiem... :( Mam nadzieję, że Steve nie pozostawi obietnic bez pokrycia i w 2008 roku iPhone pojawi się i u nas...

#334 dj.cicho

dj.cicho
  • 574 postów

Napisano 01 września 2007 - 22:24

Ze w listopadzie ma byc w O2 to ja wiem. Tylko czy bedzie? I dlaczego kolega napisal, ze za miesiac? Jak do konca roku nic sie nie wyjasni w O2 (choc ma byc na 100%, mam taka nadzieje) to kupuje na aukcji ;-)

#335 Gość_tygrysio_*

Gość_tygrysio_*

Napisano 01 września 2007 - 22:28

lutowanko lutowanko lalalala :) cóż pozostaje powiedzieć w obliczu bezkresu oczekiwania ... (w sumie to zgodnie z prawem) :)

#336 admkryn

admkryn
  • 2 997 postów
  • SkądLondyn, UK

Napisano 01 września 2007 - 23:22

No ja byłbym za wprowadzeniem iPhona do Polski ze względu na to, że wtedy mozze dostaniemy też iTS.

#337 DaMan

DaMan
  • 123 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 02 września 2007 - 00:08

Zauważyłem jeden problem, chodzi oto że jak ktoś do mnie dzwoni to nie wyświetla się kto tylko numer, a jak dostane smsa to widać od kogo oraz jak wybieram numer to też jest pokazane do kogo dzwonie wie ktoś z Was jak zrobić żeby normalnie się wyświetlała osoba dzwoniąca zamiast samego numeru??

Pozdrawiam

dziwna sprawa.... u mnie wszystko wyglada ok. Ja sie wyswietlam jak dzwonie i nie mam problemow z dzwoniacymi.... Dzis robilem pierwsze testy

#338 sambor

sambor
  • 290 postów
  • Skądwarszawa

Napisano 02 września 2007 - 00:22

pan Kamil

dzis ide ze swoim...

#339 Gość_tygrysio_*

Gość_tygrysio_*

Napisano 02 września 2007 - 09:18

ja chyba tez :)

#340 Kamil

Kamil
  • 232 postów

Napisano 02 września 2007 - 10:18

jest gdzies po polsku opis tego lutowania? zaniosl bym mojego iphone'a do kogos, szkoda ze do wawy mam tak daleko :/

#341 GreaTskY

GreaTskY
  • 3 303 postów
  • Skądtowni?

Napisano 02 września 2007 - 13:37

dziwna sprawa.... u mnie wszystko wyglada ok. Ja sie wyswietlam jak dzwonie i nie mam problemow z dzwoniacymi.... Dzis robilem pierwsze testy

Powiedz jak masz wpisane numery?? Ze starego mam każdy wpisany z +48 może to jest ten problem??

#342 Kamil

Kamil
  • 232 postów

Napisano 02 września 2007 - 14:46

jest gdzies po polsku opis tego lutowania?
zaniosl bym mojego iphone'a do kogos, szkoda ze do wawy mam tak daleko :/

ponawiam swoje pytanie

#343 maslaq

maslaq
  • 2 389 postów
  • SkądTychy

Napisano 02 września 2007 - 15:15

nie

#344 Gość_tygrysio_*

Gość_tygrysio_*

Napisano 02 września 2007 - 16:58

ponawiam swoje pytanie

Nie ma ...albo jedziesz do Wawy w kolejke :) albo musisz bawić się sam niestety :(

#345 MacTom

MacTom
  • 811 postów

Napisano 02 września 2007 - 17:18

Pojawił się pierwszy chyba iPhone bez simlocka na allegro... :)

http://www.allegro.p...ka_jedyny_.html

Cena nawet przystępna... Spodziewałem się większej...

#346 admkryn

admkryn
  • 2 997 postów
  • SkądLondyn, UK

Napisano 02 września 2007 - 18:24

Nie napisał, że działa w Playu;)

#347 Kazek-ff49ee234d

Kazek-ff49ee234d
  • 527 postów

Napisano 02 września 2007 - 19:16

Pojawił się pierwszy chyba iPhone bez simlocka na allegro... :)

http://www.allegro.p...ka_jedyny_.html

Cena nawet przystępna... Spodziewałem się większej...

tu masz tez bez simlocka tz mozesz miec i jest od 1zlotego :D

http://aukcja.onet.p...?item=239941118

#348 Laserek

Laserek
  • 26 postów

Napisano 02 września 2007 - 19:59

Czemu ten odblokowaniec akutat w PLAYu? :) Są też inne sieci

#349 DaMan

DaMan
  • 123 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 02 września 2007 - 20:06

Powiedz jak masz wpisane numery?? Ze starego mam każdy wpisany z +48 może to jest ten problem??

bez +48, a miejskie standardowo z prefixem

#350 sambor

sambor
  • 290 postów
  • Skądwarszawa

Napisano 02 września 2007 - 21:49

bez +48, a miejskie standardowo z prefixem

a u mnie z prefixem wyswietla dane dzwoniacego a bez prefixu tylko numer. mozliwe, ze tak jest tylko w Erze

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych