Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Simlock w iPhone złamany?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
698 odpowiedzi w tym temacie

#401 iSzym

iSzym
  • 1 244 postów
  • SkądRadom / New York

Napisano 04 września 2007 - 17:56

Czyli jasno i wyraźnie? ;) A może jak np. gwiazdę z mojej sygnatury? Też wyraźnie i.. głośno :D

#402 MrUSA

MrUSA
  • 25 postów

Napisano 04 września 2007 - 19:02

Witam, Widze , ze nudza sie ludzie .HMmMHM .. Ja dzis otrzymalem z iphonesimfree.com ( test software ) . Wyglada sprawa tak : Crack nie bedzie , bo software sie laczy z iphonesimfree.com / backoffice i sciaga applikacje przez WIFI i bezposrednio przez IPHONE. Jutro tak jak mowilem bedzie soft , ale POLACY sa niecierpliwi. Poza tym , jesli chcecie sobie LUTOWAC to WOLNA REKA 300km do wawy i HEYAH. MILEGO WIECZORKU ZYCZY WAM WOJTUS

#403 sambor

sambor
  • 290 postów
  • Skądwarszawa

Napisano 04 września 2007 - 19:02

ajfon slownik panowie wiecie jak wylaczyc tez pieprzony slownik. coraz barziej pisanie sms i maili dprowadza mnie do szalenstwa!!!!!

#404 iSzym

iSzym
  • 1 244 postów
  • SkądRadom / New York

Napisano 04 września 2007 - 19:14

jesli chcecie sobie LUTOWAC to WOLNA REKA 300km do wawy i HEYAH.

Na jakiej podstawie to wydedukowałeś (Pan)?

#405 MrUSA

MrUSA
  • 25 postów

Napisano 04 września 2007 - 19:16

Panie Radom / NYC :

Ludzie sobie powinni pomagac a nie jak w polsce doly kopac ....

Niechcecie softu to lutownice i do dziela .

Chcecie soft to pokazcie szacunek albo 1800 USD bank transfer do IPHONESIMFREE.COM i jest spoko.

---- Dodano 04-09-2007 o godzinie 20:17 ----
Bo , zostalem 20 razy zgloszony do MYAPPLE.PL ... WYSTARCZY RAZ!

#406 sambor

sambor
  • 290 postów
  • Skądwarszawa

Napisano 04 września 2007 - 19:18

mrusa jestes upierdliwy na maxa. spier*****

#407 banan

banan
  • 765 postów
  • SkądChi-Town, Rëmiô, Gotenhafen

Napisano 04 września 2007 - 19:20

ekhm ekhm. Sambor jak brakuje Ci argumentow to nie pisz nic a nie obrzucaj wyzwiskami

#408 iSzym

iSzym
  • 1 244 postów
  • SkądRadom / New York

Napisano 04 września 2007 - 19:20

Przecież ja od początku mówiłem (pisałem znaczy), że niezmiernie cieszę się z powodu wejścia czegoś takiego na rynek - a to, że ktoś to załatwi - jeszcze lepiej (zważywszy, że minimalna ilość licencji do wykupienia to 50..) Jestem Paweł (a nie Radom / NYC) i bardzo miło mi Pana poznać Panie Wojtku.. Jedynie zastrzeżenie użytkownicy forum mają do Pańskiego aroganckiego zachowania, a nie do samego softu. Wiadomo, że sposób z lutowaniem jest trudniejszy i niebezpieczniejszy.. Jednak nam, jako szarym użytkownikom tego forum należy się ta odrobina szacunku (jako dla potencjalnego klienta) Tyle chciałem przekazać.. Dziękuję za uwagę..

#409 MrUSA

MrUSA
  • 25 postów

Napisano 04 września 2007 - 19:21

Sambor - NIKT NIE PRZEKLINA ... TYLKO TY ...

#410 banan

banan
  • 765 postów
  • SkądChi-Town, Rëmiô, Gotenhafen

Napisano 04 września 2007 - 19:22

MrUsa to samo sie tyczy rowniez Ciebie

#411 MrUSA

MrUSA
  • 25 postów

Napisano 04 września 2007 - 19:22

Zgadzam sie z panem panie Pawle , ale atak byl nie odemnie tylko od ludzi ktorzy pisali na PRIV , zebym nie zaklucal rynku komus kto lutuje i zebym swoj interes zabral z tego forum.

#412 Gość_tygrysio_*

Gość_tygrysio_*

Napisano 04 września 2007 - 19:25

Sambor - NIKT NIE PRZEKLINA ... TYLKO TY ...

Słuchaj poczekamy zobaczymy .... jak bedziesz miał ja sie chetnie pisze Wal na PW. Ale wybacz jestem bardzo sceptycznie do tego nastawiony :wink:

#413 MrUSA

MrUSA
  • 25 postów

Napisano 04 września 2007 - 19:28

Ogolnie dzis mialem szanse odblokowac swojego - demo versje.

#414 sambor

sambor
  • 290 postów
  • Skądwarszawa

Napisano 04 września 2007 - 19:32

od dwoch dni kolezka leczy tu swoje kompleksy a ja mam tego sluchac. to jest forum o konkretynych, przydatnych rzeczach a nie smietnik zakompleksionych emigrantow. zreszta ucinam ta dyskusje, zeby nie powtorzyla sie sytuacja z wczoraj

#415 iSzym

iSzym
  • 1 244 postów
  • SkądRadom / New York

Napisano 04 września 2007 - 19:33

Zgadzam sie z panem panie Pawle , ale atak byl nie odemnie tylko od ludzi ktorzy pisali na PRIV , zebym nie zaklucal rynku komus kto lutuje i zebym swoj interes zabral z tego forum.

Pewnie.. zawsze znajdzie się ktoś, komu konkurencja się nie podoba - to normalne..
A myślę że jest Pan osobą poważną i nie powinien się Pan przejmować takimi ewentualnymi wiadomościami.

Ja jednak jestem absolutnie pozytywnie do tego nastawiony i czekam na dalsze wieści..

Pozdrawiam z Radomia ;)

#416 LASERman

LASERman

• 2 286 postów
  • SkądMaidstone, UK

Napisano 04 września 2007 - 20:17

A to ja o niczym nie wiem (juz za miesiac, czy za prawie trzy?), jak to dzialajacy? Bez sim locka (tez nie ma off-topa ;-))?

Po prostu działający (bez przeróbek) iPhone UK, toż tyle już o tym było, a termin na październik podano, a jeśli nawet listopad czy grudzień to mnie chodziło o to że wcześniej niż w Kaczolandzie.

---- Dodano 04-09-2007 o godzinie 20:18 ----

Moze i tak ale tu sie nie reklamuje i nie podaje na ogolnym forum namiarow itd .
Tak jak wymaga tego etyka tego forum i innych ;)

Żadnych namiarów nie zauważyłem, a nieczysta walka z konkurencją pod pozorem pilnowania porządku to z etyką niewiele ma wspólnego.

---- Dodano 04-09-2007 o godzinie 20:18 ----

Panowie, od reklamowania się jest całkowicie inny dział na tym forum!

Za to nawtykać innym można do bulu...

#417 Kamil

Kamil
  • 232 postów

Napisano 04 września 2007 - 20:19

czyli jak stoi sytuacja ze sciaganiem sia software? bo teraz znowu mam watpliwosci, czy wysylac. Mr.USA napisz mi PW z cena i wszystkimi szczegolami dotyczacymi tej metody sciagania sima. pozdrawiam ;)

#418 51m0n

51m0n
  • 6 980 postów

Napisano 04 września 2007 - 21:56

Za to nawtykać innym można do bulu...

Nie powiedziałbym, poza tym moderatorzy nie siedzą na forum 24h/dobę żeby reagować na bieżąco.

Ale co do dyskusji Panów co poniektórych ze sobą (myślę że nie muszę "pokazywać palcem" o kogo mi chodzi) to chyba trochę jednak przesadzacie. Proszę przestrzegać trochę jakiejś kultury.

#419 dj.cicho

dj.cicho
  • 574 postów

Napisano 05 września 2007 - 00:03

Po prostu działający (bez przeróbek) iPhone UK, toż tyle już o tym było, a termin na październik podano, a jeśli nawet listopad czy grudzień to mnie chodziło o to że wcześniej niż w Kaczolandzie.

A, ze w listopadzie to ja wiem, tylko byla mowa, ze za 30 dni i to mna wlasnie wstrzasnelo. Ze dzialajacy itd to dopisalem, zeby mnie za off-topy nie zlinczowano ;-).
Pozdrawiam.

Co do tego softu do iPhone, to co z gwarancja, ze bedzie dzialac po kolejnych update'ach? Apple tez chyba nie spi, a moze na Europe wypuszcza z innym softem ale juz bez sima locka...

#420 LASERman

LASERman

• 2 286 postów
  • SkądMaidstone, UK

Napisano 05 września 2007 - 12:26

...a moze na Europe wypuszcza z innym softem ale juz bez sima locka...

Jakim cudem? Wyłączność na jednego operatora przyniesie złotą żyłę (mówi się o 10% od rozmów), a jaka to wyłączność bez sim-locka? Nie bądźmy naiwni.

Mnie sim-lock nie stanowi - O2 dobra sieć, numer z mojego Vodafona przeniosę bez problemu, a roaming teraz tak tani że na wyjazdy do Polski szkoda zamieszania z kupowaniem pre-paida z nowym numerem oraz sprawdzania poczty głosowej na angielskim numerze.

#421 kalakamil

kalakamil
  • 82 postów

Napisano 05 września 2007 - 13:08

Jak narazie w tym watku to chyba tylko ja sie pojawilem jako ten "lutujacy" a nie wysylalem do ciebie nic na prv . Pozatym mi twoja obecnosc tu nie przeszkadza .Wiec panowie skonczcie ten offtop na temat pieniedzy miejsca zamieszkania i bajek w stylu captain america .Bardziej odpowiednie forum na takie tematy napewno istnieje .Proponuje wpisac w dowolna wyszukiwarke forum kreskowki lub forum anime.

#422 pevny

pevny
  • 1 postów

Napisano 05 września 2007 - 16:08

mam pytanko dotyczace iPhone'ow sprzedawanych na allegro ; duzo produktow sprowadzanych jest z USA co idzie za tym dostosowanych do tamtejszych warunkow chodzi mi tutaj o ładowarke ktora dziala na 110V ; czy mozna dobrac jakas inna ktora bedzie dobrze wspolpracowala miedzy naszym polskim gniazdkiem a iPhone'm czy tez istnieje inne rozwiazanie tego problemu

---- Dodano 05-09-2007 o godzinie 17:13 ----
cd i na jakim zasilaniu chodza iPhone'y panow ze zdjetym simlock'iem ?

#423 kalakamil

kalakamil
  • 82 postów

Napisano 05 września 2007 - 16:23

Wyjmujesz z ladowarki czesc z wtykiem do gniazdka i zamiast niego wkladasz przewod zasilajacy od starego magnetofonu wszystko dziala na 230v

#424 whyUlook@me

whyUlook@me
  • 6 postów

Napisano 05 września 2007 - 17:03

POLECAM!!! Chce SZCZEGOLNIE POLECIC i jeszcze raz PODZIEKOWAC Panu "kalakamil" za PROFESJONALNA pomoc w zdjeciu simlockaz mojego iphone'a!!!! :D Pozdrawiam !!! W.

#425 iSzym

iSzym
  • 1 244 postów
  • SkądRadom / New York

Napisano 05 września 2007 - 17:51

chodzi mi tutaj o ładowarke ktora dziala na 110V ; czy mozna dobrac jakas inna ktora bedzie dobrze wspolpracowala miedzy naszym polskim gniazdkiem a iPhone'm czy tez istnieje inne rozwiazanie tego problemu

Na wyjeździe:
http://www.allegro.p...book_ipod_.html

W domu:
USB

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych