O, kolejne obiegowe hasło i nic więcej. Na dokładkę ma się nijak do tematu rozmowy.
EOT, współczuję jedynie tym, którym zrobiłeś wodę z mózgu. Mogą się mocno zdziwić...
Jak narazie to ty nie napisales zadnego konkretu, tylko piszesz "jest nielegalne, a jak nie to udowodnij" - to sa dopiero ogolniki. Ja ciebie wczesniej prosilem o konkretne paragrafy - nie podales ich i masz jeszcze czelnosc mowic o "obiegowych haslach".
Ktoś wyżej w dyskusji napisał "co nie jest zabronione jest dozwolone" - z takim poziomem nie będę dyskutował.
Szkoda, że tylko kilka osób w tym gronie uważa ściąganie takich rzeczy za chociażby niemoralne. Ja się wstydzę znajomych, którzy mi mówią, że ściągnęli to czy owo, a jeszcze bardziej tych, którzy się dziwią dlaczego mam oryginalne rzeczy i dlaczego nie ściągnę sobie nowej gry, a nie czekam aż stanieje.
Nie dyskutuj jak nie chcesz - nie zmienia to faktu ze tak dziala prawo.
A co do moralnosci - to juz kazdego indywidualna sprawa - na tej zasadzie twoi znajomi moga sie ciebie wstydzic za wiele roznych rzeczy, ktore wg nich moga byc niemoralne (chociaz zupelnie zgodne z prawem).