Orange jest winne choćby wyjaśnienia jak postępować w takiej sytuacji. Należy otworzyć paczkę przed zapłatą i podpisem czy nie? Jeśli się zapłaci, a po otwarciu przy kurierze w środku jest cegła, to co, wypuszczamy kuriera z domu z kasą i protokołem a my zostajemy z cegłą? Tylko żeby zmusić ich do zajęcia stanowiska musiałby się zrobić porządny medialny szum wokół sprawy. A co jeśli to nie jest odosobniony przypadek i zaraz dowiemy się o kolejnych podobnych kradzieżach?
Krew zalewa jak czytam to co piszesz... Może chociaż przeczytałeś postępowanie prawne Orange? Dlaczego pleciesz bzdury trzy po trzy i wprowadzasz zamęt?
Orange wyraźnie ma napisane żeby zapłacić, otworzyć przy kurierze i w razie czego napisać protokół... Kurier musi zostać i poczekać... Ile razy kurier mi chciał wyjść z domu to nie pozwoliłem sobie na to i dzięki temu mam teraz iP4 bo bym stracił 3K... Ile razy się kurier upiera że nie chce zostać to ja grzecznie mówię że jest do tego zobowiązany a jak się nie chce zgodzić to mówimy że skontaktujemy się z przełożonym i wtedy zostaje, jest grzeczny i nawet pomaga rozpakować

Ludzie macie do tego prawo, płacicie za to, a to że komuś się śpieszy to was już nie obchodzi... Już wiele razy natrafiłem się na takich chamskich kurierów że nawet nie chce mi się tego opisywać ale są też czasami tacy ok że mógłbym im piwo postawić
Pozdrawiam