1. Najlepiej jakbyś wstawił screena z 1% baterii czy coś około ale z połowy można wywnioskować, że nie jest źle. Zależy też co robiłeś z tym iPhonem ponieważ różnica zużycia baterii na słuchaniu muzyki, safari, mail i kilka aplikacji a na ciągłym graniu, oglądaniu filmów jest wielka. Ja mam akurat bardzo rozbieżne wyniku bo testuję co i ile zużywa baterii. Dzisiaj tylko słuchałem muzyki, kilka SMS, mail, książka i trochę grania to mam wynik przy 60% 4h/20h. Taki wynik jest dla mnie całkowicie zadowalający, chociaż nie wykonałem ani jednej rozmowy .
Jeszcze nigdy nie osiągnąłem 1% ;-) zawsze na noc ładuje i wtedy mam ok 30-40%. Dużo rozmawiam ok 1,5-2h/dziennie, pogrywam trochę ale nie za dużo tak ok. 30-60 min, mail dość dużo, safari dużo, muzyka mało, trochę zdjęć. Ogólnie dość intensywnie.
Problemu z wibrą nie mam, static noise minimalnie(nie przeszkadza) wyświetlacz idealny, brak problemu z SIM. Jedyny problem jaki posiadam to że czasem jak dzwonie to nic nie słyszę muszę zadzwonić jeszcze raz i wtedy jest już ok, ale zauważyłem, że występuje to jak jest słaby zasięg.
Dziś przez noc załaduje iPhona i doprowadzę go do 1% zobaczymy jak to będzie wyglądać.