Zakładam kolejny, nowy wątek, tym razem chciałam poradzić się na temat archiwizowania wiadomości na 2 iPhone'ach. Mam do wyboru - pytania i problemy oraz rozmowy. Nie uznałam mojego tematu jako jakiś tam problem, ot chciałam zapytać, czy tak się da, pogadać o możliwościach systemu... Może błąd w interpretacji, ale mój wątek, na który kilka osób zdążyło odpowiedzieć, znalazł się wiadomo gdzie.
Jako Admin tym bardziej powinnaś sobie zdawać sprawę, że jeżeli oczowalącym czerwonym kolorem w dziale jest informacja "W tym dziale nie zadajemy pytań - zasady" to zamiast robić z siebie ofiarę, wystarczyło zrozumieć sam komunikat bez wchodzenia w niego i czytania o co chodzi. Jest jasny i prosty. Pretensje masz do nas, że zignorowałaś jasne zasady działu i wątek poleciał do kosza?
Oczywiście szanuję, że nie jest to moje Forum i nie jestem Administratorem, nie mnie tu rządzić, ale tak zwyczajnie po ludzku zapytam Szanowne Grono Administratorów i Moderatorów, czy naprawdę to wyrzucanie wątków to jedyne, co możecie z nimi zrobić ? Na innym Forum takie wątki po prostu się przenosi, na jeszcze innych daje czas na poprawienie tematu, zawartości...
Przeniesienie wątku do innego działu nie jest dla Was operacją dłuższą niż wyrzucenie go do kosza... Pomyślcie nad tym, czy nie warto jednak tego zmienić...
Było to już nie raz tłumaczone, nawet w tym wątku, więc kolejny raz nie chce mi się tego samego pisać po prostu...
Napisałam też któregoś dnia wiadomość do Admina. Oczywiście nie otrzymałam odpowiedzi. To też jest OK ?
Pijesz do mnie? Dostałaś odpowiedź w mniej niż dobę, jednakże oczekiwałaś jej po kilku godzinach przysyłając złośliwy monit, że jeszcze nie dostałaś odpowiedzi. Piszesz o nadgroliwości, arogancji a sama się podobnie zachowujesz...