Tu się mylisz, wolisz BMW E90 z 2006r czy najnowszą Kie Ceed? Przecież beemka jest o wiele starsza i nie doczekała się jeszcze swojego odpowiednika u nowszego Koreańczyka.
Marka to marka - wg. mnie nawet iPhone 3GS bije Desire oraz wszystkie inne iPhone'o podobne sprzęty
;
Tyle że samsung względem apple nie jest jak kia ceed wzgledem bmw - grubo przesadziłeś, chyba ze po prostu wyraziłeś swoją osobistą opinię.
Postęp wśród smartphone'ów jest tak ogromny że właściwie co miesiąc mamy nowego lidera na rynku i na dzień dzisiejszy jedynym argumentem przemawiającym za iPhone 4 do człowieka nie uwikłanego w żadne wyznanie konkretnej marki to - jakość wykonania łamane na design i bezkonurencyjny jeszcze system operacyjny i ekosystem (akcesoria, iTunes Store, długie wsparcie).
Do mnie OSOBIŚCIE bardziej przemawia wyżej wymienione dlatego nie zamieniłbym sie na żadnego 2,4,10 rdzeniowego samsunga itd. Co nie znaczy, że nie mam świadomości, że hardware'owo nie istnieją lepsze telefony.
Powiedziałbym, że w tym tempie jakim rozwija się technologia mobilna to iPhone 4 jest jak BMW e36 a SGS2 jak ta wspomniana Kia Ceed.