Macbook zostaje daleko w tyle,jesli chodzi o jakosc.
Nie tylko zreszta matrycy

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Posted 23 March 2008 - 17:20
Macbook zostaje daleko w tyle,jesli chodzi o jakosc.

Posted 23 March 2008 - 18:21
Zapominasz o jednym: ja znam obie matryce, widzialem je. Macbook zostaje daleko w tyle,jesli chodzi o jakosc. Nawet teraz pisze z laptopa HP, kontrasty nasycenie i kat widzenia o niebo lepsze niz w Macbooku.

Posted 23 March 2008 - 18:27

Posted 23 March 2008 - 18:28

Posted 23 March 2008 - 18:37
Ale chyba kolega miał na myśli normalnego MacBooka nie Pro. CHodź w sumie porównywanie zwyklego MacBooka z kompem, który ma karte graficzną, większą, a co za tym idzie lepszą matryce jest bezsensowne. To tak jakby porównywać malucha i VAN'a pod wzgledem ładowoności.

Posted 23 March 2008 - 18:42

Posted 23 March 2008 - 19:01

Posted 23 March 2008 - 19:08
 więcej ramu wpakujesz i masz x3100
Oczywiscie jak jest kasa też radzę kupic macbooka pro...

Posted 23 March 2008 - 19:12
Jesli miałbyś kupować macbooka (białaska) to ja bym radził tylko santa rosę

Posted 23 March 2008 - 19:19

Posted 23 March 2008 - 19:38

Posted 23 March 2008 - 19:52
 jakąś tam z 13 calowym ekranem. Szkoła, muzyka. Ja i ona przygotowaliśmy projekty  ona o Claptonie ja o Nightwish. Uśpiła komputer ja wyłączyłem. I jazda wyjmuje komputer 40sek i keynote czy tam spotlight wyszukuje plik jest, gotowe. Ona: Włącza 2 min logowanie, coś sie tnie 40 procesów coś powerpoint nawala jakieś not responding. Oboje dostaliśmy po 6 ale to nie ważne. MacBook wyciągasz z plecaka, włączasz i jedziesz 4-5h na baterii. Inne komputer problem wziąść bo zaduże lub coś się pierdzieli z tą vistą. Proponowałem kilku znajomym z klasy downgrade czyli upgrade do starszej bardziej stabilnej wersji. Nikt nie chciał bo kij. A ja siedze teraz w domku na zadupiu telefon jako modem działa super. Gra iTunes. Czego chcieć więcej...
 jakąś tam z 13 calowym ekranem. Szkoła, muzyka. Ja i ona przygotowaliśmy projekty  ona o Claptonie ja o Nightwish. Uśpiła komputer ja wyłączyłem. I jazda wyjmuje komputer 40sek i keynote czy tam spotlight wyszukuje plik jest, gotowe. Ona: Włącza 2 min logowanie, coś sie tnie 40 procesów coś powerpoint nawala jakieś not responding. Oboje dostaliśmy po 6 ale to nie ważne. MacBook wyciągasz z plecaka, włączasz i jedziesz 4-5h na baterii. Inne komputer problem wziąść bo zaduże lub coś się pierdzieli z tą vistą. Proponowałem kilku znajomym z klasy downgrade czyli upgrade do starszej bardziej stabilnej wersji. Nikt nie chciał bo kij. A ja siedze teraz w domku na zadupiu telefon jako modem działa super. Gra iTunes. Czego chcieć więcej...

Posted 23 March 2008 - 19:55

Posted 23 March 2008 - 20:31
 P.S oj, nie zachowuj sie jak pecetowiec
P.S oj, nie zachowuj sie jak pecetowiec  

Posted 23 March 2008 - 20:35

Posted 23 March 2008 - 20:37
 Miałem okazję porównać.
Ale przecież wszyscy wiedzą, że mam ukryty pokoik z ołtarzykiem Jobsa gdzie składam ofiary ze szczątków niszczonych w furii "piecetów" więc nie jestem obiektywny.
Miałem okazję porównać.
Ale przecież wszyscy wiedzą, że mam ukryty pokoik z ołtarzykiem Jobsa gdzie składam ofiary ze szczątków niszczonych w furii "piecetów" więc nie jestem obiektywny.

Posted 23 March 2008 - 20:45
 Innowacyjność i system...
Innowacyjność i system...

Posted 23 March 2008 - 20:49

Posted 23 March 2008 - 20:54
Wiesz jak komp jest ładny to nie znaczy, że lepszy sprzętowo. Ja nie klocę się, zę komputery Apple są ładne i mają super parametry, bo jak patrzyłem, to dzisiejsze procki w kompach są cienkie. A i tak Apple dostaje najwcześniej procki od Intelka. Ja brałbym MacBooka, bo HP nie da tyle radości co Macintosh

Posted 23 March 2008 - 20:56

Posted 23 March 2008 - 21:05
 jestem kolejnym furiatem ...
a tak na serio jak myślisz jaka będzie odpowiedz na stronie poświęconej firmie APPLE ?
 jestem kolejnym furiatem ...
a tak na serio jak myślisz jaka będzie odpowiedz na stronie poświęconej firmie APPLE ? na której znajduje się 100% podobnych furiatów ... jak nie 101%

na której znajduje się 100% podobnych furiatów ... jak nie 101%  

Posted 23 March 2008 - 21:06

Posted 23 March 2008 - 21:13

Posted 23 March 2008 - 21:19
A zauważyliście, ze tylko Macintoshe mają osobne forum. Reszta kompów jest rozsiana po tysiącach różnych stron. I to jest kolejna zaleta Maca

Posted 23 March 2008 - 21:28
A tak serio jest to mój pierwszy komputer z którego jestem naprawdę bardzo zadowolony, ma drobne wady ale zdecydowanie jest o niebo lepszy od wszystkich pecetów których używałem.
 mam to samo ...
 mam to samo ...  

0 members, 2 guests, 0 anonymous users