Jaki laptop wybrać-HP czy MB?

Napisano 15 kwietnia 2007 - 18:32

Napisano 19 września 2007 - 22:10

Napisano 19 września 2007 - 22:52

Napisano 20 września 2007 - 00:35
 i co ? po pierwsze - zapadający się touchpad
 i co ? po pierwsze - zapadający się touchpad  hahahaha masakra conajmniej 3 osoby tak miały, jakośc wykonania obudowy - dramat... roczny lap wyglada jak by mial z 5 lat :| klawiatura.. ugina się pod ciezarem palcow... kolejny dramat. Wiadomo, ze na forach kazdy ma swoje racje:P jeden miał i wie co to jest i z czym to sie je a kolejny osobnik nie mial nie widzial ale do powiedzenia ma najwiecej:P
 hahahaha masakra conajmniej 3 osoby tak miały, jakośc wykonania obudowy - dramat... roczny lap wyglada jak by mial z 5 lat :| klawiatura.. ugina się pod ciezarem palcow... kolejny dramat. Wiadomo, ze na forach kazdy ma swoje racje:P jeden miał i wie co to jest i z czym to sie je a kolejny osobnik nie mial nie widzial ale do powiedzenia ma najwiecej:P

Napisano 20 września 2007 - 07:41
 Serwis jest dopiero na Czechach. Odradzam komukolwiek! Napisałem powyżej, że HP kumpla zapierdziela jak głupi, sam sprzęt nie ma niczego, do czego można by się przyczepić (za wyjątkiem wejścia słuchawkowego z przodu), co innego z softem. Winda potrafi zagotować, szczególnie wtedy, kiedy wyskakują błędy typu "Wystąpił błąd, bo wystąpił błąd" i cała Twoja praca gdzieś sobie idzie...
 Serwis jest dopiero na Czechach. Odradzam komukolwiek! Napisałem powyżej, że HP kumpla zapierdziela jak głupi, sam sprzęt nie ma niczego, do czego można by się przyczepić (za wyjątkiem wejścia słuchawkowego z przodu), co innego z softem. Winda potrafi zagotować, szczególnie wtedy, kiedy wyskakują błędy typu "Wystąpił błąd, bo wystąpił błąd" i cała Twoja praca gdzieś sobie idzie...

Napisano 20 września 2007 - 08:35
 z przodu mam tylko irde. Koles do ktorego łaziłem na korki kupił sobie acera 2 tygodnie miał i zapadł mu sie lewy przycisk w touchpadzie
 z przodu mam tylko irde. Koles do ktorego łaziłem na korki kupił sobie acera 2 tygodnie miał i zapadł mu sie lewy przycisk w touchpadzie  tak samo jak kumplowi z grupy na uczelni. Najsmieszniejsze jest to, ze ma wifi w lapie a nie moze z niego korzystać
 tak samo jak kumplowi z grupy na uczelni. Najsmieszniejsze jest to, ze ma wifi w lapie a nie moze z niego korzystać  sterowniki się normalnie instalują, wlanczasz wifi na obudowie i nic
 sterowniki się normalnie instalują, wlanczasz wifi na obudowie i nic  [dawniej działało, ] musi miec podlanczone wifi przez usb jak chce miec bezprzewodowego neta
 [dawniej działało, ] musi miec podlanczone wifi przez usb jak chce miec bezprzewodowego neta  a co do iBooka to zawsze chciałem sobie kupic jakiegoś taniego g3 zeby sie tym pobawić zobaczyc jak to jest pracować na os x na makówce.
a co do iBooka to zawsze chciałem sobie kupic jakiegoś taniego g3 zeby sie tym pobawić zobaczyc jak to jest pracować na os x na makówce.

Napisano 20 września 2007 - 10:17

Napisano 20 września 2007 - 13:38
 )
)

Napisano 04 stycznia 2008 - 16:08

Napisano 05 stycznia 2008 - 22:12
 maks 2GB
Jeśli komp ma być raczej używany w jednym miejscu kup sobie iMAka!
 maks 2GB
Jeśli komp ma być raczej używany w jednym miejscu kup sobie iMAka!

Napisano 06 stycznia 2008 - 12:42
 Acer wcale tak źle z baterią nie wygląda bo da się spokojnie 3 godziny bawić bez specjalnego oszczędzania baterii, nie grzeje się tak jak MB no i zamiast combo ma DVD-RW z lightscribem
Acer wcale tak źle z baterią nie wygląda bo da się spokojnie 3 godziny bawić bez specjalnego oszczędzania baterii, nie grzeje się tak jak MB no i zamiast combo ma DVD-RW z lightscribem  

Napisano 06 stycznia 2008 - 13:14

Napisano 18 stycznia 2008 - 14:38

Napisano 18 stycznia 2008 - 16:29

Napisano 18 stycznia 2008 - 21:14

Napisano 22 marca 2008 - 10:24

Napisano 22 marca 2008 - 11:07
 i nie wiedziałem tego, póki nie kupiłem Maca
 i nie wiedziałem tego, póki nie kupiłem Maca  I niech osoby które nie miały Maca w domu, nie wypowiadają się na ten temat. 0 zawiech, 0 problemów, komputer poprostu działa, i nie muszę czyścić rejestru, żeby nadal działał
 I niech osoby które nie miały Maca w domu, nie wypowiadają się na ten temat. 0 zawiech, 0 problemów, komputer poprostu działa, i nie muszę czyścić rejestru, żeby nadal działał  Mój kolejny komp to na pewno MAC
 Mój kolejny komp to na pewno MAC  i nie żałuje, że zostawiłem Microsoft...
 i nie żałuje, że zostawiłem Microsoft...

Napisano 22 marca 2008 - 11:46

Napisano 23 marca 2008 - 16:04

Napisano 23 marca 2008 - 16:11

Napisano 23 marca 2008 - 16:18
W porownaniu z Makiem to rewelacyjna matryca, bardzo dobra, o glowe bije to co jest montowane w Macbookach. Mam na mysli kontrast (nasycenie), kolory-wrzucilem tam tapete z kamykami z dna rzeki i az przyjemnie sie patrzy.
Rewelacyjna matryca? Matryca w Pavilionie 15" który konfigurowałem była śmiechu warta ! Kąt widzenia żałosny ! Maksymalna rozdzielczość 1280x800 ! Dla porównania MacBook Pro 15" - 1440x900. O kontraście i nasyceniu w HP nic nie będe pisał bo złamie regulamin.
Część notebooków HP ma te same matryce co FL90 - krótko to low cost.

Napisano 23 marca 2008 - 16:19

Napisano 23 marca 2008 - 16:21
Z cala sympatia do Apple - jesli mialbym wybierac miedzy HP a MacBookiem ( bez pro) - wybrałbym HP.
No fakt te 13.3" to lekka przesada w miniaturyzacji
 .
.Jednak znam osoby które uwielbiają swoje małe białe Maczki i za nic by ich nie zamienili na większe HP.
---- Dodano 23-03-2008 o godzinie 18:26 ----
Ja chetnie zdecydowałbym się na HP czy Acera, le jest jeden problem. Vista. Nie podchodzi mi ten ssytem. A co najgorsze to jest to, że XP się nie zainstaluje, bo niektóre firmy nie udostępniają sterowników pod XP. Chyba to jakiś pakt z MS.
Chyba w te HP są wpakowane popularne części więc sterowniki pod XP muszą być

Napisano 23 marca 2008 - 16:38

Napisano 23 marca 2008 - 16:54
Rewelacyjna matryca? Matryca w Pavilionie 15" który konfigurowałem była śmiechu warta ! Kąt widzenia żałosny ! Maksymalna rozdzielczość 1280x800 ! Dla porównania MacBook Pro 15" - 1440x900. O kontraście i nasyceniu w HP nic nie będe pisał bo złamie regulamin.
Część notebooków HP ma te same matryce co FL90 - krótko to low cost.
Zapominasz o jednym: ja znam obie matryce, widzialem je. Macbook zostaje daleko w tyle,jesli chodzi o jakosc. Nawet teraz pisze z laptopa HP, kontrasty nasycenie i kat widzenia o niebo lepsze niz w Macbooku.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych