@nivepl
Wielkie dzięki za dotychczasowe info.
Jakoś nie mogę doczytać ile w końcu zapłaciłeś za zdjęcie simlocka?
Na ich stronie za Vodafone UK jest napisane 15 GBP.
I w jaki sposób to realizowałeś? Wszystko mailem?
Bo na stronce nie widzę żadnego formilarza do dokonania zamówienia.
Nie czytasz DOKLADNIE moich postow. Pisalem wczesniej ze usluga ktora musisz zamowic to
iPhone 4 Vodafone UK Full Unlock. A to nie kosztuje £15 tylko £80 w przypadku Vodafone. £15 to pewnie cena kodu do telefonow opartych o BB5, nokie, ericssony, htc i inne smartphony. Podpowiem tylko ze z wszystkich sieci UK, zdjecie z tej jest najtansze dla Iphone, dla przykladu z O2 kosztuje £110. Zamowienie realizujesz banalnie prosto. Wchodzisz na
TA strone, klikasz na 'Buy now' i placisz przez Paypal. Potem dostajesz mejla od nich z potwierdzeniem zamowienia. Po kilku chwilach przychodzi kolejny mejl i mozesz juz podac IMEI na ich stronie. Potem tylko uzbroic sie w cierpliwosc i czekac. Ja jak pisalem kilka postow wczesniej czekalem 8 dni (ROBOCZYCH!!!).
Jak juz tez wczesniej pisalem przy obecnym kursie £ (15.12.2010, ok 5zl w zakupie), ceny nie sa konkurencyjne w porownaniu z simlock.pl bo za taki vodafone przykladowo wychodzi ok 400zl, a na simlock pl chyba z 20-30zl taniej. Ja mieszkam w UK i zarabiam w £ wiec mi to rybka ale rozumiem ze jak sie zarabia w PLN to sie patrzy gdzie zaoszczedzic. Jak bedziesz sie decydoiwal i potrzebowal pomocy to daj znac na PW, to cie poprowadze.