Uchwyt samochodowy do iPhona 4?
Posted 18 June 2011 - 10:47
Teraz muszę jeszcze uchwyt kupić bo mój obecny na wywiewie nie sprawdza się zbyt dobrze i niestety ze względu na bliskość radia promieniuje(ekranuje??) na nie. Jako, że szukam czegoś taniego to: iSpot Apple Premium Reseller XQISIT uchwyt samochodowy do iPhona - Akcesoria samochodowe iPhone mam nadzieję, że wystarczy;)
Posted 21 June 2011 - 13:35
najlepsze rozwiązanie jakie widziałem do tej pory. nie zajmuje miejsca, trzyma się bardzo mocno i ogóle IMO bije wszystkie inne uchwyty na głowę
Posted 21 June 2011 - 13:58
Posted 21 June 2011 - 23:46
KENSINGTON AssistOne UCHWYT SAMOCHODOWY iPhone FV (1659603292) - Aukcje internetowe Allegro
YouTube - K39200EU - Kensington AssistOne™ Handsfree Car Device with Voice Activation, How to video [Polish]
Posted 22 June 2011 - 16:47
wyglada to tak

Uploaded with ImageShack.us
Posted 22 June 2011 - 19:27
Powiedz jak całość się zachowa np. wpadając w dziurę? Myślisz, że ten magnes to utrzyma?element przyklejany do telefonu jest naprawdę mały i w zupełności nie przeszkadza w użytkowaniu ani podczas wkładania/noszenia w kieszeni. Przyklejany jest taśmą 3M, więc w każdej chwili można go odkleić i nie pozostawia śladu na telefonie. Wszystko kwestia gustu. Wole w 100% to niż uchwyty, które albo przykleja się do szyby co szpeci, albo montuje na stałe w aucie.
wyglada to tak
Uploaded with ImageShack.us
Posted 30 June 2011 - 09:04
Posted 08 July 2011 - 15:38
Szukam sprawdzonego uchwytu do samochodu, najchętniej kompletu.
Chciałbym by w komplet wchodziła głowica do iPhone (4), uchwyt przyczepiany do szyby (kompatybilny z głowicą) oraz uchwyt przykręcany do deski rozdzielczej (kompatybilny z głowicą). Zależy mi na tym, by ramię na szybę było w miarę krótkie (będzie mocowane przy słupku i nie chciałbym by wychodziło "dużo" do przodu a gięcie długich ramion nie wygląda estetycznie) i z w miarę dużym kątem regulacji pochylania telefonu.
Czy ktoś może polecić sprawdzone rozwiązania, ewentualnie jakiegoś sprzedawce na allegro, jakiś konkretny model? Byłbym wdzięczny.
Dziękuję i pozdrawiam.
Posted 11 July 2011 - 20:48
Posted 11 July 2011 - 20:53
Posted 11 July 2011 - 21:18
Posted 11 July 2011 - 23:01

Posted 17 August 2011 - 12:32
Hej,
a ja szukam uchwytu do iPhone'a 4 z zestawem głośnomówiącym (tzn z wbudowanym mikrofonem i głośnikiem/wykorzystaniem głośników samochodu).
Przyglądałem się uchwytowi od TomTom (Uchwyt TOMTOM Car Kit dla iPhone 2G 3G 3GS 4G - dostępne od ręki HURT GPS ), ale tu raczej jest obsługa Bluetooth, a nie własny mikrofon.
Ktoś cos doradzi?
Thx.
Posted 18 October 2011 - 10:12
zestaw TomToma zniknął z dystrybucji (jest trudnodostępny), a ja poszukuje jakiegoś zestawu głośnomówiącego do IP4. Czy ktoś ma doświadczenia z zestawem MIO?
[url=http://www.mio.com/product-iphone-accessories.htm]iPhone Cradle - Mio Technology[/url]
Może możecie polecić coś innego?
pozdrawiam
Piotr.
Posted 05 November 2011 - 14:22
Posted 26 February 2012 - 16:06
Posted 10 June 2012 - 10:54
też jestem w trakcie poszukiwania, przeczytałem cały wątek, który jest jako tako pomocny i chciałbym wpiąć coś w kratkę (szyba odpada) ale jedyną głowicę jaką znalazłem żeby można zakładać z bumperem to GRIFFIN - a, (rozsuwana) ale nie ma uchwytu na kratkę...[ATTACH=CONFIG]11140[/ATTACH]
HR jest widać solidny, ale mam pytanie :
- czy mając założonego bumpera (incase bardzo cienki i w sumie na górze i na dole nie zakrywa telefonu) wejdzie mi telefon w głowicę HR?? [ATTACH=CONFIG]11138[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]11139[/ATTACH]
Posted 11 July 2012 - 23:19
Posted 12 July 2012 - 11:30
A zna ktoś może jakiś dobry uchwyt do iPhona z futerałem, który mocuje się w kratke od klimatyzacji albo do pustej wnęki po navigacji w XC60?
chodzi o taki bez pałąka ?
PURO You Move It Moves | Kategorie
---------- Wpis dodano o 12:22 ---------- Poprzedni wpis dodano o 12:17 ----------
"Mam uchwyt samochodowy systemu HR mocowany do kratki nawiewu od paru lat - pierw MDA VARIO, a teraz iPhone. Jestem bardzo zadowolony i nic się nie złamało. Głowice do mocowania do kratki mam starszego typu i jedyną jej wadą jest że czasami (raz, dwa razy do roku) regulowane na szerokość wpinki do kratki potrafią się rozkalibrować/przesunąć na naszych wspaniałych drogach i trzeba je poprawić żeby uchwyt był ponownie stabilny. Zaletą tego systemu jest to, że wraz ze zmianą telefonu zmieniasz tylko mocowanie - uchwyt pozostaje bez zmian"
też jestem w trakcie poszukiwania, przeczytałem cały wątek, który jest jako tako pomocny i chciałbym wpiąć coś w kratkę (szyba odpada) ale jedyną głowicę jaką znalazłem żeby można zakładać z bumperem to GRIFFIN - a, (rozsuwana) ale nie ma uchwytu na kratkę...[ATTACH=CONFIG]11140[/ATTACH]
- czy mając założonego bumpera (incase bardzo cienki i w sumie na górze i na dole nie zakrywa telefonu) wejdzie mi telefon w głowicę HR?? [ATTACH=CONFIG]11138[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]11139[/ATTACH]
ten |Griffin też nieźle wygląda
---------- Wpis dodano o 12:24 ---------- Poprzedni wpis dodano o 12:22 ----------
"Mam uchwyt samochodowy systemu HR mocowany do kratki nawiewu od paru lat - pierw MDA VARIO, a teraz iPhone. Jestem bardzo zadowolony i nic się nie złamało. Głowice do mocowania do kratki mam starszego typu i jedyną jej wadą jest że czasami (raz, dwa razy do roku) regulowane na szerokość wpinki do kratki potrafią się rozkalibrować/przesunąć na naszych wspaniałych drogach i trzeba je poprawić żeby uchwyt był ponownie stabilny. Zaletą tego systemu jest to, że wraz ze zmianą telefonu zmieniasz tylko mocowanie - uchwyt pozostaje bez zmian"
jesli chodzi o uchwyt dedykowany to na bank nie wejdzie z bumperem bo wszystkie uchwyty dedykowane są idealnie dopasowane aby urządzenie idealnie "siedziało".
Lepeiej kupić uchwyt rozsuwany i dopasować
---------- Wpis dodano o 12:30 ---------- Poprzedni wpis dodano o 12:24 ----------
A zna ktoś może jakiś dobry uchwyt do iPhona z futerałem, który mocuje się w kratke od klimatyzacji albo do pustej wnęki po navigacji w XC60?
sorry o ten mi chodziło
Posted 16 July 2012 - 12:01
Jedyny dla mnie minus, to głębokość całego uchwytu :???: Posiadam rocznego berlingo, więc mam dość daleko ręką do przedniej szyby. Dlatego mam go przyklejonego na bocznej trójkątnej szybie i nie sprawia żadnych problemów. Bym odradzał zakupu tego uchwytu do aut tego typu (van, bus, itp.)
Posted 16 July 2012 - 12:07
Posted 24 July 2012 - 17:51
sorry o ten mi chodziło
Kupiłem ten i jest klasa, wykonanie b.dobre, siedzi jak należy, nic nie trzeszczy, nie rusza się itd. Dzieki

Posted 24 July 2012 - 18:55
Widzę, ze jest dostępny na Allegro, ale nie jestem pewien czy są one oryginalne. Ogólnie polecam bardzo.
Posted 24 July 2012 - 20:31
Kupiłem ten i jest klasa, wykonanie b.dobre, siedzi jak należy, nic nie trzeszczy, nie rusza się itd. Dzieki
A w jakim sklepie kupowales? W puro czy gdzie na allegro?
Posted 24 July 2012 - 20:35
PURO Uniwersalny uchwyt samochodowy (kratka) F-VAT (2501289472) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
opakowanie oryginalne z plombami PURO, z resztą uchwyt - jego jakość nie nasuwaja nawet pytania o oryginalność

2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users