Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Uchwyt samochodowy do iPhona 4?

• Please log in to reply
147 replies to this topic

#101 Attiss

Attiss
  • 594 posts

Posted 24 July 2012 - 20:47

Ok:) Fajnie, ze moje info o produkcie pomoglo. Lubie wyszukiwac ciekawostki.

#102 ostell

ostell
  • 49 posts
  • SkądKrakau, Poland

Posted 24 July 2012 - 20:52

Jeszcze raz dziekuję :) jest tego na rynku w cholerę, ale jak się szuka czegoś konkretnego (w tym wypadku z bumperem i "nie szyba") i w dobrym wykonaniu to zaczynają sie "schody". Tu poszedłem na ryzyko i jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam

#103 Attiss

Attiss
  • 594 posts

Posted 24 July 2012 - 20:58

;) Tak to prawda, ze jak sie czegos szuka to jest problem. Wiem bo w poszukiwaniu odpowieniego etui do iPhona stracilam mase czasu:D

#104 multilab

multilab
  • 64 posts

Posted 25 July 2012 - 13:37

Cześć,

zestaw TomToma zniknął z dystrybucji (jest trudnodostępny), a ja poszukuje jakiegoś zestawu głośnomówiącego do IP4. Czy ktoś ma doświadczenia z zestawem MIO?
iPhone Cradle - Mio Technology
Może możecie polecić coś innego?

pozdrawiam
Piotr.

Ja uzywam tego uchwytu. Jest dość drogi, ale ma dodatkowe opcje jak BT i własny głośnik oraz zasilanie. Bardzo wygodny w użyciu i co najważniejsze można montować telefon w tzw Bamperach itp pokrowcach.

#105 cortez79

cortez79
  • 276 posts
  • SkądWarszawa

Posted 31 July 2012 - 07:44

korzysta ktoś z Was z uchwytu Ozaki i może dać jakąś opinię z użytkowania? Tutaj jest w dość atrakcyjnej cenie i zastanawiam się czy nie warto go zakupić Uchwyt samochodowy Ozaki iCarry Unicorn iPhone IH919A sklep apple warszawa

#106 piotrkulpinski

piotrkulpinski
  • 3 posts

Posted 20 September 2012 - 13:11

Witam, Szukam uchwytu samochodowego do iPhone, który będzie spełniał następujące wymagania: - mocowany zarówno do szyby jak i kokpitu - obrotowa głowica - możliwość podłączenia ładowarki (najlepiej żeby była ona załączona w zestawie) - w miarę atrakcyjny design - cena do 200zł (droższe również biorę pod uwagę) Ktoś może cos polecić?

#107 SavvaS

SavvaS
  • 277 posts
  • SkądOlsztyn, Poland

Posted 03 October 2012 - 18:44

Witam,

Szukam uchwytu samochodowego do iPhone, który będzie spełniał następujące wymagania:
- mocowany zarówno do szyby jak i kokpitu
- obrotowa głowica
- możliwość podłączenia ładowarki (najlepiej żeby była ona załączona w zestawie)
- w miarę atrakcyjny design
- cena do 200zł (droższe również biorę pod uwagę)

Ktoś może cos polecić?

Znalazlem cos takiego : EXOGEAR ExoMount 2 - World Best Universal Suction Technology Car Mount for iPhone, Smartphone, GPS
Ale nie wiem gdzie to kupic.Bardzo zalezy mi na kolorze bialym.Idealnie by sie komponowal z moim Iphone 5 white :)
Wiem,ze czarny jest w Apple Cortland Authorised Reseller Premium Reseller iPad iPod iPhone MacBook iMac. za 119zl.Wyglada solidnie.
Ktos cos wie gdzie poza Cortland handluje tymi uchwytami?

#108 iAndrzej

iAndrzej
  • 932 posts
  • SkądWarszawa, PL

Posted 03 October 2012 - 19:00

Ja mam do sprzedania uchwyt tomtom do iP3 i 4. Niebawem /za 3 lub 4 tygodnie/ dostanę iP5 który ma inne mocowanie zasilające. Uchwyt jest dodatkowo zestawem głośnomówiącym oraz ma wspomaganie GPS. Jeżeli ktoś jest zainteresowany to zapraszam na PW. Moja propozycja to 150 zł + koszty wysyłki. Bardzo dobry stan uchwytu.

#109 qwerty_on

qwerty_on
  • 1 posts

Posted 03 October 2012 - 19:28

Witaj,
Ja używam HAMA: [url=http://www.nokaut.pl/szukaj/uchwyt-samochodowy-iPhone4.html]uchwyt samochodowy iPhone4 - porównaj ceny - NOKAUT.pl[/url] możesz sprawdzić tutaj, w internecie zawsze taniej ;-)

#110 SavvaS

SavvaS
  • 277 posts
  • SkądOlsztyn, Poland

Posted 03 October 2012 - 19:37

Witaj,
Ja używam HAMA: uchwyt samochodowy iPhone4 - porównaj ceny - NOKAUT.pl możesz sprawdzić tutaj, w internecie zawsze taniej ;-)

Na bank rysuje iphone

#111 jadrian

jadrian
  • 72 posts

Posted 14 January 2013 - 13:16

A czy ktoś poleci dobry niekoniecznie drogi uchwyt, ale taki którym można nagrywać filmy z jazdy?

#112 maciekdzieciol

maciekdzieciol
  • 1436 posts
  • SkądWarsaw, Poland

Posted 14 January 2013 - 13:21

A czy ktoś poleci dobry niekoniecznie drogi uchwyt, ale taki którym można nagrywać filmy z jazdy?

Z tym może być ciężko, bo na nierównościach, iP ciągle "skacze", przez co obraz jest kiepski, na pewno musisz się rozglądać za uchwytem "krótkim" że tak to nazwę, bo te z długim trzymaniem są po prostu tragiczne.

#113 klnt

klnt
  • 2043 posts
  • SkądOpole

Posted 14 January 2013 - 18:17

Ja kupiłem taki: Uchwyty GSM, RTV - Uchwyt dedykowany do telefonu Apple iPhone 4/4S - (link poglądowy, swój kupiłem na allegro), zapłaciłem bodajże 35 zł, czyli niedużo, a uchwyt jak przyczepiłem we wrześniu to do tej pory mocno się trzyma, spełnia swoją funkcję i na dodatek nie zasłania obiektywu przez co możliwe jest nagrywanie filmów.

#114 wiader

wiader
  • 64 posts
  • SkądGliwice

Posted 23 January 2013 - 18:41

Witam.

Czy ktoś testował, widział, posiada taki uchwyt ? RAM Mount uchwyt Apple iPhone 5 montaż do szyby (2966239448) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ze zdjęć wygląda, że nie powinno być problemów z nagrywaniem filmów. Mocowanie również wygląda na stabilne.
Warto czy nie warto ? A może lepiej się sprawdzają te z mocowaniem do deski ?
Ewentualnie co polecacie ciekawego.

Pozdrawiam.

#115 SavvaS

SavvaS
  • 277 posts
  • SkądOlsztyn, Poland

Posted 23 January 2013 - 19:19

Witam.

Czy ktoś testował, widział, posiada taki uchwyt ? RAM Mount uchwyt Apple iPhone 5 montaż do szyby (2966239448) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ze zdjęć wygląda, że nie powinno być problemów z nagrywaniem filmów. Mocowanie również wygląda na stabilne.
Warto czy nie warto ? A może lepiej się sprawdzają te z mocowaniem do deski ?
Ewentualnie co polecacie ciekawego.

Pozdrawiam.

To polecam - rewelacyjnie sie prezentuje z iPhone 5
U-Grip EX | Osomount

#116 wiader

wiader
  • 64 posts
  • SkądGliwice

Posted 23 January 2013 - 19:43

To polecam - rewelacyjnie sie prezentuje z iPhone 5
U-Grip EX | Osomount

A jak wygląda sytuacja z przyczepnością do deski ? Jak wiadomo jedne są pokryte skórą inne plastikowe chropowate. Jedne gładkie a inne plastikowe. Czy to ma znaczenie, czy przyssawka jest tak skonstruowana, że nie ma to dla niej znaczenia.

#117 Dziadek

Dziadek
  • 185 posts

Posted 23 January 2013 - 19:52

Nie istnieja takie przyssawki. Trzeba uzyc krazka ,ktory przykleja sie do deski.

#118 SavvaS

SavvaS
  • 277 posts
  • SkądOlsztyn, Poland

Posted 23 January 2013 - 20:04

A jak wygląda sytuacja z przyczepnością do deski ? Jak wiadomo jedne są pokryte skórą inne plastikowe. Jedne gładkie a inne plastikowe. Czy to ma znaczenie, czy przyssawka jest tak skonstruowana, że nie ma to dla niej znaczenia.

Przyssawka tego uchwytu przekleja sie praktycznie do kazdej plaskiej powierzchni.Jest uniwersalna.

#119 wiader

wiader
  • 64 posts
  • SkądGliwice

Posted 23 January 2013 - 20:10

A można prosić o jakiegoś linka do krążka ? Abym wiedział o czym rozmawiamy :)

#120 shaqui

shaqui
  • 586 posts
  • SkądGdynia

Posted 24 January 2013 - 09:37

Ja do 5-tki jak i do poprzednich 4 i 3gs'a kupiłem https://buy.garmin.c...p.do?pID=128036 dopasowany - nic się nie rysuje świetnie siedzi. Jakiś czas temu kupiłem U-Gripa - bo tego od Garmina (wcześniej był to uchwyt Navigona) nie było - ten U-Grip jest dobry ale trzyma telefon tylko po środku - tapowanie w górnej części ekranu podczas jazdy sprawia, że telefon się przechyla i może wyskoczyć z tych uchwytów... trochę niebezpieczne.

#121 wiader

wiader
  • 64 posts
  • SkądGliwice

Posted 28 January 2013 - 20:06

ciekawe rozwiązanie, bawił się ktoś takim chwytakiem ?
Clingo Mobile Mount.mov - YouTube
ŻELOWY UCHWYT SAMOCHODOWY CLINGO - SZYBA + KOKPIT (2953455395) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Kupiłem, zobaczymy jak się będzie spisywało.

#122 wiader

wiader
  • 64 posts
  • SkądGliwice

Posted 12 February 2013 - 18:37

jak dla mnie rewelka, czegoś takiego szukałem

#123 marshand

marshand
  • 33 posts
  • SkądWawa

Posted 13 February 2013 - 09:55

ciekawe rozwiązanie, bawił się ktoś takim chwytakiem ?
Clingo Mobile Mount.mov - YouTube
ŻELOWY UCHWYT SAMOCHODOWY CLINGO - SZYBA + KOKPIT (2953455395) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej....

Hejka.
Kupiłem ten uchwyt, polecam. Jestem z niego zadowolony.

#124 Luccio

Luccio
  • 16 posts
  • SkądŁuków

Posted 14 July 2013 - 15:37

Witam, chcę używać swojego iPka 4s w aucie jako kamera-rejestrator wydarzeń na drodze. Potrzebuję stabilny uchwyt, który nie będzie zasłaniał tylnej kamerze widoku oraz po zamontowaniu nie zasłoni właśnie samej kamery w iPhonie. Cena najlepiej do 100zł ale jeśli warto będzie dołożyć to się dołoży. Z góry dzięki!

#125 merida

merida
  • 41 posts
  • SkądMałopolska

Posted 17 July 2013 - 22:52

ORYGINALNY UCHWYT GRIFFIN IPHONE 3 4 5 GALAXY S2 (3389102457) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Kupiłem 2 sztuki i nie polecam. Jedna jeszcze się nie rozleciała,ale system mocowania do szyby nie sprawdza się jak powinien, więc używam dodatkowego mocowania na kleju. Ogólnie fajny, ale niestety badziew.

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users