Apple wzywa Gizmodo do zwrotu nowego iPhone'a
Napisano 20 kwietnia 2010 - 15:38
Napisano 20 kwietnia 2010 - 15:39
Oczywiście, że jest taka możliwość, ale to nie znaczy, że jest to jedyna opcja. Faktyczny niekontrolowany wyciek nowego iPhone'a też jest możliwy. To jak było naprawdę pokaże dopiero przyszłość. Dobrze przemyślany PR Appla to jest pierwsze co przychodzi do głowy, ale nie można nie brać pod uwagę innych scenariuszy. Póki co wszystko to są tylko spekulacje. Jedno jest na bank pewne - przemyślana i celowa akcja Apple, czy nie, telefon jest autentyczny i jest autorstwa Apple, co potwierdziło już mnóstwo portali newsowych i dowodów w postaci zdjeć i filmów. Pozostaje kwestia czy to pierwotny prototyp, czy też już finalny następca iPhona 3GS, o czym przekonamy sie zapewne w czerwcu. Na pewno jednak telefon, którego zdjęcia wyciekły nie jest żadnym fake'iem, jak twierdzili niektórzy.buahaha, jak już kilka osób pisało - to zgubienie to tak na prawdę "zgubienie" i chwyt marketingowy, żeby o marce mówiło się*coraz więcej i oczekiwanie na nowego iP rosło. Prawda jest taka, ze redakcja myapple, osoby piszące tutaj na forum, a także ja w tej chwili piszący tego posta, robimy dokładnie to, czego chce apple - spekulujemy, rozmawiamy, krytykujemy, czekamy... innymi słowy - wszystko kręci się*wokół nowego iPhona. A jeśli ten stan będzie się utrzymywał przez spory czas, to nie ważne co w nim będzie - na pewno znajdzie się*spora grupa ludzi, którzy kupią*go w ciemno.
Napisano 20 kwietnia 2010 - 15:40
Bardzo dobrze napisane, zgadzam się w 100%.buahaha, jak już kilka osób pisało - to zgubienie to tak na prawdę "zgubienie" i chwyt marketingowy, żeby o marce mówiło się*coraz więcej i oczekiwanie na nowego iP rosło. Prawda jest taka, ze redakcja myapple, osoby piszące tutaj na forum, a także ja w tej chwili piszący tego posta, robimy dokładnie to, czego chce apple - spekulujemy, rozmawiamy, krytykujemy, czekamy... innymi słowy - wszystko kręci się*wokół nowego iPhona. A jeśli ten stan będzie się utrzymywał przez spory czas, to nie ważne co w nim będzie - na pewno znajdzie się*spora grupa ludzi, którzy kupią*go w ciemno.
Napisano 20 kwietnia 2010 - 15:41
Napisano 20 kwietnia 2010 - 15:51
Napisano 20 kwietnia 2010 - 15:58
Napisano 20 kwietnia 2010 - 15:58
Napisano 20 kwietnia 2010 - 16:07
Ja też uważam, że to zbyt grubymi nićmi szyte to zagubienie, dziwne listy itp. Natomiast jeśli chodzi o wygląd, to mnie się podoba bardziej niż 3Gs i już. Jest dla mnie bardziej elegancki, a mniej plastik-fantastik. Gust jak dupę każdy ma swoją
Natomiast dla mnie będzie porażką, jesli ekran pozostanie tej samej wielkości lub mniejszy - przy tej rozdzielczości nie ma to żadnego sensu...
Mnie równiez wygląd się podoba, poza tym najważniejsze są doznania organoleptyczne, gdyż z 3G i 3GS'em też jest tak, że lepiej wygląda na żywo w dłoni niż na zdjęciach...
Najważniejsze, żeby obudowa nie pękała pod naciskiem upływającego czasu...
Bo to w zasadzie chyba jedyna rzecz, która mnie irytuje. Niedoskonałości softwerowe idzie poprawić dzieki JB, ale kiepskiej konstrukcji nikt nie zmieni.
Napisano 20 kwietnia 2010 - 16:09
Napisano 20 kwietnia 2010 - 16:24
Napisano 20 kwietnia 2010 - 16:29
Napisano 20 kwietnia 2010 - 16:40
Napisano 20 kwietnia 2010 - 16:43
Napisano 20 kwietnia 2010 - 16:50
Jeżeli tak będzie wyglądał nowy iPhone, to kupuje 3GS'a. Gdybym chciał Samsunga, LG lub inne badziewie, to kupiłbym już teraz :/
Jak Samsung, LG to badziew, to iPhone też.
Co porównujesz ?
Firmware ?
Wykonanie ?
Może HTC też bardziew ? heh
ehh, jak masz tak pisać, to chociaż rozwiń swoja wypowiedź.
ps. osobiście, bardzo podoba mi się wygląd iPhone 4G, ładniejszy niż 3G/3Gs
Napisano 20 kwietnia 2010 - 16:57
Napisano 20 kwietnia 2010 - 17:05
Jak Samsung, LG to badziew, to iPhone też.
Co porównujesz ?
Firmware ?
Wykonanie ?
Może HTC też bardziew ? heh
ehh, jak masz tak pisać, to chociaż rozwiń swoja wypowiedź.
ps. osobiście, bardzo podoba mi się wygląd iPhone 4G, ładniejszy niż 3G/3Gs
Wykonanie, wygląd zewnętrzny...a mianowicie bardzo przeciętny wygląd zewnętrzny.
Jestem typowym gadżeciarzem i potrzebuję czegoś oryginalnego -taki jest iPhone, iPhone 3G (którego mam) oraz iPhone 3GS. Ten następca, jeśli ma tak wyglądać, niczym się nie różni od konkurencji - mówię o wyglądzie.
Przeboleję brak kamery z przodu w iPhone'ie 3GS, wolę to, niż kształt cegłówki (nowy iPhone).
No chyba, że nowy iPhone będzie miał co najmniej 2x szybszy procesor i co najmniej 2x więcej pamięci operacyjnej (operacyjnej zaznaczam) niż iPhone 3GS - wtedy jeszcze będę musiał się zastanowić.
Natomiast nie wydaje mi się, żeby jednak nowy iPhone wyglądał tak kwadratowo.
Przy okazji premiery iPhone'a 3G i 3GS Steve często powtarzał jego największą zaletę - "... and it's beautiful".
Co miałby mówić teraz? "...and it's ordinary"? Nie sądzę...a raczej, mam nadzieję, że nie.
Napisano 20 kwietnia 2010 - 17:12
Mi się iPhone 4G bardzo podoba. Ma znacznie lepsze kształty, ktore pasują do faceta. iPhone 3G/3GS to zaś mydelniczka typowy wygląd dla kobiet, moim zdaniem. iPhone 4G idzie w dobrym kierunku, a co do rzekomej "oryginalności" wyglądu 3G to nie masz racji, bo wiele telefonów jest na rynku, które mają podobną obudowę i są kierowane głównie dla kobiet właśnie...Wykonanie, wygląd zewnętrzny...a mianowicie bardzo przeciętny wygląd zewnętrzny.
Przeboleję brak kamery z przodu w iPhone'ie 3GS, wolę to, niż kształt cegłówki (nowy iPhone).
Napisano 20 kwietnia 2010 - 17:18
Napisano 20 kwietnia 2010 - 17:30
Napisano 20 kwietnia 2010 - 17:43
niektórzy z Was piszą, żę chcieliby "full aluminium enclosure" a przecież aluminium skutecznie zablokuje sygnał gsm...
...eh dzieci, dzieci
To co? Ja myślę że antenka będzie czymś "oryginalnym"
Napisano 20 kwietnia 2010 - 17:47
Napisano 20 kwietnia 2010 - 17:50
niektórzy z Was piszą, żę chcieliby "full aluminium enclosure" a przecież aluminium skutecznie zablokuje sygnał gsm...
...eh dzieci, dzieci
przypomina mi się narzekanie w dniu premiery MacBooków Alu Unibody na czarny plastik łączący ekran z resztą obudowy
Napisano 20 kwietnia 2010 - 17:53
Napisano 20 kwietnia 2010 - 17:57
Napisano 20 kwietnia 2010 - 18:22
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych