...która ma ów gadżet już od 22 lutego czyli dnia urodzin... :grin:
jakim cudem od 22 lutego? :shock:
edit:
eeeeeeeeeeeeeeej to jest wersja 3G
:shock:
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 05 kwietnia 2010 - 08:13
...która ma ów gadżet już od 22 lutego czyli dnia urodzin... :grin:
Napisano 05 kwietnia 2010 - 08:18
Napisano 05 kwietnia 2010 - 09:25
Napisano 05 kwietnia 2010 - 09:33
Napisano 05 kwietnia 2010 - 09:59
Napisano 05 kwietnia 2010 - 10:26
Napisano 05 kwietnia 2010 - 10:30
Napisano 05 kwietnia 2010 - 11:34
Przecież to ewidentny fake.. Kiedyś na pewnej stronie o iPodach,iPhonach i od pewnego czasu o iPadach,był news,że można sobie samemu zrobić takiego iPada. Była wówczas do wyboru wersja Wi-Fi oraz 3G. Wystarczyło wydrukować,powycinać,posklejać i miało się własnego iPada w wymiarach 1:1I coś ode mnie a właściwie od mojej dziewczyny...hm, dla mojej dziewczyny, która ma ów gadżet już od 22 lutego czyli dnia urodzin...
Napisano 05 kwietnia 2010 - 12:50
Bingo :!:Przecież to ewidentny fake.. Kiedyś na pewnej stronie o iPodach,iPhonach i od pewnego czasu o iPadach,był news,że można sobie samemu zrobić takiego iPada. Była wówczas do wyboru wersja Wi-Fi oraz 3G. Wystarczyło wydrukować,powycinać,posklejać i miało się własnego iPada w wymiarach 1:1
No wiesz, a tak się starałem...Dziwię się,że wzięliście to na serio. Widać,że jest to wydrukowane oraz boki są jakieś takie, nie swojskie
![]()
Napisano 05 kwietnia 2010 - 13:16
Napisano 05 kwietnia 2010 - 13:34
Napisano 05 kwietnia 2010 - 13:38
Wszystkim, którym się podobało - dziękuje.
Za slowa krytyki tez dziękuje - bede staral się w przyszlosci robic
tak, by wszystkich zadowolic. Z wymowy slowa iPad, braku odpowiedzi na
niektore pytania, zlego oswietlenia, potkniec jezykowych i innych
'nieprofesjonalnych' zachowan nie bede się tlumaczyl. Moge tylko
przeprosic.
Na koniec mala prosba: jest podoba Ci się to co robie, prosze oddaj
swoj glos na moj podcast w European Podcast Awards. Tutaj link:
European
Podcast-Award : Polskie Detroit
Nie trzeba się rejestrowac - wystarczy kliknac na przycisk VOTE.
Kazdy glosujacy wezmie udzial w losowaniu atrakcyjnych nagrod od firmy Olympus.
Dziękuje!
Napisano 05 kwietnia 2010 - 19:34
Napisano 05 kwietnia 2010 - 19:43
Pan pewnie niedawno do junajted stejts przyjechal i juz jezyka forgotten.
Napisano 05 kwietnia 2010 - 19:46
nie jestem złośliwy i lubie takie relacje ale ten Pan nie zna ani języka polskiego ani angielskiego. Już nawet tego ajpeda przezyje ale zeby zapomniec ze screen to po prostu ekran? Pan pewnie niedawno do junajted stejts przyjechal i juz jezyka forgotten.
ludzie, niektorzy cale zycie w stanach spedzili i normalnie bez akcentu po polsku mowia, wiec po co taki obciach sobie robic?
Napisano 05 kwietnia 2010 - 19:56
Ja jestem 4 lata na emigracji. I tak zamiast:
przerwa mówię break,
dużo pracy - busy,
idę zobaczyć - luknąć,
itp. wplatam te słowa w polskie zdania. Jest to zupełnie normalne i tylko polski magister (nauczyciel z podstawówki) dla którego "bogactwo języka polskiego" to rzecz najważniejsza na świecie tego nie zrozumie. Informatycy, matematycy i prawdziwi inżynierowie wiedzą o czym mówię i nie będą się czepiać. No ale nie każdy ma ścisły umysł
Napisano 05 kwietnia 2010 - 20:10
Napisano 05 kwietnia 2010 - 20:22
Tak ale szanowali cię za to Polacy. Jak żyjesz czy żyłeś na emigracji to wiesz że akcent to właśnie brzemię którego im szybciej się*pozbędziesz tym lepiej a nie atut i powód do dumy.
Napisano 05 kwietnia 2010 - 20:31
Napisano 05 kwietnia 2010 - 20:35
Ja jestem 4 lata na emigracji. I tak zamiast:
przerwa mówię break,
dużo pracy - busy,
idę zobaczyć - luknąć,
itp. wplatam te słowa w polskie zdania. Jest to zupełnie normalne i tylko polski magister (nauczyciel z podstawówki) dla którego "bogactwo języka polskiego" to rzecz najważniejsza na świecie tego nie zrozumie. Informatycy, matematycy i prawdziwi inżynierowie wiedzą o czym mówię i nie będą się czepiać. No ale nie każdy ma ścisły umysł
Napisano 05 kwietnia 2010 - 20:37
Napisano 05 kwietnia 2010 - 20:46
Oczywiście może i są tacy ludzie ale czy to ma znaczenie? Nie trolujmy. Sęk w tym że relacja fajna - przepraszam za użycie słowa "fajna" nie wiem czy nie jest za bardzo z angielskiego.
Napisano 05 kwietnia 2010 - 20:48
Napisano 05 kwietnia 2010 - 20:56
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych