Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Co o kim myślicie ?? :)

• Please log in to reply
246 replies to this topic

#201 Blade__

Blade__

Pytong Was obserwuje !!!

• 3327 posts
  • SkądPółnoc

Posted 21 September 2007 - 20:41

W moim przypadku roznie bywa ... dzis chociazby nie spie od ponad 48h (zmeczenie robi swoje), od kilku ladnych lat nie mieszkam w Polsce a czesciej uzywam jezyka rosyjskiego, niemieckiego czy szwedzkiego (chodz bardzo jest kiepski) niz polskiego ... brak praktyki robi swoje a i wiek nie najlepszy. Nie jestem typowym ,,betonem,, jak mnie i moich kolegow kiedys nazywano i zdrowa krytyke zawsze przyjme z pokora. Jedni sa specami w ortografii (ja nie), inni w programowaniu i rozwiazywaniu problemow komputerowych (ja nie), inni sa urodziwi (ja nie) ... w trzech rzeczach jestem dobry a moze nawet perfekcjonista ale to niech juz zostanie moja tajemnica. A bledy robilem, robie i chyba zawsze robic bede (nieswiadonie)... co nie znaczy, ze nie trzeba mi na to zwracac uwagi.
Heidi - ja kiedys tez interesowalem sie narkotykami ...czy to ma jednak znaczyc ze tez jestem lub bylem narkomanem ??? Bo co niektorzy chyba tak by to odebrali ??

#202 dareks9

dareks9
  • 268 posts
  • SkądKatowice

Posted 21 September 2007 - 20:49

Pełna zgoda poza jednym wyjątkiem: interpretowanie zapisu "zainteresowanie narkotykami" jako "narkoman" jest przejawem złej woli.

Pełna zgoda w tym względzie.
Na wszelki wypadek przypominam wszystkim, że to nie ja tak zinterpretowałem ten zapis. W moim poście wskazałem tylko skąd mogła powstać idea obrażenia Panka w ten sposób przez kogo innego. Pisałem też, że moim zdaniem to spore nadużycie wobec regulaminu i Panka.

#203 Andrzej

Andrzej
  • 1975 posts
  • SkądWarszawa

Posted 21 September 2007 - 22:42

...A nie pomyślałeś, że to może być performance, wszak pank jest artystą. Marny(;) ), ale jednak.

Wcale nie takim marnym... W końcu niektórzy go doceniają...

...Czy ty wogule wiesz co to zart???

...Bez sęsu;).

...A bledy robilem, robie i chyba zawsze robic bede...

@Simon i Insider - Naprawdę chcecie, żeby raportować każdy zły post? Z bykami też?
Przecież tym sposobem w każdym wątku 80% postów narusza punkt 2 Regulaminu Forum. I co? Będziecie wszystkim dawać ostrzeżenia i bany za ortografię, interpunkcję i brak polskich znaków diakrytycznych? Chciałbym to zobaczyć... ;)

#204 MacGyver

MacGyver
  • 1263 posts

Posted 21 September 2007 - 22:49

Wcale nie takim marnym... W końcu [URL="http://www.zm.php-art.pl/WWWWidokDzialTrescLista,50.html?PHPSESSID=7039cee02e3b2f51729228b91c294888#sekcja_72"]niektórzy go doceniają[/URL]...

Bo się nie znają;)

Bez sęsu;)

To ja cytowałem panka i pank powinien dostać ostrzeżenie;)

#205 gooroo30

gooroo30
  • 304 posts
  • SkądGrudziądz

Posted 21 September 2007 - 23:39

A ja stanę w obronie Panka ... czytałem różne fora i to jest wyjątkowe głównie z jednego względu ... kultura forumowiczów jest grubo powyżej "NORMY" . Dlatego proszę , przestańcie z tymi "pierdzącymi i niepierdzącymi" , bo drażni mnie to bardziej niż najbardziej kontrowersyjne wypowiedzi Panka . Pank ma swój , przyznam IRYTUJĄCY styl , ale mimo wszystko styl . Czytam jego posty kiedy jestem w konfrontacyjnym nastroju , gdy mam dobry humor omijam je . Moim zdaniem Pank dodaje koloru temu forum . Jest agresywny , to fakt , ale według mnie ludzie biorą za bardzo do siebie jego uwagi . Troszkę luzu , to forum to nie kampania wyborcza ,a my nie kandydujeny do sejmu ... (przynajmniej nie wszyscy :-) ) . Nie zgadzam się z opiniami Panka w 99% przypadków , ale czasami przeczytam jego uwagi , bo są INNE ... mocno INNE :-) Takie spojrzenie czasami potrafi zweryfikować moje poglądy. NIe jestem przeciwny banowi jako takiemu bo sam Pank się o to prosił , ale po co 2 miechy ? Prowokatorzy są potrzebni , szczególnie , kiedy prowokują do myślenia ...

#206 Rafał P

Rafał P

• 6849 posts

Posted 22 September 2007 - 03:22

NIe jestem przeciwny banowi jako takiemu bo sam Pank się o to prosił , ale po co 2 miechy ?
Prowokatorzy są potrzebni , szczególnie , kiedy prowokują do myślenia ...

Bronisz panka,ale uwazasz,ze jednak ban mu sie nalezal. To pierwsza obiektywna ocena tego usera na forum. Do reszty: Potraficie sie wzniesc ponad te wszystkie slowa krytyki i stwierdzic cos podobnego..?

#207 Ka

Ka

• 6050 posts
  • SkądKraków

Posted 22 September 2007 - 06:31

@Simon i Insider - Naprawdę chcecie, żeby raportować każdy zły post? Z bykami też?
Przecież tym sposobem w każdym wątku 80% postów narusza punkt 2 Regulaminu Forum. I co? Będziecie wszystkim dawać ostrzeżenia i bany za ortografię, interpunkcję i brak polskich znaków diakrytycznych? Chciałbym to zobaczyć... ;)

Jest taki dobry duszek na forum, nazywa się MacDada. Cierpliwie poprawia wszystkie byki. Szczególnie te zraportowane.

#208 Chilon

Chilon
  • 1930 posts

Posted 22 September 2007 - 07:01

Bronisz panka,ale uwazasz,ze jednak ban mu sie nalezal. To pierwsza obiektywna ocena tego usera na forum. Do reszty: Potraficie sie wzniesc ponad te wszystkie slowa krytyki i stwierdzic cos podobnego..?

Nie, nie będę dla Ciebie słodko pierdzący. Pankowi nie raz się coś należało ale z pewnością nie dwu miesięczny ban. Jak już wspominałem (co może zdołałeś wychwycić) zgłaszałem jego posty nie raz, (a raz nawet porządnie mnie zdenerwował), ale też w wielu wypowiedziach miał tyle racji ile Ty i jeszcze kilka osób kryjących się*za tym banem mieć nie będzie nigdy. Co do dalszej krytyki Ciebie na dzień dzisiejszy po prostu szkoda mi czasu.

#209 Rafał P

Rafał P

• 6849 posts

Posted 22 September 2007 - 07:13

Pankowi nie raz się coś należało

Dziekuje chociaz za to. Ktos jeszcze?

#210 Scroller

Scroller
  • 322 posts
  • Skądxxxxxx

Posted 22 September 2007 - 07:58

Pank ma swój , przyznam IRYTUJĄCY styl , ale mimo wszystko styl.

Pank jest zwyczajnie bezczelny. Nic więcej. Stylem bym tego nie nazwał. Rozumiem, że jest grupa ludzi, którym imponuje bezpośredniość Panka. Wynika to może z ich własnych kompleksów, albo z tego, że sami zawsze chcieli tak ostro "pojechać", lecz zabrakło im odwagi. Ale proszę: Nie nazywajmy tego jakimś "stylem". Bo bycie stylowym to reprezentowanie coś sobą. A tonacja Panka raczej nic sobą nie reprezentuje.

Nie odbieram mu racji w kilku tematach, ale to w JAKI sposób przekazuje swoje myśli jest totalnym dnem. I myślę, że właśnie za SPOSÓB komunikacji na tym forum ten ban mu się należał. Za całokształt jego dennych "występów".
  • Ka likes this

#211 Ka

Ka

• 6050 posts
  • SkądKraków

Posted 22 September 2007 - 08:07

w wielu wypowiedziach miał tyle racji

Dasz jakiś konkret?

Ty i jeszcze kilka osób kryjących się*za tym banem mieć nie będzie nigdy.

Pan Bóg przez Ciebie przemawia? :D

#212 Adler

Adler
  • 572 posts
  • Skądznad Czeskiej hranicy

Posted 22 September 2007 - 08:13

Zbanowalem panka. Nalezalo mu sie. Nie mam obowiazku udzielac informacji wszystkim dlaczego to zrobilem(...)

Jakbym Ziobre słyszał, hehehe to chyba nie rodzina? ;) Tak na marginesie to skoro ktoś wykupuje dostęp na forum i jest banaowany to znaczy że jest pozbawiany na 2 miesiace usługi za którą zapłacił, więc ja mam takie pytanie na przyszłość, czy w takim razie okres usługi będzie przedłużony o w/w 2 miesiące? Pytam jako klient :)
  • MacGyver likes this

#213 Ka

Ka

• 6050 posts
  • SkądKraków

Posted 22 September 2007 - 08:16

Datek na forum jest dobrowolny. Za uczestnictwo w forum sie nie placi. Placi sie za brak reklam podczas czytania. Jesli jestes zbanowany to dalej mozesz czytac i reklamy Ci sie nie wyswietlaja. Czyli jak najbardziej masz to za co zaplaciles. :> p.s. skonczcie juz z tymi aluzjami politycznymi na forum.

#214 Rafał P

Rafał P

• 6849 posts

Posted 22 September 2007 - 08:16

Jakbym Ziobre słyszał, hehehe to chyba nie rodzina? ;)

Wujek rzadko w domu bywa, ale ucze sie szybko.

#215 Adler

Adler
  • 572 posts

Posted 22 September 2007 - 08:18

Datek na forum jest dobrowolny. Za uczestnictwo w forum sie nie placi. Placi sie za brak reklam podczas czytania. Jesli jestes zbanowany to dalej mozesz czytac i reklamy Ci sie nie wyswietlaja. Czyli jak najbardziej masz to za co zaplaciles. :>

p.s. skonczcie juz z tymi aluzjami politycznymi na forum.

Jak płace za brak reklam skoro je widzę :) W górne j części strony oraz w stopce...

W regulaminie nic nie ma na temat zakazu poruszania wątków politycznych tudzież aluzji jakichkolwiek w tym temacie :)

---- Dodano 22-09-2007 o godzinie 08:19 ----

Wujek rzadko w domu bywa, ale ucze sie szybko.

To powiedz wujkowi że jak to się u nas na Ślonsku godo... ciulym sie robi ;)

#216 Ka

Ka

• 6050 posts
  • SkądKraków

Posted 22 September 2007 - 08:23

Jak płace za brak reklam skoro je widzę :) W górne j części strony oraz w stopce...

Ale nie masz postów Steve'a Jobsa :)

W regulaminie nic nie ma na temat zakazu poruszania wątków politycznych tudzież aluzji jakichkolwiek w tym temacie :)

4d

#217 krzyfar

krzyfar

The Hunter

• 5642 posts
Posted 22 September 2007 - 08:25

Jednak jest...

4. Na forum zabronione jest:
d. dyskutowanie na temat ideologii politycznych i religijnych,

http://www.myapple.p...gulamin18122006

#218 Adler

Adler
  • 572 posts

Posted 22 September 2007 - 08:27

4d

regulamin forum mówi: d. dyskutowanie na temat ideologii politycznych i religijnych,

Tylko że a nie dyskutuje na temat ideologi politycznych, nie używam nazwy partii, nie namawiam do jakiś ideologii, ja stwierdzam fakt :)

#219 Ka

Ka

• 6050 posts
  • SkądKraków

Posted 22 September 2007 - 08:33

Tylko że a nie dyskutuje na temat ideologi politycznych, nie używam nazwy partii, nie namawiam do jakiś ideologii, ja stwierdzam fakt :)

Jasne ;P

#220 Adler

Adler
  • 572 posts

Posted 22 September 2007 - 08:34

Jasne ;P

Jasne jak słońce, Panie

#221 Rafał P

Rafał P

• 6849 posts

Posted 22 September 2007 - 08:38

To powiedz wujkowi że jak to się u nas na Ślonsku godo... ciulym sie robi ;)

tel./fax. (12) 634 52 23

#222 swistak

swistak
  • 235 posts

Posted 22 September 2007 - 08:42

ekhm, a kto dał Tobie obiektywne prawo oceniania tego, co obiektywne jest, a co nie? Jego opinia była w miarę bezstronna, ale obiektywną ją bym nie nazwał bo zdecydowanie nie abstrahowała od jegos stosunku do przedmiotu ocenianego... Ty, w związku z tym też nie posiadasz logicznej możliwości określenia i ocenienia co obiektywne jest, a co nie, bowiem twierdzisz, że jest to obiektywne, bo pasuje w twojej wizji tego, jak powinno być... Prosiłbym jednak o nienadużywanie tego określenia bo to źle brzmi w ustach kogoś, kto reprezentuje jakąś siłę "wyższą" na forum, bo sugeruje że linia zgodna z gronem moderatorów jest tą słuszną i obiektywną , a zdecydowanie tka nie musi być

regulamin forum mówi: d. dyskutowanie na temat ideologii politycznych i religijnych,

nie wiem czy taki był zamiar piszących regulamin, ale takie sformułowanie zdecydowanie dopuszcza aluzje polityczne, bowiem stwierdzenie, że ktoś jest "jak Ziobro", nie niesie w sobie żadnej, absolutnie żadnej ideologii. Ideologią może być marksizm, nazizm, socjalizm etc. , a nie żarty, czy też nawet najzwyklejsza dyskusja o obecnej polityce (która swoją drogą ku mojej uciesze jest tu skrzętnie unikana, brawo!)

#223 Rafał P

Rafał P

• 6849 posts

Posted 22 September 2007 - 08:50

Prosiłbym jednak o nienadużywanie tego określenia bo to źle brzmi w ustach kogoś, kto reprezentuje jakąś siłę "wyższą" na forum, bo sugeruje że linia zgodna z gronem moderatorów jest tą słuszną i obiektywną , a zdecydowanie tka nie musi być

Sila wyzsza? Wywyzszasz mnie ponad miare, nadal czuje sie bardziej userem tego forum, niz moderatorem.

#224 Adler

Adler
  • 572 posts

Posted 22 September 2007 - 08:52

nie wiem czy taki był zamiar piszących regulamin, ale takie sformułowanie zdecydowanie dopuszcza aluzje polityczne, bowiem stwierdzenie, że ktoś jest "jak Ziobro", nie niesie w sobie żadnej, absolutnie żadnej ideologii. Ideologią może być marksizm, nazizm, socjalizm etc. , a nie żarty, czy też nawet najzwyklejsza dyskusja o obecnej polityce (która swoją drogą ku mojej uciesze jest tu skrzętnie unikana, brawo!)

Zgadzam się z Tobą w 100%, dlatego nie zrozumiała jest dla mnie interparatacja regulaminu forum poprzez niektórych moderatorów (gdzie ja do jasnej anielki pogwałciłem punkt regulaminowy).Konkludując... Władza zmienia, Panie ;)

#225 Ka

Ka

• 6050 posts
  • SkądKraków

Posted 22 September 2007 - 08:55

I to na gorsze zmienia, to oczywiste. Póki co, władza ma od zawsze kaprys: na tym forum nie robimy głupkowatych aluzji politycznych, dobrze? A w totalitaryzmie władzy trzeba słuchać, niestety.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users