Co o kim myślicie ?? :)
Posted 21 September 2007 - 20:41
Heidi - ja kiedys tez interesowalem sie narkotykami ...czy to ma jednak znaczyc ze tez jestem lub bylem narkomanem ??? Bo co niektorzy chyba tak by to odebrali ??
Posted 21 September 2007 - 20:49
Pełna zgoda poza jednym wyjątkiem: interpretowanie zapisu "zainteresowanie narkotykami" jako "narkoman" jest przejawem złej woli.
Pełna zgoda w tym względzie.
Na wszelki wypadek przypominam wszystkim, że to nie ja tak zinterpretowałem ten zapis. W moim poście wskazałem tylko skąd mogła powstać idea obrażenia Panka w ten sposób przez kogo innego. Pisałem też, że moim zdaniem to spore nadużycie wobec regulaminu i Panka.
Posted 21 September 2007 - 22:42
...A nie pomyślałeś, że to może być performance, wszak pank jest artystą. Marny(
), ale jednak.
Wcale nie takim marnym... W końcu niektórzy go doceniają...
...Czy ty wogule wiesz co to zart???
...Bez sęsu;).
@Simon i Insider - Naprawdę chcecie, żeby raportować każdy zły post? Z bykami też?...A bledy robilem, robie i chyba zawsze robic bede...
Przecież tym sposobem w każdym wątku 80% postów narusza punkt 2 Regulaminu Forum. I co? Będziecie wszystkim dawać ostrzeżenia i bany za ortografię, interpunkcję i brak polskich znaków diakrytycznych? Chciałbym to zobaczyć...

Posted 21 September 2007 - 22:49
Wcale nie takim marnym... W końcu [URL="http://www.zm.php-art.pl/WWWWidokDzialTrescLista,50.html?PHPSESSID=7039cee02e3b2f51729228b91c294888#sekcja_72"]niektórzy go doceniają[/URL]...
Bo się nie znają

To ja cytowałem panka i pank powinien dostać ostrzeżenie;)Bez sęsu;)
Posted 21 September 2007 - 23:39
Posted 22 September 2007 - 03:22
NIe jestem przeciwny banowi jako takiemu bo sam Pank się o to prosił , ale po co 2 miechy ?
Prowokatorzy są potrzebni , szczególnie , kiedy prowokują do myślenia ...
Bronisz panka,ale uwazasz,ze jednak ban mu sie nalezal. To pierwsza obiektywna ocena tego usera na forum. Do reszty: Potraficie sie wzniesc ponad te wszystkie slowa krytyki i stwierdzic cos podobnego..?
Posted 22 September 2007 - 06:31
@Simon i Insider - Naprawdę chcecie, żeby raportować każdy zły post? Z bykami też?
Przecież tym sposobem w każdym wątku 80% postów narusza punkt 2 Regulaminu Forum. I co? Będziecie wszystkim dawać ostrzeżenia i bany za ortografię, interpunkcję i brak polskich znaków diakrytycznych? Chciałbym to zobaczyć...
Jest taki dobry duszek na forum, nazywa się MacDada. Cierpliwie poprawia wszystkie byki. Szczególnie te zraportowane.
Posted 22 September 2007 - 07:01
Bronisz panka,ale uwazasz,ze jednak ban mu sie nalezal. To pierwsza obiektywna ocena tego usera na forum. Do reszty: Potraficie sie wzniesc ponad te wszystkie slowa krytyki i stwierdzic cos podobnego..?
Nie, nie będę dla Ciebie słodko pierdzący. Pankowi nie raz się coś należało ale z pewnością nie dwu miesięczny ban. Jak już wspominałem (co może zdołałeś wychwycić) zgłaszałem jego posty nie raz, (a raz nawet porządnie mnie zdenerwował), ale też w wielu wypowiedziach miał tyle racji ile Ty i jeszcze kilka osób kryjących się*za tym banem mieć nie będzie nigdy. Co do dalszej krytyki Ciebie na dzień dzisiejszy po prostu szkoda mi czasu.
Posted 22 September 2007 - 07:13
Pankowi nie raz się coś należało
Dziekuje chociaz za to. Ktos jeszcze?
Posted 22 September 2007 - 07:58
Pank ma swój , przyznam IRYTUJĄCY styl , ale mimo wszystko styl.
Pank jest zwyczajnie bezczelny. Nic więcej. Stylem bym tego nie nazwał. Rozumiem, że jest grupa ludzi, którym imponuje bezpośredniość Panka. Wynika to może z ich własnych kompleksów, albo z tego, że sami zawsze chcieli tak ostro "pojechać", lecz zabrakło im odwagi. Ale proszę: Nie nazywajmy tego jakimś "stylem". Bo bycie stylowym to reprezentowanie coś sobą. A tonacja Panka raczej nic sobą nie reprezentuje.
Nie odbieram mu racji w kilku tematach, ale to w JAKI sposób przekazuje swoje myśli jest totalnym dnem. I myślę, że właśnie za SPOSÓB komunikacji na tym forum ten ban mu się należał. Za całokształt jego dennych "występów".
- Ka likes this
Posted 22 September 2007 - 08:07
w wielu wypowiedziach miał tyle racji
Dasz jakiś konkret?
Ty i jeszcze kilka osób kryjących się*za tym banem mieć nie będzie nigdy.
Pan Bóg przez Ciebie przemawia?

Posted 22 September 2007 - 08:13
Zbanowalem panka. Nalezalo mu sie. Nie mam obowiazku udzielac informacji wszystkim dlaczego to zrobilem(...)
Jakbym Ziobre słyszał, hehehe to chyba nie rodzina?

- MacGyver likes this
Posted 22 September 2007 - 08:16
Posted 22 September 2007 - 08:16
Jakbym Ziobre słyszał, hehehe to chyba nie rodzina?
Wujek rzadko w domu bywa, ale ucze sie szybko.
Posted 22 September 2007 - 08:18
Datek na forum jest dobrowolny. Za uczestnictwo w forum sie nie placi. Placi sie za brak reklam podczas czytania. Jesli jestes zbanowany to dalej mozesz czytac i reklamy Ci sie nie wyswietlaja. Czyli jak najbardziej masz to za co zaplaciles. :>
p.s. skonczcie juz z tymi aluzjami politycznymi na forum.
Jak płace za brak reklam skoro je widzę

W regulaminie nic nie ma na temat zakazu poruszania wątków politycznych tudzież aluzji jakichkolwiek w tym temacie

---- Dodano 22-09-2007 o godzinie 08:19 ----
Wujek rzadko w domu bywa, ale ucze sie szybko.
To powiedz wujkowi że jak to się u nas na Ślonsku godo... ciulym sie robi

Posted 22 September 2007 - 08:23
Jak płace za brak reklam skoro je widzę
W górne j części strony oraz w stopce...
Ale nie masz postów Steve'a Jobsa

W regulaminie nic nie ma na temat zakazu poruszania wątków politycznych tudzież aluzji jakichkolwiek w tym temacie
4d
Posted 22 September 2007 - 08:25
Jednak jest...
4. Na forum zabronione jest:
d. dyskutowanie na temat ideologii politycznych i religijnych,
http://www.myapple.p...gulamin18122006
Posted 22 September 2007 - 08:27
4d
regulamin forum mówi: d. dyskutowanie na temat ideologii politycznych i religijnych,
Tylko że a nie dyskutuje na temat ideologi politycznych, nie używam nazwy partii, nie namawiam do jakiś ideologii, ja stwierdzam fakt

Posted 22 September 2007 - 08:33
Tylko że a nie dyskutuje na temat ideologi politycznych, nie używam nazwy partii, nie namawiam do jakiś ideologii, ja stwierdzam fakt
Jasne ;P
Posted 22 September 2007 - 08:34
Jasne ;P
Jasne jak słońce, Panie
Posted 22 September 2007 - 08:38
To powiedz wujkowi że jak to się u nas na Ślonsku godo... ciulym sie robi
tel./fax. (12) 634 52 23
Posted 22 September 2007 - 08:42
ekhm, a kto dał Tobie obiektywne prawo oceniania tego, co obiektywne jest, a co nie? Jego opinia była w miarę bezstronna, ale obiektywną ją bym nie nazwał bo zdecydowanie nie abstrahowała od jegos stosunku do przedmiotu ocenianego... Ty, w związku z tym też nie posiadasz logicznej możliwości określenia i ocenienia co obiektywne jest, a co nie, bowiem twierdzisz, że jest to obiektywne, bo pasuje w twojej wizji tego, jak powinno być... Prosiłbym jednak o nienadużywanie tego określenia bo to źle brzmi w ustach kogoś, kto reprezentuje jakąś siłę "wyższą" na forum, bo sugeruje że linia zgodna z gronem moderatorów jest tą słuszną i obiektywną , a zdecydowanie tka nie musi być
regulamin forum mówi: d. dyskutowanie na temat ideologii politycznych i religijnych,
nie wiem czy taki był zamiar piszących regulamin, ale takie sformułowanie zdecydowanie dopuszcza aluzje polityczne, bowiem stwierdzenie, że ktoś jest "jak Ziobro", nie niesie w sobie żadnej, absolutnie żadnej ideologii. Ideologią może być marksizm, nazizm, socjalizm etc. , a nie żarty, czy też nawet najzwyklejsza dyskusja o obecnej polityce (która swoją drogą ku mojej uciesze jest tu skrzętnie unikana, brawo!)
Posted 22 September 2007 - 08:50
Prosiłbym jednak o nienadużywanie tego określenia bo to źle brzmi w ustach kogoś, kto reprezentuje jakąś siłę "wyższą" na forum, bo sugeruje że linia zgodna z gronem moderatorów jest tą słuszną i obiektywną , a zdecydowanie tka nie musi być
Sila wyzsza? Wywyzszasz mnie ponad miare, nadal czuje sie bardziej userem tego forum, niz moderatorem.
Posted 22 September 2007 - 08:52
nie wiem czy taki był zamiar piszących regulamin, ale takie sformułowanie zdecydowanie dopuszcza aluzje polityczne, bowiem stwierdzenie, że ktoś jest "jak Ziobro", nie niesie w sobie żadnej, absolutnie żadnej ideologii. Ideologią może być marksizm, nazizm, socjalizm etc. , a nie żarty, czy też nawet najzwyklejsza dyskusja o obecnej polityce (która swoją drogą ku mojej uciesze jest tu skrzętnie unikana, brawo!)
Zgadzam się z Tobą w 100%, dlatego nie zrozumiała jest dla mnie interparatacja regulaminu forum poprzez niektórych moderatorów (gdzie ja do jasnej anielki pogwałciłem punkt regulaminowy).Konkludując... Władza zmienia, Panie

Posted 22 September 2007 - 08:55
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users