I to na gorsze zmienia, to oczywiste. Póki co, władza ma od zawsze kaprys: na tym forum nie robimy głupkowatych aluzji politycznych, dobrze? A w totalitaryzmie władzy trzeba słuchać, niestety.
To ja poproszę ze śmietaną... ale bez cukru.
Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.
Napisano 22 września 2007 - 08:56
I to na gorsze zmienia, to oczywiste. Póki co, władza ma od zawsze kaprys: na tym forum nie robimy głupkowatych aluzji politycznych, dobrze? A w totalitaryzmie władzy trzeba słuchać, niestety.
Napisano 22 września 2007 - 08:57
Napisano 22 września 2007 - 08:58
Samoobsługa.
Napisano 22 września 2007 - 09:00
Napisano 22 września 2007 - 09:01
Napisano 22 września 2007 - 09:02
Napisano 22 września 2007 - 09:11
Kartę chciałeś ze śmietanką? Pokiełbasiło ci się coś. A po kawę sio do cuchni.
Chce byc Pierwszym. Na razie marne z nas pitbulle..
Napisano 22 września 2007 - 09:55
To tak jakbys ty mnie nazwal studentem bo sie studiuje. A on jest narkomanem bo bierze narkotyki. Ja nic zlego nie powiedzialem
Napisano 22 września 2007 - 11:19
Nie chce mi się*szukać. Od pewnego czasu moderatorzy na tym forum mnie irytują (zorbiło się "skolesiowane" forum) więc raczej nie będę się wysilać, zresztą pewnie czytałeś wszystkie jego posty i jeśli nie wychwyciłeś tam nic z tego o czym pisałem to przykro jak psu. Dodam tylko, że Ty irytujesz mnie mniej.Dasz jakiś konkret?
Pan Bóg przez Ciebie przemawia?
Jak płace za brak reklam skoro je widzę
W górne j części strony oraz w stopce...
Napisano 22 września 2007 - 12:38
Napisano 22 września 2007 - 12:58
niestety kolesiowanie jest wszędzie gdzie tylko w grę wchodzą moderatorzy lub sędziowie. Ostatnio czytuję ciekawe forum, gdzie moderują same kobiety, żebyście widzieli jaki tam porządek hehe, aktywnych użytkowników około 30 (z czego jeden to facet), nieaktywnych tudzież obrażonych setki. Wszystkie niewygodne posty są usuwane.
Tutaj, w porównaniu z internetową średnią panuje straszny luz. Mam również swoje zastrzeżenia co do niektórych przypadków moderacji, ale ogólnie moderatorzy trzymają b. dobry poziom
Napisano 22 września 2007 - 20:19
Nec Hercules contra plures...Jest taki dobry duszek na forum, nazywa się MacDada. Cierpliwie poprawia wszystkie byki. Szczególnie te zraportowane.
Myślałem, że tylko 51m0n...Chce byc Pierwszym. Na razie marne z nas pitbulle..
Napisano 22 września 2007 - 20:46
Napisano 22 września 2007 - 20:52
Równie dobrze moglibyśmy napisać, że jesteś czarnym menelem i złodziejem, bo masz avatarę, ktora na to wskazuje...
Napisano 22 września 2007 - 20:52
Napisano 22 września 2007 - 20:57
"Czarnym menelem"??? Nie przychodzi mi juz nic do glowy kiedy patrze na to co napisales ale gdybys to powiedzial przed moimi oczami to ...
Jestem menelem i zlodziejem bo jestem czarnoskory tak???
Juz zbyt wiele rasistowskich tekstow na tym forum slyszeChyba bede sie musial przyzwyczaic...
Napisano 22 września 2007 - 21:00
Przewrażliwiony jesteś. Przytoczona przez ciebie wypowiedź była przykładem, jak wygląda pochopna ocena kogoś po nic nieznaczących pierdółkach, tudzież jak wygląda wysnuwanie błędnych i przesadzonych wniosków na podstawie marnych poszlak.
Miast doszukiwać się rasizmu w tym stwierdzeniu [bo go tam po prostu nie ma], przeanalizuj je dokładnie, w kontekście calego postu, a nie jednego zdania.
Napisano 22 września 2007 - 21:05
Ale co tu jest do analizowania. Gosc mnie nazwal czarnym menelem i tyle.
Napisano 22 września 2007 - 21:05
@Tony
Co nie zmienia faktu, że Pank był naprawdę zabawnym użytkownikiem, mi się go zawsze miło czytało. A że komuś od czasu do czasu dojechał... No cóż, np. Lemciap przeprosił. Często ludzie wkurzajaa się o byle co i ja na twoim miejscu odzielił ziarno od plew.
Napisano 22 września 2007 - 21:06
Napisano 22 września 2007 - 21:09
Napisano 22 września 2007 - 21:58
Nie chce mi się*szukać. Od pewnego czasu moderatorzy na tym forum mnie irytują (zorbiło się "skolesiowane" forum
zresztą pewnie czytałeś wszystkie jego posty i jeśli nie wychwyciłeś tam nic z tego o czym pisałem to przykro jak psu.
Dodam tylko, że Ty irytujesz mnie mniej.
Nie wiem, a przemawia ?
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych