html5 ma to do siebie, że nie buforuje(przynajmniej mi na YT i Vimeo), a więc bez dobrego łącza nie ma oglądania... Nie mówiąc o sieciach komórkowych.I jeszcze ten brak flasha wg mnie to wcale nie taka wada, youtube przechodzi na html5 (dają już taką opcję) inne strony pewnie tez niedługo zaproponują html5 jako alternatyw i flash będzie zbędny a gierki we flashu? Flash CS5 ma umożliwiać tworzenie natywnych aplikacji dla iphona za pomocą kilku kliknięć wiec w appstore zapewne pojawią się gry flashowe też
.
1. Co to są "photoszity"? Sorry za głupie pytanie, ale rozumiem tylko po polsku, po pokemońsku już nie.swieta racja, gorsze od flasha sa juz chyba tylko Photoszity itp.
Nie uzywam, oprocz youtube, a youtube jest w iphone... Wiec po co? Na cholere mi zestaw reklam wyskakujacych grajacych i forsujacych procka jak nic innego?
Apple zawsze pokazuje ze jest madrzejsze nie tylko od konkurencji ale przede wsyzstkim dzieki bogu od swoich klientow i nie daje im tego czego chca, bo ludzie sa glupi jak cholera i chca jakis absurdow! Nie ilosc a jakosc moi drodzy!
2. Nie mogę się doczekać już aż wszyscy będą za mnie lepiej wiedzieć co jest dla mnie lepsze!
U nas na eduroamie nie ma problemów.btw. u mnie na uczelni jest Wi-Fi .. ale openVPN.. i ofc. wszystkie lapki/netbooki radzą sobie nie zależnie windows/linux, ale iphone NIE !