Cytat
html5 ma to do siebie, że nie buforuje(przynajmniej mi na YT i Vimeo), a więc bez dobrego łącza nie ma oglądania... Nie mówiąc o sieciach komórkowych.I jeszcze ten brak flasha wg mnie to wcale nie taka wada, youtube przechodzi na html5 (dają już taką opcję) inne strony pewnie tez niedługo zaproponują html5 jako alternatyw i flash będzie zbędny a gierki we flashu? Flash CS5 ma umożliwiać tworzenie natywnych aplikacji dla iphona za pomocą kilku kliknięć wiec w appstore zapewne pojawią się gry flashowe też
.
Cytat
1. Co to są "photoszity"? Sorry za głupie pytanie, ale rozumiem tylko po polsku, po pokemońsku już nie.swieta racja, gorsze od flasha sa juz chyba tylko Photoszity itp.
Nie uzywam, oprocz youtube, a youtube jest w iphone... Wiec po co? Na cholere mi zestaw reklam wyskakujacych grajacych i forsujacych procka jak nic innego?
Apple zawsze pokazuje ze jest madrzejsze nie tylko od konkurencji ale przede wsyzstkim dzieki bogu od swoich klientow i nie daje im tego czego chca, bo ludzie sa glupi jak cholera i chca jakis absurdow! Nie ilosc a jakosc moi drodzy!
2. Nie mogę się doczekać już aż wszyscy będą za mnie lepiej wiedzieć co jest dla mnie lepsze!
Cytat
U nas na eduroamie nie ma problemów.btw. u mnie na uczelni jest Wi-Fi .. ale openVPN.. i ofc. wszystkie lapki/netbooki radzą sobie nie zależnie windows/linux, ale iphone NIE !