A co ma wspólnego zakup sprzętu w małym czy dużym sklepie?Tu sie nie zgodze, Cortland, iSpot tak i Komputrnik tez, a taki Matlosz.pl, to jakis maly grajdół, dzisiaj jest a jutro moze go nie byc, za mala firemka, tam to mozna kupic myszke, klawiature, plyte cd, a nie komputer za 5tys. Ale jak kto woli, takie jest moje zdanie.
Zeby nie bylo do firmy Matlosz.pl nic nie mam, takie poprostu mam zdanie ze w malych firmach sie nie kupuje drozszych rzeczy i to wszystko.
Jeśli firma działa legalnie na rynku i ma legalny towar to nie ma różnicy od kogo kupisz komputer. Gwarancje masz i jak cokolwiek się stanie ze sprzętem na gwarancji to nawet jeśli w międzyczasie firma zniknie z rynku (zbankrutuje czy zawiesi działalność) i tak serwis naprawi ci sprzęt.
Komputer Apple zakupiony w Cortlandzie jest taki sam jak kupiony w iSpocie, MediaMarkt, ElGiganten czy innego sprzedawce tego sprzętu.
P.S.
Kolego - mówię Ci (z sympatii) - PRZEGINASZ! Swoimi wpisami obrażasz innych i prosisz się o ,,odpowiednie,, potraktowanie. Następnym razem zastanów się 10razy zanim coś napiszesz.