Uchwyty Tom Tom i Navigon
Napisano 10 sierpnia 2010 - 10:49

Napisano 19 sierpnia 2010 - 17:55
Czy ktoś testował kompatybilność iPhona 4 z uchytem Navigona? Ewentualnie jeśli ktoś jest z okolic Katowic i ma 4-kę to mogę podjechać i sprawdzimy
Ciekaw jestem czy będę musiał zmienić uchwyt wraz z kupnem nowego iP.
Też będę miał niedługo ten problem, Na 100% nie będzie pasowała stara głowica ponieważ jest całkowicie dopasowana do 3GS. Ciekawy jestem kiedy Navigon wprowadzi do sprzedaży same głowicę do iPhone4 i jaki będzie jej koszt. Jeśli ktoś ma jakieś informacje bardzo proszę o napisanie.
Napisano 27 sierpnia 2010 - 16:50
Też będę miał niedługo ten problem, Na 100% nie będzie pasowała stara głowica ponieważ jest całkowicie dopasowana do 3GS. Ciekawy jestem kiedy Navigon wprowadzi do sprzedaży same głowicę do iPhone4 i jaki będzie jej koszt. Jeśli ktoś ma jakieś informacje bardzo proszę o napisanie.
A car holder for iPhone 4 will be available in Q4/2010 presumably (via @Navigon_)
Napisano 03 września 2010 - 17:13
Napisano 03 września 2010 - 17:45

Napisano 04 września 2010 - 07:44
Napisano 04 września 2010 - 08:34
Napisano 04 września 2010 - 08:45
Podobno żeby wszystko działało jak należy, to na dole trzeba przykleić velcro, więc jak dla mnie nie działa jak należy.
podobno każdy nosi głowę na karku i coś w niej ma. myślenie jest przyszłością.
Napisano 04 września 2010 - 22:57
---------- Wpis dodano o 23:57 ---------- Poprzedni wpis dodano o 23:54 ----------
podobno każdy nosi głowę na karku i coś w niej ma. myślenie jest przyszłością.
Uszczypliwością nabijasz sobie posty (Solos). Pytanie czemu to ma służyć.
Napisano 06 września 2010 - 09:11
Podobno żeby wszystko działało jak należy, to na dole trzeba przykleić velcro, więc jak dla mnie nie działa jak należy.
PODOBNO sprawdz cos zanim PODOBNO cos napiszesz
W sobote przejechalem na uchwycie TT i iP4 cos okolo 100km i nie ma zadnego problemu
dvcam ale zadnego iP (2,3,3gs,4) nie wlozysz do tego uchwytu w etui
Napisano 06 września 2010 - 17:19
Napisano 10 września 2010 - 09:35
Napisano 10 września 2010 - 16:58

Napisano 10 września 2010 - 17:33
a ja (nie chcę zakładać nowych tematów i spamować forum) mam pytanie odnośnie mocowania tt car kit. Otóż wczoraj go odebrałem i chciałem przymocować za pomocą tej przyklejanej podkładki do konsoli przy skrzyni biegów. No i się nie trzyma :/ Odpada jak ****. U Was też tak jest? jak to przyczepić, żeby nie odpadało i żeby nie niszczyć auta (kleje etc.)?
ja poruszam się corsą D.
przylepiłem ów przylepiec od TT na środkowej konsoli i wszystko na razie trzyma mimo że powierzchnia nie jest idealnie płaska. też zastanawiałem się już po fakcie jak będę zmieniał uchwyt to co z tym przylepcem a raczej z jego pozostałościami po kleju krążka. ale są są płyny i jakoś to można do myć. pozostaje fakt zmiany miejsca położenia jak krążek już straci ów klej. krążki do mocowania są na allegro i można je kupić.
@solos.... nikt tu nie jest uszczypliwy ale jakbyś poszperał po forum, przewinął parę postów oraz włączył youtobe wpisując TT + iP4 to Twoje problemy by się rozwiały i porzuciłbyś wątpliwości
@dvcam... odpowiadam na pytanie. myślenie jest przyszłością i żadna nowość tutaj nie zaistniała a wręcz jest powielona.
Napisano 10 września 2010 - 19:52
ja poruszam się corsą D.
przylepiłem ów przylepiec od TT na środkowej konsoli i wszystko na razie trzyma mimo że powierzchnia nie jest idealnie płaska. też zastanawiałem się już po fakcie jak będę zmieniał uchwyt to co z tym przylepcem a raczej z jego pozostałościami po kleju krążka. ale są są płyny i jakoś to można do myć. pozostaje fakt zmiany miejsca położenia jak krążek już straci ów klej. krążki do mocowania są na allegro i można je kupić.
no a u mnie (też opel ale inny model) wogóle nie trzyma :/ plastik na konsoli jest jakby porowaty i po dosłownie 5 sekundach krążek sam odpada :/
Ps. Pod jakim hasłem na allegro można znaleźć te krążki ? Bo najbliżej to znalazłem krążki laktacyjne

Napisano 10 września 2010 - 20:01
no a u mnie (też opel ale inny model) wogóle nie trzyma :/ plastik na konsoli jest jakby porowaty i po dosłownie 5 sekundach krążek sam odpada :/
Ps. Pod jakim hasłem na allegro można znaleźć te krążki ? Bo najbliżej to znalazłem krążki laktacyjne
ha ha.. dobre.

allegro... firma Klaufel sprzedaje uchwyty TT i sprzedawca mi powiedział w sklepie że w hurtowni owe krązki są. napisz do nich niech Ci sprowadzą i kup ... te właściwe .. ha ha
---------- Wpis dodano o 21:01 ---------- Poprzedni wpis dodano o 21:00 ----------
słaby klej....

Napisano 10 września 2010 - 20:07
TomTom, portable GPS car navigation systems
Napisano 11 września 2010 - 08:21

Napisano 11 września 2010 - 08:34
Super, dzięki za info. Choć to co ja zrobiłem nie dużo się różni od tego co widać w tym linku ^^Mam informacje prosto od TT. Wszystkie uchwyty sprzedawane przez ich oficjalny kanal dystrybucji od 1 wrzesnia maja przejsciowke do iPhone-a 4. Osoby, ktore kupily uchwyt wczesniej, moga zamowic taka przejsciowke pod tym adresem:
Napisano 11 września 2010 - 09:11
Mam informacje prosto od TT. Wszystkie uchwyty sprzedawane przez ich oficjalny kanal dystrybucji od 1 wrzesnia maja przejsciowke do iPhone-a 4. Osoby, ktore kupily uchwyt wczesniej, moga zamowic taka przejsciowke pod tym adresem:
bardzo dobra informacja.
ciekawe czy wysyłają do Polski jak wypełnię to zgłoszenie?
Ale info dobre
Napisano 11 września 2010 - 10:08
Napisano 18 października 2010 - 18:06

Mounting device for your iPhone 4 | NAVIGON. And the world is yours
iPhone 4 Design Car Kit | NAVIGON. And the world is yours
Jeśli ktoś bywa np. w UK i może to przywieźć bądź wysłać (sam adapter bo uchwyt mam) - chętnie się zainteresuję ale od razu mówię - nie dam wiele zarobić

Napisano 18 października 2010 - 19:35
Napisano 18 października 2010 - 20:33
Wydaje mi się, że ze strony 'international' da się zamówić:
Zgadza się

Napisano 19 października 2010 - 20:36
@dvcam... odpowiadam na pytanie. myślenie jest przyszłością i żadna nowość tutaj nie zaistniała a wręcz jest powielona.
"Cogito ergo sum" drogi iANDRZEJ bo w "przyszłości" nic nie zdziałasz i nie wymyślisz.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych