Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

NDrive - kolejna nawigacja GPS dla iPhone po polsku (+konkurs)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
434 odpowiedzi w tym temacie

#301 qTi

qTi
  • 7 postów

Napisano 18 października 2009 - 16:51

Jak dla mnie Navigon wymiata :) Watpie zeby NDrive byl lepszym rozwiazaniem...

Też mi się tak wydaje. Niestety Navigon w porównaniu z AM też odstaje..

#302 highend

highend
  • 200 postów

Napisano 18 października 2009 - 17:26

ciekawe ile jeszcze wyjdzie nawigacji.... szkoda, że dopiero teraz taki wysyp...

#303 JARIK

JARIK
  • 323 postów

Napisano 18 października 2009 - 17:29

Wypowiadam się. Mam już co prawda Navigona, ale przydałby się ten program do porównania interfejsu i dokładności

#304 Jigovsky

Jigovsky
  • 254 postów
  • SkądŁódź

Napisano 18 października 2009 - 17:29

Wysyp, nie wysyp, przynajmniej coś się dzieje.

#305 idaro

idaro
  • 1 postów

Napisano 18 października 2009 - 17:34

tego właśnie najbardziej mi brakuje w Iphonie, jeśli ta nawigacja sprawdza się w trasie i na spacerze to ja poproszę, tryb Adventure też brzmi zachęcająco... i wygląda znakomicie, chętnie sprawdzę w działaniu

#306 Calcryx

Calcryx
  • 6 postów

Napisano 18 października 2009 - 17:48

dobrze, że coraz wiecej nawigacji wychodzi na iphone. można wybrać sobie tą która najbardziej odpowiada każdemu użytkownikowi.

#307 t3ster

t3ster
  • 14 postów

Napisano 18 października 2009 - 18:04

Fajnie było by mieć taką nawigację;-) Mógłbym odłożyć na półkę Tom Tom`a :-)

#308 SebaSonido

SebaSonido
  • 623 postów
  • SkądBiałystok

Napisano 18 października 2009 - 18:07

Testowałem kilka tego typu pozycji (m.in. Sygic i Navigon) i jakoś specjalnie mnie nie przekonały. Gubiły się albo opóźniały komunikaty w trasie. Mam nadzieję, że Ndrive nie ma z tym problemów i chętnie bym to sprawdził osobiście; a nóż, widelec się uda.

#309 matipl

matipl
  • 14 postów

Napisano 18 października 2009 - 18:17

Pisałem o NDrive kilka dni temu. Najważniejsze, że dzięki NDrive mamy dostępny kolejny program do nawigacji dla iPhone. Szkoda tylko, że nie ma NDrive z mapami całej Europy, jak w MobileNavigator tylko trzeba kolekcjonować osobno, co sumarycznie wychodzi drożej :/

#310 goodall

goodall
  • 369 postów

Napisano 18 października 2009 - 18:24

Bardzo fajna inicjatywa ze strony producenta i Myapple, jednakże 5 licencji to trochę mało, gdyż prawdopodobieństwo wygrania przeze mnie tego konkursu jest niskie:) czyli takie: [(y-1)/5] x -1 gdzie "y" to ilość postów za to y = (b-1)x10+c gdzie "b" to ilość stron w temacie ,a "c" to ilość postów na ostatniej stronie za to "b" można samemu sprawdzić:) p.s. mam nadzieje, że nie pomyliłem się w rachunkach. Matematyki nie miałem od paru ładnych lat już:) pozdrawiam serdecznie

#311 Piotrex

Piotrex
  • 877 postów

Napisano 18 października 2009 - 18:30

Fiu, fiu... 31 stron. Zapraszamy szanownych dyskutantów do działu nawigacji:
iPhone - Nawigacja GPS - MyApple.pl
który ostatnio świeci pustkami.
Ale jakoś wiary w powyższe nie mam więc zapytam tutaj:

Czy do NDrive można dodać własne POI z fotoradarami?

Nie znam dokładności tych map (podobnież z czerwca 2009?) ale przezornie pozwolę sobie na małą sugestię skierowaną do developerów. Tak powiedzmy profilaktycznie.

Szanowni Developerzy aplikacji NDrive for iphone:
Ulica Piotrkowska w Łodzi (wiecie, ta taka uliczka ze sklepami w centrum) na odcinku od Piłsudskiego do Placu Wolności jest zamknięta dla powszechnego ruchu kołowego od jakiś... piętnastu lat.
Dziękuję za uwagę.

#312 szmidtas

szmidtas
  • 25 postów

Napisano 18 października 2009 - 18:32

Witam,

Moja Luba jeżdzi od niedawna swoją "Czerwoną Strzałą"...
Problem w tym, że Moja Rodowita Warszawianka nic, a nic sobie nie może poradzić w znależeniu największej ulicy. Ostatnio tak szukała Puławskiej (dla nieświadomych 15km szerokiego asfaltu), że dojechała do Piaseczna...
Inną ciekawą sytuacją było gdy uznała, że Praga nie może być po drugiej stronie Wisły, bo ONA nie widziała, żeby przejeżdżała przez jaką kolwiek rzeke...

Siak czy tak TA nawigacja będzie jej, może uda się w tym tłumie coś wyszarpać...

Pozdrawiam Zwycięzców oraz olbrzymią gromadę pokonanych.

#313 memcio

memcio
  • 9 postów

Napisano 18 października 2009 - 18:53

Super, miałem kupić, a tu konkurs:)

#314 antro

antro
  • 99 postów

Napisano 18 października 2009 - 19:01

Nawigacja jak najbardziej by sie przydala :) pozdrawiam

#315 Coma79

Coma79
  • 1 postów

Napisano 18 października 2009 - 19:05

Z chęcią bym przetestował NDriv'a :D

#316 Jemiol

Jemiol
  • 37 postów

Napisano 18 października 2009 - 19:11

To ja też bym poprosił ;-)

#317 Loti

Loti
  • 801 postów
  • SkądWro

Napisano 18 października 2009 - 19:24

Nie boję się choć ciemno jest, latarkę mam i GPS. En Drajwem nie pogardzę też, bo ponoć całkiem fajny jest :)

#318 Faq

Faq
  • 255 postów

Napisano 18 października 2009 - 19:39

Szczerze mówiąc to nigdy nie uzywałem nawigacji w telefonie ale chętnie bym spróbował i porównał działanie z Gps'em samochodowym ojca :)

#319 macdesk

macdesk
  • 849 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 18 października 2009 - 20:14

No niech sierotka na random.org się postara w losowaniu :) Pzdr

#320 andrzejmarek

andrzejmarek
  • 6 postów

Napisano 18 października 2009 - 20:20

Ale co jak co - AutoMapa i tak chyba najlepiej się w PL sprawdza.

#321 ekseight

ekseight
  • 2 postów

Napisano 18 października 2009 - 21:04

No właśnie jestem ciekawy jak się będzie dalej rozwijało NDrive, czy nie zapomną o aktualizacjach i nowych funkcjach. Powinni dodać też kupowanie map wewnątrz aplikacji Apple zgode na taki coś*dało np. Rolando 2 już ma opcje dokupowania rozdziałów. Pozdrawiam

#322 jakubd

jakubd
  • 13 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 18 października 2009 - 21:11

Mnie osobiscie cieszy opcja mapy dlao osb poruszajacych sie pieszo. Sporo poruszam sie po W-wie i okolicach pieszo robac zdjecia. Taka nawigacja ulatwi mi zycie. Tylko tak sie zastanawiam, czy bedzie mozna z pomoca tej aplikacji zaznaczac sobie miejsca np. wykonania zdjec, aby moc pozniej tam wrocic, lub wytlumaczyc komus jak tam dojsc. Fajnie by tez bylo, gdyby takie zapisane dane/pozycje mozna bylo przeslac SMSem lub chociaz MMSem. Akurat za kilka dni kupuje "Ajfona" 3gs...zobaczymy jak toto bedzie dzialas ;)

#323 rEaLaPpLeFaN

rEaLaPpLeFaN
  • 708 postów

Napisano 18 października 2009 - 21:53

Programik wygląda bardzo ciekawie =)

#324 KajubR

KajubR
  • 16 postów

Napisano 18 października 2009 - 22:10

od kilka miesiecy używam Navigon. Cieszy jego funkcjonalnosc, ale w nowym produkcie widze kilka ciekawych innowacji, ktore mnie zainteresowaly. Jesli mnie przekonają, przesiądę się na NDrive. Cieszy mnie fakt, że wreszcie ruszyła*się konkurekcja na rynku nawigacji na IP.

#325 kris310

kris310
  • 4 postów

Napisano 18 października 2009 - 22:15

Ciekawość Jestem ciekaw czy nawigacja spełni swoje zadanie w samochodzie. Chętnie bym wypróbował tego GPSa. Liczę na wygraną.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych