Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Jak zainstalowac Mac OS X na PC

• Zamknięty Temat jest zamknięty
221 odpowiedzi w tym temacie

#51 uwak

uwak
  • 778 postów

Napisano 19 czerwca 2007 - 19:59

pan jobs obrobil mnie na 15 milionow kolorow z hakiem = marian JA CI POZWALAM instalowac os x na piecu jobsowi kij w ........ wiadomo co

#52 DoMiNiQuE

DoMiNiQuE
  • 1 852 postów
  • SkądOstrów Wielkopolski

Napisano 19 czerwca 2007 - 20:01

Czekam na odpowiedz tak albo nie!

Zadzwon do SADu, moze Ci powiedza ;)

#53 toki

toki
  • 1 211 postów
  • SkądPL

Napisano 19 czerwca 2007 - 20:02

no co Ty Maniuś, ja? Strachu i pieniędzy nie posiadam ;)

#54 mariannSS

mariannSS
  • 547 postów
  • SkądGdynia

Napisano 19 czerwca 2007 - 20:03

pan jobs obrobil mnie na 15 milionow kolorow z hakiem = marian JA CI POZWALAM instalowac os x na piecu
jobsowi kij w ........ wiadomo co

Tak naprawde nazywam się Marisuz 8)
A co do kolorów w matrycach apple to nie brałem sobie tego na poważnie, myślałem że to ploty..
No ale ok, będe się domagał odszkodowania za straty moralne, bo źle się czuję z myślą, że mam gorszą matryce niż pierwszy lepszy blaszak!

#55 toki

toki
  • 1 211 postów
  • SkądPL

Napisano 19 czerwca 2007 - 20:07

No ale ok, będe się domagał odszkodowania za straty moralne, bo źle się czuję z myślą, że mam gorszą matryce niż pierwszy lepszy blaszak!

to tak jakbyś się sądził z producentem kolumn głośnikowych że napisał pasmo przenoszenia do 20kHz a naprawdę przenoszą do 16kHz. A faktem jest że i tak ich nie słyszysz.

#56 mariannSS

mariannSS
  • 547 postów
  • SkądGdynia

Napisano 19 czerwca 2007 - 20:13

lipa, wszyscy nas jadą w dupsko... ale co poradzic :D kupilem 2gb ramu, a pewnie tez jest kilka kb mniej :D

#57 toki

toki
  • 1 211 postów
  • SkądPL

Napisano 19 czerwca 2007 - 20:15

dobra koniec bo dostaniemy bana za takie zachowanie ;)

#58 Laborman

Laborman
  • 397 postów
  • SkądDeep Space 9

Napisano 19 czerwca 2007 - 20:17

Ja tylko chciałem zwrócić uwagę na pewną wybiurczość w ocenianiu środowiska hackintoshowego. Głośno nazywa się to po imieniu piractwem i słusznie jednak już środowisko religii Apple jest czyściutkie. Ważne że mam oryginalnego Maca, to nic ,że obok jest windows stadion 10-lecia edition, tona filmów oraz lewe mp3, że nie wspomne o photoshopach itp wynalazkach. Ja jestem pirat bo mam lewego tygrysa, a wy??

#59 toki

toki
  • 1 211 postów
  • SkądPL

Napisano 19 czerwca 2007 - 20:20

no makowcy który pierwszy w Labormana kamieniem?

#60 mariannSS

mariannSS
  • 547 postów
  • SkądGdynia

Napisano 19 czerwca 2007 - 20:21

Ja jestem pirat bo mam lewego tygrysa, a wy??

Ankieta? yhrrmrmm, to może nie na tym forum!

Kto jest bez winy niech żuci w niego kamieniem!!

#61 toki

toki
  • 1 211 postów
  • SkądPL

Napisano 19 czerwca 2007 - 20:24

ja mam windę legalną ale co z tego skoro mam mp3-ki, filmy? Poza tym Laborman to kumpel więc nie rzucam ;) P.S. Maniuś nie żuci tylko rzuci ;)

#62 mariannSS

mariannSS
  • 547 postów
  • SkądGdynia

Napisano 19 czerwca 2007 - 20:36

ja mam windę legalną ale co z tego skoro mam mp3-ki, filmy? Poza tym Laborman to kumpel więc nie rzucam ;)

P.S. Maniuś nie żuci tylko rzuci ;)

Znowu mak mnie oszukał!!!!!

Dołączona grafika

mam dys dys.. no!

dobra, proponuje zakończyć OT, bo nam zaraz bany polecą.

#63 toki

toki
  • 1 211 postów
  • SkądPL

Napisano 19 czerwca 2007 - 20:36

i tak się nikt nie odzywa. Jest po bajce, chłopaki śpią ;)

#64 DoMiNiQuE

DoMiNiQuE
  • 1 852 postów
  • SkądOstrów Wielkopolski

Napisano 19 czerwca 2007 - 20:40

Znowu mak mnie oszukał!!!!!

Dołączona grafika

Najwidoczniej Twoj mak Cie nie lubi ;)

Dołączona grafika

#65 Laborman

Laborman
  • 397 postów
  • SkądDeep Space 9

Napisano 21 czerwca 2007 - 10:33

UUU widzę, że moderatorzy nie spią i słusznie :) Pozdrawiam!

#66 MacDada

MacDada

MyApple Team

• 7 238 postów
  • Skąd3city

Napisano 21 czerwca 2007 - 11:33

A jakże, nie śpią ;-) Więc proszę więcej bez takich numerów, bo krążą głosy, że wątek ten mógłby wylądować w koszu...

#67 Laborman

Laborman
  • 397 postów
  • SkądDeep Space 9

Napisano 21 czerwca 2007 - 12:31

Spoko, nie ja go rozpoczynałem więc nie byłoby w tym mojej winy. Mam nadzieję, że z tym koszem to tylko plotki bo tak "wirtualnie" można o tym podyskutować. Zważywszy na fakt, iż PeCe-towcy na tym forum to, jak mniemam minimalna społeczność. :)

#68 uwak

uwak
  • 778 postów

Napisano 21 czerwca 2007 - 12:46

straszysz ? to kasuj - i poskarz jobsowi ...

#69 Heidi

Heidi
  • 830 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 21 czerwca 2007 - 13:40

Najwidoczniej Twoj mak Cie nie lubi ;)

Nie, to raczej dowód na to, że słownik nie załatwi problemu w 100%, a kolega dysponuje bardziej obszernym słownikiem.

"Żuci" jest słowem rzadko spotykanym, ale jednak może być prawidłowe: "nieszczęśnicy żuci przez demony dusz swych" (demony ich żuły). To jeden z tych przypadków w stylu "stary człowiek i może/morze".

Ot, nawet ze słownikiem trzeba uważać.

#70 mariannSS

mariannSS
  • 547 postów
  • SkądGdynia

Napisano 21 czerwca 2007 - 14:02

mhmm co sie stało z moim postem? tam gdzie dalem "screeny" ze system na pc nie dziala ? :D:D:D

#71 devilia

devilia
  • 1 872 postów
  • SkądDziałdowo, PL

Napisano 21 czerwca 2007 - 14:10

mhmm co sie stało z moim postem? tam gdzie dalem "screeny" ze system na pc nie dziala ?
:D:D:D

Ta wiadomość została skasowana przez MacDada. Powód: bez jaj

#72 seb235-8731863dbe

seb235-8731863dbe
  • 8 114 postów

Napisano 21 czerwca 2007 - 14:22

W sumie ja juź stawiałem nie raz OS X na PC ale to nie to samo co na maku. OS X na pc chodzi mało stabilnie pozatem nie ma większości sterowników, a źeby tylko chodził to wystarczy procek z SSE2 i SSE3 i system sie uruchamia bez Kernel Panica, ale wydajnośc i stabilność pozostaiwa wiele do źycznia

#73 Laborman

Laborman
  • 397 postów
  • SkądDeep Space 9

Napisano 21 czerwca 2007 - 16:23

W sumie ja juź stawiałem nie raz OS X na PC ale to nie to samo co na maku. OS X na pc chodzi mało stabilnie pozatem nie ma większości sterowników, a źeby tylko chodził to wystarczy procek z SSE2 i SSE3 i system sie uruchamia bez Kernel Panica, ale wydajnośc i stabilność pozostaiwa wiele do źycznia

Nie zgodzę się z tym!! Miałem OSX zarówno na procesorze AMD jak i na Intelu i jeżeli dobrze dobierzesz komponenty to system jest jak skała. Faceci którzy opracowali nazwijmy to "Special edition OSX" przyłożyli się do roboty i z wersji na wersje udoskonalali produkt. Wyniki xbencha mogą potwierdzić, że wydajność też nie jest słaba.
Faktem jest, że dużo problemów sprawiają laptopy bo w nich podzespoły to już zupełnie inny standard.

Dołączona grafika

#74 mariannSS

mariannSS
  • 547 postów
  • SkądGdynia

Napisano 21 czerwca 2007 - 16:37

hahah, dobry powód: bez jaj :D ahaa!! rozumiem!!! to jak napisze, ze osx na moim pc nie działa to są jaja bo po prostu musi być wszystko ok, osx jest cudowny, działa nawet na starej motoroli! :D:D:D no ale ok. niech będzie nie mam zamiaru się kłócić.

#75 toki

toki
  • 1 211 postów
  • SkądPL

Napisano 21 czerwca 2007 - 16:46

OS X na pc chodzi mało stabilnie pozatem nie ma większości sterowników [...] ale wydajnośc i stabilność pozostaiwa wiele do źycznia

no to widać nie instalowałeś na PC. Chodzi i to bez problemów. Stawiałem na pentium 4 i płycie asusa (i915). Chodziło szybciej niż moje mini... (tyle że głośniej)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych