Witam, ja na iphonie 4s używałem flexible glass od 3mk. Ogólnie wrażenia bardzo dobre, szkło jest prawie niewidoczne. Miałem wcześniej hardglass i moim zdaniem było zbyt grube (niewygodne naciskanie przycisku home). Natomiast minusem flexible glass jest to, że dosyć łatwo się rysuje i brudzi. Teraz planuje zakupić ochronę do 5s. Czy ktoś ma może doświadczenie z flexible glass 3D?
Flexible Glass 3D to chyba tylko dlatego, ze ochrona w pełnym wymierze "3D" tył i przód (nie wiem czy od czasu pierwszych egzemplarzy proces produkcyjny uległ zmianie czy nie... Ja obecnie czekam na ten pakiet do mojego 6S. Jest to pakiet ktory dostanę od przeuprzejmej i mega profesjonalnej obsługi klienta 3mk w ramach reklamacji innej folii i mam nadzieję, że będzie spisywać się bez problemów. Dzisiaj mial być u mnie kurier. Zobaczymy czy dotrze
O wilku mowa
EDIT:
FlexibleGlass 3D naklejone (co prawda oklejony mam tylko wyświetlacz, gdyż na pleckach zamontowany mam dbrand black matte)
Zobaczymy jak się będzie sprawować Wyglada super, machanie palcem po folii również całkiem przyjemne (śliskie)... Jedyne co to nieco ostrawe krawędzie folii. Cóż jest to hybryda wiec pewnie ciężko było osiągnąć zaokrąglenie 2.5D. No chyba ze w przyszłości również to siż tutaj znajdzie
Jak narazie jestem zadowolony
Dzięki 3mk!